Темата за СТИВЪН КИНГ - №16

• 8 166
  • 145
  •   1
Отговори
# 120
Даааа ....институтът беше супер,много точно са пресъздали атмосферата в книгата ,но и без да е прекалено ретро .

# 121
Е, не!
Догледах го снощи и съвсем се шашнах от променения финал.
Съвсем се разочаровах.

# 122
Е, не!
Съвсем се разочаровах.
Аз май повече се потресох от промененото начало, къде отиде хлапето, което се вцепени на старта? И защо изхвърлиха гаджето на главния герой, колко пък екранно време спестиха?
 "Дери" ми допада засега, с тази атмосфера на 60те.

# 123
Тя май не му беше гадже, а непознато момиче от тълпата. Поне аз така си спомням от книгата. Но да, този момент ми липсваше, чаках да го видя. Това си беше ключов момент, който Рей си спомняше през цялото време. А те са го орязали....

# 124
Е, не!
Съвсем се разочаровах.
Аз май повече се потресох от промененото начало, къде отиде хлапето, което се вцепени на старта? И защо изхвърлиха гаджето на главния герой, колко пък екранно време спестиха?
 "Дери" ми допада засега, с тази атмосфера на 60те.
Аз искам да питам "Дери" целият ли е качен в HBO max,че се чудя дали да го платя за 1 месец? Имам си Netflix и още една платформа не ми е нужна, но искам да изгледам "Дери" и да спра абонамента.

# 125
Той сега почна да излиза. Предполагам няма да е накуп.

# 126
Не ,на Дери има една серия ...на Хелоуин излиза втората.

# 127
Не ,на Дери има една серия ...на Хелоуин излиза втората.
А, ще изчакам тогава. Мерси! 🍀

# 128
  • София
Ако искате да гледате накуп целия сезон на Дери, ще трябва да изчакате след 14-ти декември, когато ще излезне последният епизод.

# 129
Ако искате да гледате накуп целия сезон на Дери, ще трябва да изчакате след 14-ти декември, когато ще излезне последният епизод.
Така ще направя. Благодаря!

# 130
А "Институтът" къде може да се гледа?

# 131
Аз гледах първи епизод на "Дери" и съм разочарована... А с такова нетърпение го чаках Sad

# 132
# 133
Аз гледах първи епизод на "Дери" и съм разочарована... А с такова нетърпение го чаках Sad
+1

# 134
Снощи гледах първи епизод на Дери.
Бая страшничък ми се видя.
Само дето аз по принцип такива фантасмагории не харесвам. Предпочитам реални ужаси.
Иначе ми хареса. Добре е направен сериала, готин е. И както казах, доста страшен.

Значи днес трябва да излезе втората серия?

Общи условия

Активация на акаунт