Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 84

• 32 441
  • 551
  •   2
Отговори
# 540
Ели  Kissing Heart
Озан и Елчин много ми бяха харесали тогава в сериалчето им  и много ме беше яд ,че го спряха на 5-и или 6-и епизод и сега чакам с голямо нетърпемние да ги гледам отново и при това ще съм напълно спокойна ,че целия им сериал ще бъде излъчен. Simple Smile
Тия дни в Х си припомнят друг сериал на Елчин,"Сблъсък" Simple Smile

да добавя и най-новото сътрудничество с Чаатай  Simple Smile

и един Баръш за финал на поста ми да не се сърди  Simple Smile

# 541
Изгледах ,,Стари пари,, .

Отдавна не  се бях  наслаждавала на хубав  сериал. Благодаря за   превода с Бг думичките.!
Сюжет, камера , начин на заснемане, музиката е разкошна, а  Аслъ - Енгин харизматична двойка.
И естествено заслуга  има и така позната  ни сценаристка Мерич Аджеми.
Създала е отново силен мъжки характер, който го покори една жена.
Най-хубавото ,че сериала не се влияе от турската рейтингова систма.
Сериалът се гледа много бързо, почти неусетно, с лекота. Увличат сцените.
И остава удоволствието след приключването на епизодите от доброто дизи..
Аслъ е станала по женствена след раждането.

Баръш от събота в ресторант с актьора Феяз Игит, собственикът на заведението е публикувал снимката. Реклама Anguished

Anguished

# 542
Ели,мерси за мнението ти за "Стари пари" и инфото за Баръш Kissing Heart
Още не съм гледала сериала обаче се радват на всички хубави коментари за него ,сега и тебе с кеф те прочетох и ми е много приятно ,че нашето хубаво момиче Аслъ се завръща достойно и си заема полагащото и се място след краткото отсъствие. Simple Smile
А тоя собственик на заведение как да не се възползва от рекламата която му е дошла ей тъй на крака при него. Simple Smile

# 543
……………и ми е много приятно ,че нашето хубаво момиче Аслъ се завръща достойно и си заема полагащото и се място след краткото отсъствие. Simple Smile

Така е Ени, достойно е завръщането и.

Скрит текст:
Гледах си я с удоволствие. Няма стойки, излишна показност, естествена и много , много енергична.  Добре им се получава  с Енгин, Долунай също е в екипа. Хубава е и нейната роля. А е и чаровница. Загаджи се с един мъж тип мечка, (от тия които играят бодигардове по нощните клубове) който е помощник в офиса на героинята на Аслъ, роля положителна. Чак не му отива такава  роля на чиновник 😂  😛

🆕🇦🇪

Официалният уебсайт на BRIDGE Summit съобщава за ексклузивна възможност за фенове и гости от индустрията да се срещнат лично с известния турски актьор Баръш Ардуч. Известен с ярките си роли и глобалната си фен база, Баръш се присъединява към BRIDGE Summit за среща, където участниците могат да общуват, да правят снимки и да споделят моменти с една от най-известните звезди в региона. Срещата ще се проведе на 8 декември от 17:35 до 18:00 часа. Повече подробности за посещението на актьора все още не са обявени. BRIDGE Summit ще се проведе от 8 до 10 декември и ще бъде най-голямата платформа в света за взаимодействие между представители на медиите, блогъри и артисти. Повече от 400 лектори от цял свят ще представят своите изказвания на BRIDGE Summit в Националния изложбен център в Абу Даби (ОАЕ). Програмата включва приблизително 300 събития, включително 200 панелни дискусии и 50 семинара. Срещата на върха ще се проведе в седем тематични области, обхващащи медии, изкуствен интелект, игри, филми, музика и научни изследвания. Очаква се събитията да привлекат над 60 000 участници, включително писатели, продуценти, художници, издатели, предприемачи, инвеститори, университети и изследователски центрове. „Срещата на върха BRIDGE е замислена като отворена лаборатория, където идеите се превръщат в практически действия, а връзките се развиват в дългосрочни партньорства. Участниците ще имат възможност да сключват сделки и да изграждат партньорства, да развиват производствени екосистеми и да обменят опит с водещи представители на световната индустрия“, казват организаторите.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 19:25 от eliNIM

