Къде в Бургас? Тема 64

• 976
  • 19
  •   1
Отговори
  • Бургас

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 11:51 от Галчудо

# 1
  • у нас
Благодаря за новата тема, Гале! 🙂

Снощи получих смс-а за предупреждение. Не са по едно и също време на всички разпращани. Други бяха го получили десетина минути преди моя. Имаше всички екстри - звук и вибрация.

# 2
  • Бургас
Аз бях навън, то пищя доста от чантата докато се усетя. По същото време и друго момиче коментираше по телефона с някой.

# 3
  • у нас
Бях на концерта на Тройката и беше много шумно. Но така и по-добре, защото ако почне да  звъни и вибрира толкова високо и неспирно при тишина, ще е доста стресиращо. Хората наред си вадеха телефоните.

# 4
  • Бургас
Да си задам въпроса и в новата тема. Къде продават гел лакове за нокти, по-скъпи марки?
Също така къде продават козметика на марката Христина?

# 5
  • Бургас
Христина мисля, че съм виждала в уличката на Св.София парфюмерията. Преди имаше и в новата сграда до НХК/ДМ/, но не съм сигурна дали съществува още.

# 6
Къде продават гел лакове за нокти, по-скъпи марки?

Мисля, че по-скъпите марки не продават на краен клиент, а само на салони и маникюристки.

# 7
имам профилактично направление за ……. на гърдите. Къде мога да направя? Не е ехограф, а такъв преглед който се полага всяка година след 35г. възраст

# 8
Абе кой лл дава такива направлекия?
На мен веднъж не са ми дали нищо даже техните годишни не правят Sad(((
имам профилактично направление за ……. на гърдите. Къде мога да направя? Не е ехограф, а такъв преглед който се полага всяка година след 35г. възраст

# 9

Иначе в медиите постоянно се пише българинът не ходил на профилактични,.самолекуват се. А пък те едни профилактични прегледи...Трябва да разследваш какво имаш право и да си го търсиш като наследство.

# 10
Профилактичните прегледи за хората над 18 години

https://www.nhif.bg/bg/nzok-za-teb/useful/581

Профилактичните прегледи - грижа за здравето на децата

https://www.nhif.bg/bg/nzok-za-teb/useful/562

# 11
Последния път и за нормален преглед не успях да се вредя. 3 дни ходих и се отказах. Да е жива и здрава хомеопатката ми!

Иначе в медиите постоянно се пише българинът не ходил на профилактични,.самолекуват се. А пък те едни профилактични прегледи...Трябва да разследваш какво имаш право и да си го търсиш като наследство.

# 12
Точно затова хората си записват час.

# 13
При моя лл няма часове. Седиш и чакаш.

Точно затова хората си записват час.

# 14
  • Бургас
Има ли тук счетоводители, които да са запознати от практика  с краткосрочно отдаване на имоти от физ. и юр.лица?

Общи условия

Активация на акаунт