Против акне/пъпки-тема 16

• 991
  • 23
  •   1
Отговори
  • Пловдив
Заповядайте в новата тема!
Старата...https://m.bg-mamma.com/?topic=1646760

Ако мога после ще дооформя.

# 1
Здравейте, дали някоя от вас е използвала продуктите на Ина есеншълс? В последно време постоянно ми излизат техни реклами на серията им против акне? Ще се радвам да чуя дали има някакви резултати от нея ? Благодаря

# 2
  • София
Здравейте, дали някоя от вас е използвала продуктите на Ина есеншълс? …
Синът ми използва. Изобщо не беше доволен и не чувстваше кожата си добре.

# 3
  • Пловдив
Не са нищо особено...за почистване като тоник стават.

# 4
Здравейте, дали някоя от вас е използвала продуктите на Ина есеншълс? В последно време постоянно ми излизат техни реклами на серията им против акне? Ще се радвам да чуя дали има някакви резултати от нея ? Благодаря
Аз съм ползвала, но не видях ефект. От маските кожата става по-хубава (мекичка и изчистена), но определено не изпълняват това, което пише, че трябва да изпълняват. Имах усещането, че просто се мия със скъпа вода. Определено не си заслужават парите, но ако държиш да пробваш нещо, по-добре маската, ако не друго поне има някакъв минимален ефект.

# 5
Не познавам някой доволен, а същевременно само невероятно добри отзиви в сайта им

# 6
След една година Роакутан … спираме с него и продължаваме със Скинорен за мазане само вечер. Дерматоложката е много доволна от резултата до момента, но според нея сме на последен етап и трябва да поддържаме лечението.

# 7
След една година Роакутан … спираме с него и продължаваме със Скинорен за мазане само вечер. Дерматоложката е много доволна от резултата до момента, но според нея сме на последен етап и трябва да поддържаме лечението.

Тъй като синът ми ще ще го спира след 2 седмици, какво ви казаха за евентуални процедури? Той за щастие изчисти кожата почти до съвършенство, наблюдава са само леко розовеене, но няма дупки и петна. По спомен се изчаква 1-2 месеца след спиране на приема, тъй като има остатъчно действие до пълно изчистване на активната съставка. Скинорен явно са ви изписали за напълно изчистване на петната, което ме звучи като супер добро решение. След седмица ще споделя нашите финални наставления от лекуващата.

# 8
Здравейте, от известно време ми излизат такива малки пъпчици по цялото чело и слепоочието, някой от тях имат гной. Не знам защо се получават, с какво да ги мажа?

# 9
Селест, Роакутана изтънява кожата , за това се виждат кръвоносни съдове под формата на розов/ червен цвят на кожата. След приема кожата се възстановява. Това ни обясни лекарката. Последния етап на лечението е именно този заедно с изчистване на евентуални белези и петна.Процедури няма да правим , единствено Скинорен / период за около две опаковки/ и слънцезащита.

# 10
Звучи супер! Ами честито за успеха! Радвам се за децата, че това си е стрес и борба за тях 🤗

# 11
Звучи супер! Ами честито за успеха! Радвам се за децата, че това си е стрес и борба за тях 🤗
Благодаря ти 😍 Докторката също беше много доволна , каза че е излекувала над 500 пациента с Роакутан /без чернодробни увреждания/и се чудеше как има все още хора, които отричат лекарството….

# 12
Какъв слънцезащитен се ползва при акне?

# 13
  • Пловдив
Има такива уж специално за мазна кожа и против образуване на комедони и т.н...
Бяха ни изписали такъв на Юсерин
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010013892

# 14
  • Пловдив
На нас ни изписаха флуид на La Roche-Posay Anthelios UVMUNE 400:
https://www.notino.bg/la-roche-posay/anthelios-zasshiten-fluid-s … Ad%20group%20%231

Общи условия

Активация на акаунт