Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 84

• 32 447
  • 551
  •   1
Отговори
# 525
Oще от фотосесията на Баръш за списание ELLE MEN

# 526
Момичета, здравейте!
Днес, в Истанбул, гледах Uykucu.
Филма много ми хареса.
Елчин е супер естествена и много добре си партнира с Чаатай?

Незииии браво, един истински фен на Чачо. Гледала си филма, чудесно преживяване. Не се и съмнявам в играта и партньорството на двойката Елчин / Чаатай. Кога ли ще достигне до нас

От интервю на Баръш

ELLE Man Türkiye последното си издание зададе на Баръш Ардуч въпроса: „Каква е най-щастливата картина от бъдещето, която можеш да си представиш в живота?“

„Това е дълбок въпрос...“ „Отговори като това да съм заедно с семейството си и да видя, че дъщеря ми е щастлива и добре, идват ми наум, но мисля, че ще го опиша така: Когато си помисля за каква картина ще се радвам в бъдеще, винаги пред очите ми изниква нашият дом в Оваджък. Това е място, с което се занимавам от 6-7 години, и докато работех по него, мотивацията ми винаги беше тази. Картината, която искам да видя – дъщеря ми израснала, млада жена, може би създавала свое собствено семейство, може би донесла внуче – е там. Чувствам, сякаш душата ми е вкоренена там. Това е мястото, за което мечтая, за да остарям здравословно и когато се обърна назад, да видя цялата си история на едно място.“

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 15:15 от eliNIM

# 527
Супер успех и постижение на филма.  Голямо Браво на всички ! Hands Clap  

Актьорите са се отказали от високите си хонорари за сметка на цените на билетите. За да може филмът да бъде достъпен за по-широка аудитория, с цел връщането на зрителите в киносалоните, които са почти празни в тази криза.

Цитат от нета  и Зрителите.

"Въпреки икономическите условия, #UYKUCU счупи рекорди за гледаемост. Щеше да е по-добре, ако кампанията с отстъпки беше през уикенда. Искам всички да гледат този прекрасен филм". 🙏
Билетите са само 120 TL/4,70 ЛВ 🎟️

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 23:13 от femmi2

# 528
“Сънливец” за 17 дни е гледан от 481 182 души!

# 529
💢Искам да ви преразкажа
още една история от съпругата на Баръш Ардуч, Гупсе Озай разказана в предаването в което участва преди няколко дни.💢
✨На въпроса дали обсъжда(клюкари) мъжа си с някого, тя отговори с "Да",
че клюкари за Баръш,даже и с майка му го обсъжда, още тази сутрин(в деня на предаването) пратила на свекърва си смешно видео с Баръш за да види сина си какъв е, и че Баръш изобщо не приема критиките към него, веднага става съдия, все едно води дело и се защитавал и  обяснявал че не е така като изглежда. ✨
💢Извинявайте, че така на части слагам някои неща  за Баръш, но съпругата му Гупсе Озай, за да преведа  мисълта и ми трябва доста  повторения  на слушане да дрезгавия и глас, защото тя много фъфли като говори, бързо говори, хили се постоянно, разказва едно, след малко вмъква друго, после пак се връща на мисълта си и това хилене постоянно ме обърква и изморява да и слушам неприятния глас.
Казвам ви жената наистина не е добре психически, разбирам Баръш, защо  се е оженил за нея, тя с тази психика може да извърши всичко със себе си, а Баръш нали е отговорен и милостив няма как да и откаже да се ожени за нея.
Някой трябва  да я обгрижва, някой със стъбилни нерви. 🤔🤫🤭

✨✨🌟🌟
✨🆕🆕🆕✨
Снимка на Елчин Сангу, Чаатай Улусой, Ферит Кайя и персоналния асистент на Чаатай, Генджай Кайя. ✨✨

✨🌟✨

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 17:57 от Albena Goranova 606011

# 530
Албена благодаря!
Баръш го е закъсал, но всеки сам си решава как и с кого да живее. Да си я харесва и той, и феновете, които се чудят защо има толкова хейт по нея.

Баръш Ардуч Bridge Summit ще участва в събитието, което се провежда в Абу Даби между 8-10 декември

BRIDGE Summit е първо по рода си събитие, което едновременно служи като конференция и изложба за целия спектър от медийни и развлекателни индустрии.

