Живот на кантар - тема 6

• 32 824
  • 714
  •   1
Отговори
# 210
Е как ЛЕЛЯ на тези години? Или просто така изглежда?

# 211
  • Пловдив
Ох, да, как не се сетих. Дежурното "който се обижда, вижда доза истина" - същото важи за "малоумник", "курва", "некадърник" и така нататък.

Ненка е нежно на тоя фон и аз не призовавам конкретно то да се спре, а разяснявам кое би било обидното.

Ох, добре, кака нека е. Аман. Grinning

# 212
Истината е, че май всички харесваме другата Вили - позитивна, лъчезарна, не е казала нещо лошо зад гърба на някого. Да, но в същото време половината от коментарите в тази тема са негативни. Бъдете повече като Вили! Всеки е в предаването не от хубаво, водил е - и продължава да води - ежедневни битки и със себе си, и с другите, да бъде приет. И всеки, който е там, е достоен за уважение.

# 213
  • София
"Леля" е начин на поведение и изразяване, няма общо с годините, поне за мен.

Айде, сега... "ку*ва" си е обида откъдето и да го погледнеш, защото не виждам ни едно положително нещо в думата. "Ненка" пък не смятам, че е обида, защото лично аз не го смятам за такава, за мен образът е положителен и забавен. Толкова. Кой разбрал - разбрал.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 12:54 от « Ѕmile »

# 214
Абе по-тънките обиди дълбаят по-жестоко, отколкото да наречеш някой п@д@р@с, то е ясно, че не е, и че не е и слон, че не е и прасе...

Обаче ако някой така лекинко намекне, не директно към теб, че се чуди дали да те прескочи или заобиколи... си е мега по-гадно от това да те нарече просто дебел!

# 215
Колкото и да е дразнеща Виолета на моменти, лепенето на прякори и измислянето на имена е поведение, подходящо за трета група в детската градина. Също и много присъщо на булитата в училище. Но пък темата е добра илюстрация защо децата го правят.

# 216
  • София
Само искам да знам кои са тези хора, които никога в живота си не са оприличили даден човек на друг и/или пък на персонаж (не, не говоря за слонове, кози и скумрии), защото им е заприличал по визия, поведение или облекло, примерно. Не търся отговори, защото са ми известни. Че сравнения с булита чак, айде, нЕма нужда.

# 217
  • Пловдив
Бих казала, че няма нищо за разбиране.

# 218
Газ на голямата разпродажба Simple Smile

https://lettapefe.com

Както и да е, има един такъв лаф, който звучи по този начин: Няма лоша реклама Wink

Абе има... но това се пее в друг филм Simple Smile

# 219
Гостуването на Славко в студиото на бтв,усмихна ме интервюто.Личи си,че е променил мисленето си,висок е 194 и вече е свалил над 50 килограма,вярвам че той ще вземе парите(15 хиляди) и ще промени живота си.Каза,че е зарязал таксито и стиска палци на Вили.
https://www.btv.bg/shows/jivot-na-kantar/video/zhivot-na-kantar- … C-WI7_5qLRoAdflwg

# 220
Лещичка, благодаря за линка.
Да допълня за интервюто със Славко. Каза още 2 интересни за мен неща - че навън показва малко по-добри резултати, отколкото в предаването. И с Ванко са решили, като стане 110 кг., да се фокусират върху извайването на тяло.

Стискам му палци той да вземе 15-те к. Не искаше да каже точно колко над 50кг. е свалил, за да не амбицира конкуренцията според мен.

