Дисниленд Париж - тема 7

• 5 890
  • 171
  •   1
Отговори
# 120
  • На планетата Земя
Нямате бужда от тези допълнителни билети за атракциите. За Дисниленд няма възраст.

# 121
  • Варна
Благодаря ви!
Страхотни както винаги!
А за Дисни уърлд нещо ще споделите ли?
Повече и за двата парка ли вземате билети, защото няма да отсядаме в техен хотел и ако е двата парка трябва са е 2 дни.

# 122
eli70o0,

Според мен като ще ходите вземете и за втория парк, има какво да се види, а и шоута има хубави там. Стига да имате време.

Ние бяхме лятото на 2023, сега букнах за 2026 лятото, надявам се да са отворили вече новата част. Ако не са - ще сменям датите🤣
Предния път като ходихме бях взела пакет Half Board plus, сега отново го добавих, тогава можеше да се закусва само в хотела, който сме отседнали.
Някой знае ли дали и сега е така? Защото като букна резервации за ресторантите за нашите дати ми излиза и закуска.
Предния път за рд на детето избрахме ресторанта на Карибски пирати, кой ресторант ще ми препоръчате? Били сме в Рататуй, PYM Kitchen и ресторанта на Аладин. Искам друг, избрах Downtown в хотела на Марвел, но за нашата дата има места за вечеря чак след 21:15ч.. Изумена съм как от сега няма места 🤣
Другия ресторант в хотела на Марвел как е - Manhattan?

Излиза ми и ресторант в основния хотел на Дисни, но не се ориентирам доплаща ли се за него, някой бил ли е? Става ли за момчета или е по-принцески?

# 123
Здравейте, моля за съдействие. Моя приятелка е в Париж сега. Иска да отидат до Дисни, но в сайта пише, че за тези дни не могат да купят билети. Ако отидат на място дали ще има? Благодаря предварително!

# 124
На място не се продават билети. Ние се върнахме от Дисни в събота. Парковете са пълни, такава навалица не съм очаквала през октомври, все едно е август. На места едва се придвижвахме. Dizzy Face

# 125
  • На планетата Земя
Да, няма билети за днес и утре. И да отидат на място, нищо няма да постигнат. Ако са там още и програмата търпи преподреждане - за сряда и нататък има билети.

# 126
Благодаря, взеха от сайта get your guide

# 127
Victoria__, горещо препоръчвам Downtown 🙌 Спомням си, че всеки ден влизах в аппа и проверявах дали няма да се появи свободен слот, защото първоначално нямаше абсолютно нищо свободно. Накрая ми се усмихна късметът да резервирам вечеря за след 21:30 ч., и не съжалявам, храната беше фантастична. Въпреки че реално закусвахме всеки ден в същия ресторант, много държах да пробваме и вечерята там.
+ Десертите са уау! 🤤

# 128
  • На планетата Земя
Ооо, десертите ... чудиш се от кой да вземеш и накрая почти от всяко по едно 😆

Аз много харесвам и Walt's, но може би за детето Даунтаун ще е по-добър вариант.

# 129
На място не се продават билети. Ние се върнахме от Дисни в събота. Парковете са пълни, такава навалица не съм очаквала през октомври, все едно е август. На места едва се придвижвахме. Dizzy Face

Това обаче е доста притеснителна информация за следващото посещение Anguished Уж проучвах, че началото на октомври (1-ва и 2-ра седмица) било най-спокойно, а и все още няма никакви ваканции, откъде толкова много хора се появиха...Scream
Хем искам да хванем Halloween фестивала, хем по възможност да няма огромните навалици, които имаше през лятото.

# 130
Била съм през първата половина на октомври - няма огромни навалици, но не е и празно. Напр. за Питър Пан чакахме ок. 20-30 минути, което не беше много като гледах преди и след това на аппа. За павилиона на принцесите ок. 90 минути след отварянето. Но пък други атракции направихме по няколко пъти.

# 131
  • На планетата Земя
Октомври е натоварено заради хелоуинската програма, която пък е много ценна и специална, защото трае много кратко време - от 1 октомври до 2 ноември е тази година. Надявам се, че не сте избрали периода 30.10-02.11, тогава пък е най-натоварено.

ЕммаТ, посещението ви сигурно е било преди доста време (или по ковид време). Чакане за Питър Пан 20-30 минути го има само сутрин на early magic hour или към края на работното време на атракцията.

# 132
Миналата година бяхме пак по горе-долу това време и си беше ок откъм хора. Сега беше ужас. Не ми се мисли какво ще е като отворят новата част с Фроузън в студиата (дето вече не са студиа, ама едва ли ще им свикна по друг начин да казвам Grinning).
А забравих да оплюя виртуалните опашки. В нито един от дните не успях да се вредя за Джак и Сали и ми е много криво. Веднага ми изписваше, че всичко е заето. Sad

# 133
  • На планетата Земя
Училищата във Франция са във ваканция от 18 октомври до 3 ноември, представете си колко ще е натоварено. Може би в периода 1-17 октомври останалите са решили, че ще изиграят системата и хоп - пак пълни паркове Smile

# 134
Ох, и ние за Фроузън се гласим, последно в понеделник детето пита кога ще отварят. И много разтревожена да не ги затворят преди ние да сме отишли...

Общи условия

Активация на акаунт