Име за момиче с Б

• 1 062
  • 35
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Една от дъщерите ми е Биляна.
Харесвам също Боряна, Бояна, Белослава, Бианка. Бориса и Божидара също ми допадат.

# 16
Биляна е едно от любимите ми женски имена.
Ето още имена с Б: Благовеста, Блага, Белла, Бетина, Балина, Божидара, Бранимира, Богдана, Бояна.

# 17
Божана е моя 🔝

# 18
Бориса, Биляна, Борислава, Бояна,Белла

# 19
Сетих се за още три славянски имена с тази буква: Бисера, Бистра, Божура.

# 20
  • Най-красивата страна
С тази буква най-много ми харесват Бояна,Белослава, Биляна ,Божидара,Бисера и Божана.
Имена с хубаво значение,женствени,благозвучни и не са прекалено често срещани.

# 21
Вероника, роди ли се Петра-Доротея?

# 22
Бела и Беатрис най ми допадат с тази буква.

# 23
Бояна е първото име, което се сещам, харесвам и е кратко. На галено Боби, Биби, Буба. То, всички имена с Б накрая ще са Боби, Биби или Буба.
В училището имахме Боряна, казваха ѝ Буба. На колежка детето е Биляна - казват ѝ Биби. Съседката е Боряна, казват ѝ Боби.

Или Бети. Беатрис, Бетина все са Бети.

Не съм фен на имена, завършващи на -мира, -тина или -слава. И на -яна не съм много фен, но с Б е трудно да не е Биляна или Бо(р)яна Grinning

# 24
Не харесваш имена на -Яна, но харесваш Бояна 🙄

Ние имаме приятелче Боряна, на галено - Бобо

# 25
  • Някъде там
Аз познавам и Божена, по нежно  и хубаво ми звучи от Божана.
Биляна, Бояна и Бисера ми харесват
Борислава и Божидара също.
Бетина, Беата.

# 26
  • Варна
Бояна е първото име, което се сещам, харесвам и е кратко. На галено Боби, Биби, Буба. То, всички имена с Б накрая ще са Боби, Биби или Буба.
В училището имахме Боряна, казваха ѝ Буба. На колежка детето е Биляна - казват ѝ Биби. Съседката е Боряна, казват ѝ Боби.

Или Бети. Беатрис, Бетина все са Бети.

Не съм фен на имена, завършващи на -мира, -тина или -слава. И на -яна не съм много фен, но с Б е трудно да не е Биляна или Бо(р)яна Grinning
Имам 2 приятелки Биляна, и двете са Били, а не Биби. И Боряна познавам, тя е Бори, по-рядко Боби.

# 27
Не харесваш имена на -Яна, но харесваш Бояна 🙄
Страшно противоречие и много трудно за разбиране, определено заслужава внимание, обяснение и анализ.

Първо, написах, че не съм много фен, а не че не понасям в червата имена на -яна, второ - още в същото изречение казвам, че с Б е малко трудно да се измисли хубаво име, което да не е на -яна. Трето, Бояна е доста по-автентично и естествено съдържащо -яна, отколкото имена като Лилияна, Марияна, Елияна и някакви такива. Четвърто, от всички възможни имена с Б, които се сещам, Бояна е от най-хубавите. Не казвам, че само по себе си ми е някакъв топ.

# 28
E то това с "най-хубавите" е въпрос на вкус. Аз не харесвам като цяло имената с Б за момиче, но авторката търси предложения просто.

# 29
Добавям Барбара и Бернарда.

Общи условия

Активация на акаунт