Осмокласници 2024/2025 - тема 8

• 29 490
  • 774
  •   1
Отговори
# 30
Ох, Ahoney, охххх Joy Разсмя ме мен, но ти дали не мислиш как да си отмъстиш на наборката Joy

Аз не мога да гледам цветя, дори и в саксия, щом уморих и кактус - смятайте Joy

Ха! Разпознах се. Абсолютно същата съм с цветята. Все казвам, че ако някой иска да се отърве от някое цвете, аз съм неговия човек... Даже и грижи да полагам (след като съм прочела как, колко и какво), имам 100% успеваемост в ликвидирането им.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 22:49 от Tisisat

# 31
  • София
Купихме й билет да отиде на гости на сестра й. Това ще й е първото самостоятелно пътуване и малко се притеснявам. Особено след Париж.
Ети, как го отиграхте това ? С конвенционална авиокомпания?

# 32
  • София
Имаме лавровишна в двора в София. Плет даже. Мъжа ми го оформя с храсторез. Няма други особености. И циганчета. Значи това циганчето е супер устойчиво цвете,  да знаете. На вилата, което оцелее от слани и къртици в двора, ....това е. Растения трудно гледам, то е нужно много време да ги чопли човек и мести саксии..

# 33
  • София
Цитат на: bibi link=topic=1771605.msg49672480#msg49672480 date=1746191999
Ети, как го отиграхте това ? С конвенционална авиокомпания?
[/quote

С Уизеър може да се пътува самостоятелното при 14 навършени години.

# 34
  • София
A, супер! Ще прочета, защото бях останала с впечатлението, че над 16. Мерси! Flowers Hibiscus

# 35
За Райън е 16 обаче, Уиз и ние ще пробваме за младежа самостоятелно.

# 36
  • София
Аз да питам някой има ли опит с или идеи за езикова ваканция в чужбина? Моята искаше в САЩ, но 5 к евра за 2 седмици не ми се дават, та кандиса на Ирландия. Идеята е да види и как ще се чувства , защото има някакви намерения за висше там. Повечето лагери са в кампусите на колежите.(за САЩ идеята беше същата, но след последните изяви на Царевичната коса, както го нарича тя, нещо й се охлади ентусиазма, а и няма финансиране). Обмисляме го за следващото лято евентуално. Виждам, че Интеграл имат и ще се чуя с консултанта на каките, но ако някой има собствен опит, ще съм благодарна да сподели.

# 37
Може да видиш и https://zenira.bg/mileend-lager-angliiski-grupa/, изобщо целия сайт. Те имат и в бг такива, за “суха тренировка” да опитате това лято тукашен

Имам мноооого отдавнашен опит и няма да е актуален за споделяне.

# 38
  • София
Засега най-много гласове за среща е събрала 06.06. Ако някой е пропуснал да види, в края на предходната тема /стр. 48 и 49/ гласуваме за дата за наборна среща.

# 39
И аз да се отбележа. След малко започвам с Дон Кихот и старобългарска литература. Изпих една бира за кураж предполагам, че докато свършим ще са станали поне 5.
Правя 2 градини в момента. В къщата и в апартамента. Направих си сама поливна система за къщата след като за апартамента 50кв градина ни взеха 1800лв. Мисля как да направим баня, кухня с дневна за апартамента, междувременно с малката четем и смятаме до 10 . Научи се да кара колело и сега кара с мен или с батко си - радвам се че правят нещо заедно.
Почнали са в класа яко да играят на белот и в къщи играем Блато от известно време та се връщам и аз в ученическите години. На времето беше забранено да се играят карти в училище и сега му казвам много да внимават да не ги хванат, но според него не било забранено, а аз силно се съмнявам.

# 40
Да, не бива да играят карти в училище, защото се изкушават да залагат, макар и на дребно, а това вече е хазарт.

# 41
  • София
И карти сме играли в училище, и сме залагали на дребно, пък не познавам някой пропаднал заради това. Joy

# 42
А, те онлайн залагат и на мачове и то по 100-ина лева съм чувала да залагат.

# 43
  • София
Дали някой може да ми помогне с тестове за видове подчинени изречения? Не купих помагала тая година и... май си трябват. В нета много постни намерих, а наборът има класно в сряда.

# 44
  • София
annie13, много скоро е класното. Нали са на училище до края на юни?.
Наборът по БЕЛ ще прави на 30 май, а по МАТ средата на юни. И да не си помислите, че е проявил самоинициатива да ми каже Close, не, аз питам от една седмица.

Общи условия

Активация на акаунт