КАУФЛАНД - тема 76 ПРОЛЕТНО-ЛЯТНА 2025

• 63 126
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
ВсеТая, "тъпотията"🙂 да се слага вода и да се хвърля се прави преди първата употреба. Явно нещо не е наред, щом няма звуков сигнал.
Такива безполезни уреди не купувам аз.
За мен пък яйцеварката е един от най-полезните уреди, които имам, а и често използван също.🙂 Яйцата са винаги такива, каквито ги харесвам, а да варя яйца на котлона не обичам. На моя уред всъщност най-полезно ми е, че сам се изключва.
Този на Айко явно е с дефект, не си представям как някой седи до яйцеварката и засича време с таймер кога да я изключи😂 (без функция самоизключване и без звуков сигнал е абсурд според мен).
Ранобудна, виждала съм ги недалеч от био продуктите, по-точно при суровите ядки, безглутеновите продукти, протеини (в нашия филиал тези продукти са на рафтовете веднага след плодовете и зеленчуците).

# 91
  • Бургас
ВсеТая, "тъпотията"🙂 да се слага вода и да се хвърля се прави преди първата употреба.

Dolce, чети с разбиране. Пише да се постави вода без да се включва уреда и когато заври да се изхвърли.

Как ще заври водата, ако не включа уреда?

# 92
  • София
Яйцеварката на Айко се самоизключва, но звуковия сигнал е едно пукане. Ако не си до нея трудно ще го чуеш.

# 93
ВсеТая, не съм чела изобщо текста в прикачените снимки. През телефона е трудно. Просто предположих, че става въпрос за почистването преди първата употреба.
Яйцеварката на Айко се самоизключва, но звуковия сигнал е едно пукане. Ако не си до нея трудно ще го чуеш.
Аз затова попитах дали пише какъв звуков сигнал да се очаква.

# 94
Добре де, какви са яйцата в тази яйцеварка?
Аз ги варя по много лесен начин - чакам да заврат и веднага изключвам , после стоят още 20 минути. Не им бая. Стават идеални, нито твърди, нито рохки.

# 95
Яйцата са нормално твърдо сварени /зависи от количеството налята вода/ и предимството на читавата яйцеварка е, че слагаш водата и яйцата и преставаш да им обръщаш внимание. Моята е на Делимано и ми е незаменим електроуред. Купих преди време и една китайска /немаркова/ за резерва - пиука, като приключи, но не се самоизключва. Стои в шкафа, защото тази, която ползвам, се самоизключва. Тихичко и потайничко си върши работата.

# 96
  • Бургас

Върнах и втората яйцеварка. На информация ми казаха, че и други са били върнати по същата причина - липса на звуков сигнал. Явно е фабричен дефект на самата партида. Тази яйцеварка не се изключи и след 20 минути. Вода нямаше. Звуковия сигнал не е пукане, а ако е, то трябваше да бъде по-добре написано в инструкциите.

# 97
Яйцата са нормално твърдо сварени /зависи от количеството налята вода/ и предимството на читавата яйцеварка е, че слагаш водата и яйцата и преставаш да им обръщаш внимание. Моята е на Делимано и ми е незаменим електроуред. Купих преди време и една китайска /немаркова/ за резерва - пиука, като приключи, но не се самоизключва. Стои в шкафа, защото тази, която ползвам, се самоизключва. Тихичко и потайничко си върши работата.
+1, само че вкъщи най-често правя яйцата средносварени. Ако не ги извадя (почти) веднага от яйцеварката, се сваряват още малко, но жълтъците никога не посивяват.
Дева, направо ненавиждам да се занимавам да варя яйца във вода.🙂 Сто пъти по-лесно ми е да сложа малко в яйцеварката и да я включа о после тя да се изключва. Накрая само повдигам капачето и вадя и беля яйцата с една супена лъжица (с лъжицата ги слагам в съд със студена вода, с нея ги беля, ако ме мързи и не ми се вади мерителната чашка, даже с нея слагам вода в яйцеварката😂). Подчертавам, че аз не мия яйцеварчката след всяка една употреба /нито пък яйцата преди да ги варя/, а просто я прибирам на мястото и'.
ВсеТая, а тези яйцеварки продължаваха ли да загряват и след това?

# 98
Нали казах, че моята е абсолютно същата, ползвам я по Великден. Миналата година се изключваше, но т.г. при последната доза яйца след половин ден я видях, че си работи 🙂
Иначе си купих, че често ме черпеха родата с идеалните яйца, то вярно, техните са домашни, но и яйцеварката им няма нищо общо с този евтинджос.

# 99
  • оттам, откъдето започва България
Първата изненада е -50% на всички сосове Хайнц.

# 100

Очаквам да са същите награди като миналия път.
На чипсовете им изтича срока, на вафлите нескуик също. Трябва да ги разкарат.

# 101
  • оттам, откъдето започва България
Твърде е възможно. Simple Smile

# 102
По какъв повод са тези изненади, не минаха ли вече празниците? Flushed
Иначе и без повод е готино, защото по принцип друга причина да отворя приложението им нямам. А и доста оборот им направих миналия път покрай наградите за 1 ст (вероятно не само аз), та предполагам им се получава успешна маркетинговата стратегия.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 103
Има рожден ден картата, затова са тези купони.

# 104
  • София
Само за 220 мл. Не знам дали има други опаковки.

Подарявам купон за рожден ден.

Общи условия

Активация на акаунт