Събира хиляди създатели, комуникатори, брандове, лидери и лица, вземащи решения, на едно място, за да се обединят колективно за по-ценно, свързано и проспериращо бъдеще.

https://www.bridgesummit.com/en/

Бариш Ардуç тази година се присъедини към семейството „Приятели на къщата“ на Cartier Middle East и описа сътрудничеството си с тази голяма марка така:

„Връзката ми с Cartier е нова, но започна много красиво. Постепенно се опознаваме. Процесът е толкова сладък и естествен, че за мен е наистина специално изживяване. Екипът на Cartier Middle East са наистина страхотни хора. Още при първата ни среща ми казаха: „Ние не сме просто в настроение да ви сложим бижута и часовници; ние обичаме да бъдем заедно“. И докато процесът напредваше, видях това с очите си. Когато имаше пожари в Чешме, ми се обадиха и попитаха: „Добре ли сте?“: На рождения ми ден, на рождения ден на жена ми изпратиха много учтиви поздравителни имейли. Дори развихме свой собствен хумористичен език. Наистина си дружим, тази искреност ме прави много щастлив и така с удоволствие предавам енергията на Cartier. Cartier ми вдъхва добро настроение както със своята елегантност, така и със своята стойност. Вече използвах часовниците им, включително винтаж колекциите, а сега е много приятно да го споделям официално“

#BarışArduç x #Cartier x ELLE Man

.........................................................
Четох, че сериала с Озан е започнал, или така ми се струва. Няма никакви снимки зад камера от екипа. Дали изобщо снимат, Елчин дали е на снимачната площадка.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 19:50 от eliNIM

# 531
Hug   Hug  Hug
Албена,Ели,Феми  мерси за всичкото интересно инфо,преводи и снимки ,които сте споделили в темата ни Flowers Rose
Flowers Rose  Flowers Rose
Браво на актъорите от "Сънливец" за това ,че са се отказали от високите си хонорари,за да може билетите за филма да са на нормални цени ,които всички да могат да си позволят да платят. Hands Clap   Hands Clap   Hands Clap
Чета интервютата на Баръш и Гупсе и виждам мнооооого голяма разлика в изказа им в отношението им в разбирането им за нещата от живота.Как па той един път не се изказа на дълго и на широко а, тя да е малко по убрана ей тъй за разнообразие ,ноооооо не всичко си е както обикновенно.Пожелавам му го на Баръш този хубав ,спокоен и щастлив живот да го има както сега така и в бъдеще и мечтата му да се сбъдне ,а другото емииии то е такова каквото е .
Албенка отново мерси за усилията да превеждаш Гупсе в оригинал. Kissing Heart Аз само като я слушам и се уморявам ,а ако трябва и да я преведа еееее това е вече висш пилотаж ,така че голямо Мерси за усилията ти. Flowers Rose
Баръш и Картие,Баръш и Абу Даби ,ееееееее не е за оплакване човека ,а и освен това цялото това плямпане на Гупи трябва някой да има през това време да дърпа каиша ,за да може тя да си позволи разточителните приказки.
Поизхейтих я Гупито ,въздигнах любимеца си ,поожалих го мъничко и сега съм вече спокойна. Simple Smile
Ето го и плаката за присъствието на Баръш в Абу Даби. Heart

Много са красиви и слънчеви на този кадър Елчин и Чаатай и много позитивизъм лъха от тях. Heart

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 22:07 от Eny87

# 532

Баръш за списние  ELLE Man Türkiye
За мен рисуването е съвсем различна област. В момента, в който се потопя в него, времето започва да тече от само себе си. Може би това е една форма на онези редки моменти, които мога да отделея за себе си. Кратко казано, рисуването за мен е вид очистване, една терапия. Правя го в състояние на безсъзнателност, напълно инстинктивно. Без сметки, без контрол, от само себе си... В актьорството колкото и да се стремиш да бъдеш естествен, винаги има текст, структура, математика: Но рисуването не е така. Ако искаш, прекарай целия ден размахвайки шпатула или с един замах на четката остави всичко, което ти минава през ума, на платното... Тази свобода. Тази тишина ме очистват напълно.  
Ако започна да го приемам толкова сериозно, че да „се превърне в изложба“, мисля, че магията за мен ще приключи. Защото за мен рисуването е ценно точно заради това, че не правя сметки, че е пространството, в което оставам насаме със себе си. Не бих искал да го загубя.

.........................................

#Uykucu отбелязва второто сътрудничество между #ÇağatayUlusoy и режисьора #CanUlkay. Докато рекламира #KağıttanHayatlar през 2021 г.,   bey сподели тези красиви думи за Чаатай

Ени, права си при сравняването на отговорите от семейство Ардуч. Hands Plus1

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 08:41 от eliNIM

# 533
Ели  Kissing Heart ,мерси за интересните нещица които си ни донесла в темичката ни Flowers Hibiscus
Много хубави думи е казал този режисъор за Чаатай.Вече работят по втори филм заедно и са се поопознали не само професионално ,но и лично което е супер.

