КАУФЛАНД - тема 76 ПРОЛЕТНО-ЛЯТНА 2025

• 63 105
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Тази скара хубава ли е? Имате ли я някой, пече ли добре, силна ли е?

# 76
Като стане време за подаряването на колите пак ли ще се направят на ни лук яли, ни лук мирисали?  А вие правете сметки, за да участвате ..  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Миналите "подарени"
Скрит текст:

# 77
Майка ми ползва вече няколко години такава скара и е доволна.

# 78
  • Бургас
Тази седмица във Кауфланд Славейков, Бургас, имаше намалени AYCO яйцеварки от 25лв на 15лв. Взех една и 20+ минути не издаде никакъв звук, че яйцата са готови.. Върнах я, взех нова.. същата работа. При някой работи ли това чудо? Вече 16мин прави нещо и нищо не се случва.

Моделът е EB-2042

# 79
Имам ваучер за отстъпка от 10лв при сметка над 100лв, валиден до днес. Ако някой го иска, нека да пише.

# 80
Те вече са позеленели от варене яйцата😄 Имам същата, много е тъпа, идеята е да забележиш, с колко вода от мярката, какви яйца се получават и като свърши водата, изключваш я.

# 81
Моята е друга марка и пищи като се изпари нацяло водата, според броя яйца и степента на свареносъ. Пробвайте и така.

# 82
Моята яйцеварка е Делимано. Изключва се, когато се изпари водата. Иначе като външност прилича доста на тази Айко. Средносварени яйца са готови за около 7 минути (количеството вода в мерителната чашка е около 3 с.л., ако варя по-малко от 3 яйца, добавям още малко вода). Ако яйцата не се извадят веднага от машинката, а останат на топло под капака, продължават да се готвят.

# 83
  • Бургас
На описанието на яйцеварката пише, че ще има звуков сигнал, но уви... Взех си я защото на работа един от колегите докара подобнa (друга измислена марка) и смятам, че е доста удобен уред, особено КОГАТО РАБОТИ както трябва. Добре, че живея близо до Кауфланд, че бая разходи щях да пръсна за тези 2 връщания.

# 84
"Звуковият сигнал" на моята е едно като пукане, когато се самоизключва копчето. За тази на Айко уточнено ли е какъв трябва да е този звук?

# 85
  • Бургас
"Звуковият сигнал" на моята е едно като пукане, когато се самоизключва копчето. За тази на Айко уточнено ли е какъв трябва да е този звук?

Не е уточнено.. Даже на 1 място в това указание пише супер тъпотия Grinning

Хем искат да напълня вода, но пък да не включвам уреда и когато заври да я изхвърля Sweat SmileSweat SmileSweat Smile Адските....

# 86
  • Пловдив
Такива безполезни уреди не купувам аз.

# 87
Моята също е от Кауфланд, но на друга тяхна марка Switch on за 6 бр. Много я харесвам, има пронизителен звук при изпарена вода и това и е удобството. Много я ползваме, защото може да се регулира твърдостта на яйцата, според добавената вода.

# 88
Може ли някой да ми снима тази стевия отзад? Взехме я преди време и така си стоеше ,но съм изхвърлила картончето (ако случайно на него пише някаква доза Grinning ) Чудех се дали мога да си подсладя прясно мляко с нея и да си забъркам кремче Simple Smile

# 89
  • оттам, откъдето започва България
Такива неща не ползвам. Пиши къде се намират в К., за да съм полезна.

Общи условия

Активация на акаунт