# 544
Ели  мерси за инфото за събитието на което ще присъства Баръш в Абу Даби Flowers Hibiscus  Изглежда доста интересно всичко което ще се случи там и лектори и зрители ще се насладят на всеки един момент който ще преживеят там. Simple Smile

# 545
Четвърта седмица ,,Сънливец,, продължава своя страхотен успех по кината

Много хубав туит

Ако харесваш турското кино, харесваш Елчин Сангу.
Ако харесваш красивите неща, харесваш Елчин Сангу.
Ако харесваш изкуството във всички негови форми, харесваш Елчин Сангу.
Ако има нещо, което си струва да се види в Турция, това е творчеството на Елчин Сангу.
Кралица. Красота.✨
#ElçinSangu #dizi #turkishwomen

https://x.com/Jole38hotmailc1/status/1993269801100210197

# 546
💥🆕🆕🆕💥
БАРЪШ АРДУЧ: "Каквото и да каже жена ми,тя е права! “
Говорейки за жена си Гюпсе Йозай и дъщеря им Джан Ася, Баръш Ардуч отговори на изявлението на жена си по повод думите и,че има красив мъж до себе си, тя беше отговорила: „ Аз не гледам Баръш. Искаш къща с изглед към морето,но щом я имаш,вече не търсиш къща с гледка към морето,
щом я имаш тази  гледка всяка сутрин, ти вече не я гледаш така."
Баръш отговори: „Каквото и да каже жена ми,е вярно и  правилно.“
✨Предната вечер репортерите се срещнаха с Баръш след вечерята му с приятели в Арнавуткьой, Истанбул.
Репортерите зададоха на актьора няколко въпроса.
Баръш каза, че днес той, Сарп и Бенги(съпруга на Сарп) Апак са се срещнали с приятели, които са дошли от Измир.
Относно плановете му: В момента Баръш почива и прекарва време със семейството си. За декември са планирани пътуване до Кападокия за снимки (подробности не  каза) и посещение в Абу Даби. Баръш благодари на международните си фенове за тяхната любов и подкрепа.
Относно края на сериала „Любов и сълзи“ каза: „Понякога се случват такива неща. Никой не знае формулата за успех, така, че не се хващайте за нея. Влизате в проект с вяра и понякога резултатът се оказва добър но в крайна сметка всичко зависи от вкусовете на публиката, така че нека бъде така.“
За новите проекти каза:" След известно време ще започна да се запознавам с нови сценарии.
Не мога да кажа кога ще започна новата си работа; това може да се случи всеки момент, така че „ще видим какво е подготвила съдбата."
Попитан за дъщеря си той отговори:
"Жан Ася расте, справя се добре и сега прекарваме повече време заедно. Тя вече говори свободно и  разбира всичко , така че мога да водя дълги разговори и  го правя с нея." Баръш също така каза, че дъщеря му вече се е адаптирала към  училището и обича да ходи там.
Разбира се, журналистите попитаха Баръш за последните изявления на Гупсе, той отговори: „Всичко, което казва жена ми, е вярно и правилно“, всички се засмяха на думите му. И той потвърди, че и двамата готвят у дома, жена му го прави добре и вкусно,и той и харесва ястията, той също обичал да готви и се справял добре в кухнята.✨
https://www.instagram.com/reel/DRiOwCggJZx/?igsh=aWxuZXFtb2FkZjQy

✨✨✨

# 547
Ох….много е важно кой готви у семейство Ардуч. Сега той казва, тя готви вкусно, тя пък че не готви. Горкото им  дете 😛 Добре, че е тръгнала на училище. Ама не е ли малко все още?! Може би има предвид градина, знам ли? Най - важното е в разговора да питат за жена му , то такъв талант може ли без да мине без внимание 🤓😂
Изобщо жълтини, от важни по важни новини.
По същественото е, Баръш си почива, релаксира и избира вероятно в какво да играе

