Къде в Пловдив??? - 109

• 16 745
  • 424
  •   5
Отговори
# 390
  • Пловдив
Други, други, колко да са други. Детето подлежи на задължително обучение, не можеш да го изключиш ей така. Трябва да му се намери друга градина / училище.

# 391
  • под тепетата
Има и други форми на обучение. Самостоятелна или само до обяд.

# 392
  • Пловдив
Има и други форми на обучение. Самостоятелна или само до обяд.
Със съгласието на родителите.
Отстрани варианти много, но системата е такава, че всички са потърпевши.

# 393
Ако по район съм към МВР Тракия , мога ли да извадя лична карта в паспортното на Волга?

# 394
  • Пловдив
Ако по район съм към МВР Тракия , мога ли да извадя лична карта в паспортното на Волга?
Можеш във всяко районно.
Най-малко хора има в 4-то на П. Д. Петков.

# 395
  • Пловдив
Къде мога да поръчам комарници за прозорци и врати? Имам нужда от консултация, вземане на размери ( за двуетажна къща) и качествено изпълнение.

# 396
Всички фирми, които предлагат PVC и алуминиеви дограми правят и комарници. Поръчвали сме комарниците заедно с дограмата винаги.

# 397
Здравейте! Някой да е виждал в Кауфланд останал ледогенератор?

# 398
В Лидл на Рогошко шосе имаше в началото на седмицата ледогенератори от промоцията от предишната седмица. Сега не знам какво е положението.

На Кауфланд съм писала на мейла и са ми пращали наличности в града. Но отговарят само в работно време. Утре евентуално.

# 399
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, моля да ми препоръчате хубав кетъринлг за рожден ден за 18 години, както и добри торти за 30 тинейджъра?

# 400
Къде на място мога да разгледам и купя куфар,среден или гоялм размер и да не се счупи при първото ползване,ако може да  не са по 200лв,или няма такива 😁

# 401
  • Пловдив
В Estil на Главната има хубави и здрави куфари. Мисля, че бяха около 160лв.
Иначе съм виждала магазини за куфари и на Пешеходния мост, но не знам каква марка са и колко са издръжливи.

# 402
  • Пловдив
Къде на място мога да разгледам и купя куфар,среден или гоялм размер и да не се счупи при първото ползване,ако може да  не са по 200лв,или няма такива 😁
B CCC има прилични куфари на добри цени.
В Кауфланд, чрез приложението с активиране на купон се предлагат куфари. Добре изглеждат също.

# 403
  • Пловдив
В Метро в момента има промоция на куфари.

# 404
Здравейте!Може ли някой запознат да ми помогне с информация за автобусите от Пловдив до София,в колко тръгват първите и през какъв инервал от време се движат?Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт