СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 9 - Наближава заветната цел - 100 точки по МАТ и по БЕЛ

• 30 877
  • 780
  •   1
Отговори
# 495
На сегашните деца им е чужд.

# 496
  • София
Нито един от двата няма да научат, така че няма значение.

# 497

М, да, има доза истина в това. Някои усърдни може и да научат , де (не, че моето е такова, така че нямам илюзии, че ще....)

# 498
  • София
Vache, като му дойде времето за състезанието, пиши тук и ще ти кажем указанията на НПМГ, споко!

Наборите да учат, пък другото ще се уреди:)
Е, не, по-скоро Вие пишете, че има указания. Вероятно трявба да си получа информация за входящ номер на детето и къде да се яви. Но ако знам, че вече има указания ще ги питам. Предполагам, че по-скоро нещо автоматичното изпращане на формулра се е счупило. Мейл.бг напоследък е зле.

# 499
  • София

М, да, има доза истина в това. Някои усърдни може и да научат , де (не, че моето е такова, така че нямам илюзии, че ще....)

С два часа седмичен хорариум 9-12 клас и най-усърдните ще го научат толкова, колкото да си изкарат боя. Joy

# 500
gato, къде точно видя да съм написала, че е ОК квесторите да са от същото училище. Ако може да ми го посочиш.
И написах, че много повече ме притеснява липсата на ред и тишина от преписването.
Как точно си представяте квестор да помогне за 90+ точки?

Не си... просто коментарите звучат така все едно е все тая дали ще е или не познат учител в стаята по отношение на представянето им.
Ред и тишина не са по-малък проблем също.

Second, черно на бяло не съм сигурна дали има и че трябва да са от друго училище.

Скоро ще разберем от личен опит ... месец остана само.

# 501
Дами, попадали ли сте на разписани решения на текстовите задачи за движение на коала прес?

# 502
  • София
За какво става дума?

# 503
Дами, попадали ли сте на разписани решения на текстовите задачи за движение на коала прес?

От кой сборник, помагало?

# 504
За какво става дума?
Квесторите на НВО от други училища ли ще бъдат, или от учителите на съответното училище?

# 505

За коала прес, както и написах.
Има отговори, но на някои места ми се губят решенията
Ако някъде ги има решени тези задачи, ще се радвам да ми дадете линк, за да сверявам

# 506
  • Beyond the Frontiers
Хм, правилно ли виждам, че по утвърдения държаве план-прием за тази година в ТУЕС нещата изгелждат така:
Системно програмиране - АЕ, РЕ
Компютърни мрежи - АЕ, РЕ
Системно програмиране - АЕ, НЕ
Програмиране на изкуствен интелект - АЕ, НЕ
А минлата година по същия е имало две паралелки:
Системно програмиране - АЕ
Компютърни мрежи - АЕ

Имам 11-класник в ТУЕС. Английския е на добро ниво, взе IELTS ниво C, без никаква допълнителна подготовка.
Руски и една дума не знаят...Което е жалко. Ама си представям и немски, колко ще учат.

Аз съм от амбициозните, ама Номер 2 - не. Категорично отказва 32-ро /сега е там/. Следя за нещо среден клас, с английски /защото го говори по-добре от български/.

# 507
Има още 2 на Коала, затова питах да разбера какво точно ти трябва. Каквото има отзад като отговори или упътвания само това имам.
Давай задачата да помагаме.

# 508
  • София
За какво става дума?
Квесторите на НВО от други училища ли ще бъдат, или от учителите на съответното училище?
От други училища.

# 509
  • София
В ТУЕС миналата година бяха 3 паралелки СП и една Компютърни мрежи. Сега са вкарали и една Изкуствен интелект.

Общи условия

Активация на акаунт