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 20:28 от eliNIM

# 548
Hug  Hug  Hug
Албена,Ели  мерси за инфото,преводите и снимките Flowers Rose  Flowers Rose
Баръш какво да прави,трябва да замита и да се съглася с глупостите дето ги бръщолеви жена му.Важното обаче от цялото интервю е ,че си почива в момента ,но има предстоящи ангажименти и ако му попадне нещо добро ще започне да се подготвя за нов проект. Simple Smile

това не знам дали сме го виждали и мисля ,че е от последното ходене по работа в Дубай или някоя от другите арабски държави.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 20:28 от Eny87

# 549
„Историята за това как един човек, излязъл от тъмнината, претърпя поражение от ръцете на собственото си сърце.“ 💔

Публичната страница на Istanbul Spotlight публикува статия за филма „Дешет бей“. ⤵

Автоматичен превод от руски:
“ Гледахме „Дешет бей“ с участието на Баръш Ардуч и Туба Бююкюстюн! Дълг, лоялност, любов и отмъщение... Всичко се събра в един миг и всички баланси бяха нарушени. 🎬

Режисиран от Мехмет Ада Йотекин и написан от Мурат Ментеш, „Дешет бей“ е едновременно екшън филм и драма. Творбата пленява зрителя с емоционалния си баланс. „Дешет бей“ е не само историята на наемен убиец, но и портрет на вътрешна трансформация, първа любов и дори търсене на собствената идентичност.

Историята е разказана от силна позиция. Филмът показва как Дешет губи не само контрол над живота, но и над собствените си чувства.

Лоялността му към организацията, към която принадлежи, се пропуква за първи път, когато среща Абиде, и цялата история се потапя в този момент на криза.

Даштет е член на тайна организация от убийци, наречена Федаил Оджа, която действа по строги правила. Той е израснал в системата на организацията, основана на „дълг, лоялност и послушание“.

Той е високоинтелигентен, стратегически настроен и дисциплиниран. В същото време е хладнокръвен и безмилостен, изпълнявайки задълженията си с голям професионализъм, като същевременно предпочита да крие емоционалните си слабости.

Повратният момент в живота на Даштет е срещата му с д-р Абиде. Чувствата, които развива към нея, го принуждават да наруши строгите правила на организацията и да започне вътрешна интроспекция.

Дешет Бей е много повече от просто история за механичен убиец. Екшън сцените са наистина спиращи дъха, но най-поразителният аспект на филма е вътрешният конфликт на Дешет: лоялност и любов.

Изпълнението на Баръш Ардуч е искрено и надхвърля клишето за „силния мъж“. Туба Бююкюстюн, в ролята на Абиде, балансира емоционалното ядро на филма.

Филмът, на места, има оригинални философски и идеологически теми. Особено поразително е как Дехшет, повлиян от събитията в живота си и естеството на организацията „Федайи Оджа“, започва да поставя под въпрос организацията и себе си и се впуска в търсене на отмъщение.

Какво е „вигилантизъм“ - термин, който се появява често във филма?
Това е използването на незаконни методи за осигуряване на справедливост от група без законна власт. Така че, ако дадено лице „осигурява справедливост независимо“ - тоест, залавя престъпници, наказва ги, заплашва ги, преследва ги или използва насилие - то се нарича „вигиланти“. Това поведение, взето като цяло, се нарича вигилантизъм.”

Баръш е във вихъра си в Дехчет бей, за мен най- стойностната  роля през годината . Хареса ми и в летния филм.
Сериалите му са поредния  опит в кариерата, без значение какъв рейтинг имат.
 Разбира се и партньорите с които играе са от значение, има достатъчно добри артисти в Турция.  
Да релаксира и добре разсъждава какво и с кого да играе.

# 550
Ели,мерси за инфото и превода Flowers Rose
Има ли го филма някъде вече в интернет  ,защото нищо не намирам. Thinking

# 551
Ели,мерси за инфото и превода Flowers Rose
Има ли го филма някъде вече в интернет  ,защото нищо не намирам. Thinking

Ени, гледах с руска озвучка. Добре се разбира, въпреки надслойното говорене (руски върху турски )  и качеството на картината е добро..

Заповядай:

Не съм срещала бг превод, ще бъде удоволствие да го изгледам отново.

Довела съм един добър и класен дует

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 11:39 от eliNIM

Общи условия

Активация на акаунт