КАУФЛАНД - тема 76 ПРОЛЕТНО-ЛЯТНА 2025

• 63 122
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
Увеличете си го максимално колкото екрана на телефона и си направете скрийншот, много лесно се маркира Simple Smile

# 406
Трябва да се избере "Плащане с ваучер" на каса на самообслужване, след това се маркира.

# 407
От Кауфланд може ли да се купи подаръчен ваучер на пластика за дадена сума (който да си важи само за Кауфланд)?

# 408
Да, може. Не съм сигурна обаче дали няма някои изключения за какво не може да се използва.

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 22:54 от dolce miele

# 409
Новата брошура🎡

Мега разпродажба (Mega Sale) До -60%

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 00:08 от lenak

# 410
Коя от прахосмукачките на Ayco беше хубава, вертикалната или другата?

# 411
Вертикалната е хвалена много. И аз съм от доволните, обаче веднъж я изпуснах и веднага се счупи пластмасата, точно където се захваща.

# 412
Майка ми си я ползва и покрай нея я пробвах веднъж. Пълна подигравка. Исках да си обера косата от дивана и нищо не засмука. За 40 лв. толкоз.

# 413
Супер е вертикалната, смуче си силно, но просто трябва хубаво да се чисти филтъра. Само с изтръскване не става, трябва и с четка в гънките му да се мине иначе наистина става слаба.
Аз я чистя на максимум 2-3 ползвания. Досадно е, но иначе съм много доволна от нея, супер лека и маневрена, много удобна за ежедневно ползване.

Имам и другата (зелената), нея ползвам веднъж седмично за по-основно почистване. Минус при нея е пластмасовата тръба и късия кабел, жалко че са решили от това да спестят. При нас кабелът за малко не ми стига да почистя навсякъде и трябва да я включвам и в друг контакт, при някой може и да достатъчен.
Аз лично си я ъпгрейднах и си я харесвам. Сложих и метална тръба от друга прахосмукачка и друга четка и така е супер, но и на нея контейнера трябва често да се чисти, иначе става слаба. Самото почистване обаче е доста по-лесно понеже филтърът й е пластмасов, а не е от хартиените "хармоники". Simple Smile

# 414
  • София/Испания
Какво означава,,ъпгрейднах''?

# 415
  • оттам, откъдето започва България
janetaes, от интернет:

Скрит текст:
ъпгрейдвам
(англ. upgrade) осъвременявам; повишавам качеството

Вчера си ъпгрейднах компа.
Ъпгрейднали са сайта.

ъпгрейдвам
Осъвременявам дадена програмата до по-нова версия. Също така научавам се на нещо ново.

От английското upgrade - надграждам.

Хей, трябва да си ъпдейтна ИЦКЮ-то, че пак ми прави проблеми.

Майка ми много се е ъпгрейднала, почна да влиза в нетя.

ъпгрейдвам
подлагам се на пластична хирургия

Булката е кухавелка, но яко ъпгрейдната.

# 416
  • Fairbanks, Alaska
Днес вече се говори модерно, така че свиквай. Няма да е лице в лице, а тет-а-тет например. И на моменти се губи и самия смисъл и се чудиш какво казва авторът на даден пост.

# 417
Права си, на български няма такава дума и нищо не значи.
Скрит текст:
Наистина доста се напълни езика с ненужни чуждици, но мислех, че така поста ми ще прозвучи по-забавно, подчертавайки нуждата все да се "доизкусуряват" (това май вече си е наша дума или пък е турцизъм с две наши представки...Grinning) разни неща, та да станат удобни.

Както някой беше казал: "Само баничка като си купя не я преправям."
Макар че аз понякога и на нея й махам сиренето, ако е гадно. JoyJoyJoy
Приемам забележката.

# 418
  • София/Испания
Благодаря на всички за отговорите на моя въпрос!

# 419
Тоалетна хартия Bonuss става ли за нещо? Ако изобщо е останала Grinning

Общи условия

Активация на акаунт