# 534
Бариш Ардуч казва, че филмът „Дехшет бей“ е една от последните му работи, която му е донесла най-голямо удоволствие.

„В акционните филми, когато влизат оръжията и мъжкият свят, обикновено интелектуалните разговори и изтънчеността отиват на кошчето за боклук, но ние не направихме такава работа, затова съм много щастлив. Дехшет е много привързан към книгите, чете поезия, има жаргон в говора, ораторско изкуство, стил, който изобщо не напомня на обичайните ни въоръжени мъже, интересен герой, който може да изживее любовта по свой собствен начин, и това много ми хареса. Снимките и изборите на музика също бяха много добри.“

#BarışArduç x ELLE Man

,,Сънливец,,- ът продължава да печели фенове

Скрит текст:

# 535
Ели Kissing Heart
Браво на "Сънливец"за страхотните резултати които продължава да има Hands Clap
Баръш дано да има възможност да направи поне още един филм за  "Дехшет бей“ Hands Pray  Хубав екшън филм,с красива партнъорка и останалите артисти са също готини ,еми какво повече да се иска от един филм ,за да е готин.Simple Smile А и нали е по комикс значи може и два и три филма да се направят Simple Smile

# 536
Снимките на сериала „Игри на страстта“, продуциран от PD Yapım (дъщерно дружество на Moon Company) за Netflix, продължават.
Есра Шахин се присъединява към актьорския състав като Селин, приятелката на Фунда (Елчин). Сериалът се състои от 8 епизода, написан от Туба Доган, а режисьор е Мерт Байкал (Hothead-V).
Сериалът обещава да събуди любопитството на зрителите със своя мистериозен сюжет и смели, емоционални сцени.
Той разказва шокиращата и загадъчна история на Назлъ (Мелис), бавачката, която влиза в дома на художника Фунда (Елчин) и архитекта Илкер (Озан), за да се грижи за дъщеря им Мави.

# 537
🍿 #ElçinSangu и Çağatay Ulusoy в главните роли в #Uykucu, според данните на
@BoxOfficeTurkey е гледан от 105.229 души през седмицата 14–20 ноември и общата бройка на зрителите достигна 586.411!
Много хубав коментар , от зрител за филма.Пътувала е от Германия

Скрит текст:
Още се запознавам с #ÇağatayUlusoy и той наистина ме впечатлява - какъв актьор! 🔥👌🏻
Наскоро гледах филма #Uykucu и напълно се влюбих в него. Цветовете, осветлението, музиката и цялостната кинематография бяха невероятно красиви и за око приятни.

Особено ми хареса философското измерение на филма и начинът, по който вътрешните борби на протагониста са изразени чрез изкуството Ебру и символика, вдъхновена от суфизма. Персонажът е създаден с толкова уникалност и грижа, че усещаш всяка слой от пътя му.

Сега гледам Ешреф Рюя и въпреки че Чагатай играе престъпник и във филма, и в сериала, той успява да създаде две напълно различни личности. От жестовете и изразите им до стойката и дори начина, по който ходят - той се трансформира напълно. Наистина блестяща работа.
Трябва също да спомена #ElçinSangu. Тя е сияйна на екрана - красива, пълна с живот и без усилие харизматична. Химията ѝ с Чагатай е толкова силна, и наистина бях впечатлена от нейната ловкост и присъствие в екшън сцените. Тя внесе освежаваща енергия във филма, която издигна всеки момент, в който се появява.

Настоятелно препоръчвам филма.
Абсолютно си заслужава пътуването!

Баръш на тренировки

Скрит текст:

Елчин и Озан, зад камера

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 10:20 от eliNIM

# 538
Ели  Kissing Heart мерси за интересните новини и за красивите снимки Flowers Rose
Чудесно е това ,че Елчин и Озан ще ги гледаме отново заедно в нов сериал. Hands Clap Предния път с "В хубави и в  лоши дни",май така се превеждаше името на сериала Thinking не им се получи ,но дано сега да постигнат голям успех с това свое ново начинание. Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover  Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover  Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover
Видях хубава новинка и за Аслъ Енвер и понеже не си спомням да сме я споделили тук ще я сложа в скритото. Simple Smile
Скрит текст:
Аслъ и Ибрахим участват в нов сеиал за Дисни

https://x.com/1llXllll/status/1975164786674430202?s=20

Аслъ на сета на сериала

# 539
Ени, браво за партньорите Аслъ и Ибрахим. И двамата са харизматични , добри артисти, трябва да им се получи  хубав резултат. Много са естествени и ще зарадват феновете си.
Надявам се и с Елчин и Озан да се получат този път нещата.

Общи условия

Активация на акаунт