# 221
В.П. иска да се говори за нея и го постига много успешно. Ето този форум е представителна извадка. Всички казват, че харесват другата Вили, но до тук се изчерпват приказките за нея. С "много я харесвам".
А В.П. е дразнител и вече не знам колко страници основно тя се обсъжда. Мине се не мине да се разсеяте с нещо друго и се връща темата към нея. И изобщо няма да се очудя накрая да спечели, макар с публикуваната таблица по-назад да е на последно място в момента. Просто тя като си науми нещо, го постига. А още преди да влезе в предаването тръбеше, че ще отсъсътва от началната до крайната дата. Така, че и да е нагласено, както се промъкват конспирации тук, пак няма да се очудя.
Тя иска всички да я познават, тя иска да е на сцена, тя иска да е известна, тя иска да има всичко в този живот и грам не и дреме с какви методи ще го постигне. Сама казва за себе си, че е грандоман.
В едно интервю преди няколко месеца беше казала нещо, ще го цитирам по памет: "Така се става успешен, с ясно изразени хора, които те харесват и ясно изразени хора, които не те харесват. В блиблията пише "Или трябва да си много горещ или трябва да си много студен, ако си хладък, ще те повърна." Демек тя не иска да е неутрална, защото това не я прави успешна.
Освен това е голяма хитруша и много добре знае какво прави и какво да говори. Тя не отслабва за първи път и каквото и да казва, много добре знае как се тренира и какво да яде. Просто не го спазва и иска да ѝ е лесно. Преди операцията тренираше с треньор и изглеждаше много по-добре, от колкото когато отслабна след операцията в комбинация с козметични и апаратни процедури.
Само че на всеки чийт дей и след приключване на работата с треньора, захапваше пицата. И си върна килограмите. Всичко е в профила ѝ, ако не го е изтрила и може да се види.
След операцията постоянно пускаше рийлове как яде банички в колата и чипс пред компютъра. Или други подобни храни. Тоест, устискала е колкото са и казали след операцията, че трябва да издържи, след което пак е продължила по старому.
Лошо хранене в комбинация с лош сън и няма операция на света, която да те преобрази вълшебно.
А още много-много години по-назад се опитваше да отслабне с шейкчета и добавки. Даже мисля, че ги продаваше през страницата, тук вече не знам, защото са ми го разказвали, не съм го виждал. Тогава много лесно се трупаха последователи в страниците и ако ви е направило впечатление, много от коментиращите под публикациите и последователи са лели и бабички, които не са потребители на фотографска услуга, а само реагират на "това хубаво момиче" от екрана. Тези лели са ѝ последователи от времето на шейкчетата. "Това хубаво момиче" е събирателен цитат, затова е в кавички, не е подигравателен израз. Аз също смятам, че тя е хубава в лице.
Та това е част от стратегията е - аз съм тук да се науча. А всъщност знае. Аз съм тук, защото искам деца, никой не ми каза, че като съм дебела не мога да забременея. Силно се съмнявам, никой да не го е казвал, при положение, че първото нещо, което се казва при невъзможност за забременяване е, да се отслабне. Само че няма човек на този свят, който да не я подкрепи в мечтата ѝ да стане родител и тя го знае.
Така, да разведрим темата.
Искате ли да направим гласуване и да предполагаме кой ще спечели Simple Smile))
Чудя се дали да заложа на Тошко или на обрат в последните момент Simple Smile

# 222
Да,радвам се че е по близо до целта,реално още 15-20 килограма му остават.Девер ми също е 195 см и под 100 килограма изглежда като болен,поддържа 110-115 и реално за неговия ръст са нормални килограми,в предвид че не тренира.
Не мисля,че има конкуренция обаче за парите,с каква любов говори за сина си 😊.

# 223
Газ на голямата разпродажба Simple Smile

https://lettapefe.com

Както и да е, има един такъв лаф, който звучи по този начин: Няма лоша реклама Wink

Абе има... но това се пее в друг филм Simple Smile
Тези снимки дали са от преди предаването? Не изглежда хич слаба, а на снимките от бягането с Тодор ми изглеждаше доста по-мъничка.

# 224
  • София
Изгледах вчера последните 2 епизода.

Тодор е много хитър и гаден манипулатор. Той буквално подхлъзна Славко на леда с предложението да "спасяват Аничка". Само с 1 изречение го постави в позиция да е гадният егоист, който отказва да се жертва и после успя хубавичко да го доизнерви с подмятания и въпроси, за да стане скандал. Защото Славко видя как го превръщат в гадняр и изкупителна жертва и естествено се ядоса от тази несправедливост. Кофтито беше, че сценаристите дадоха достатъчно изобилно думата на Тодор и наскърбената Анна да сипят обвинения против Славко, но много малко или почти никак не дадоха шанс на някой от другата гледна точка да го защити, а го оставиха да се оправдава сам, при това в съотношение на обидите 2 към 1.

А на "Аничка" съм сигурна, че й манипулираха показанията на кантара.

Общи условия

Активация на акаунт