Цистит - Суметролим

• 150
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте, преди почти два месеца изкарах пневмония и в резултат на многото антибиотици получих дисбактериоза в червата,но ужаса не свърши с това, сега имам вагинална инфекция,която лекувах локално и не знам още дали се е повлияла,но вече и цистит с кръв в урината,личния лекар ми изписа Суметролим. Знам,че това е като Бисептола,но понеже не съм го пила до сега(мислех,че го дават на деца само) , а съм в момента с много отслабен имунитет и дори с конюнктивит, смятате ли че е подходящ за цистит, защото гледам,че май има повече странични ефекти, отколкото да помага и дали трябва да пия нещо противогъбично с него?

# 1
Още преди 1 месец сте писали, че имате цистит наред с други проблеми. До сега не го ли лекувахте?
Спазвайте лекарското предписание, не си правете сама комбинации с други лекарства, защото повече може да си навредите, отколкото да си помогнете.

# 2
Да,оплакванията ми не са от сега, разбира се,че го лекувах,но заради многото антибиотици,които бях изпила и проблемите със стомаха започнах с билки,боровинки и всичко,което може да помогне,но нямаше резултат.Не си правя комбинации,спазвам си предписанията имам и посявки пускани,просто исках да разбера дали Суметролима ще помогне за остър цистит

# 3
И вагиналната инфекция ли я лекува личният лекар?
Поискай си направление за специалист, защото или лекарят ти не е читав, или ти не спазваш стриктно предписаното ти лечение.

# 4
Да,оплакванията ми не са от сега, разбира се,че го лекувах,но заради многото антибиотици,които бях изпила и проблемите със стомаха започнах с билки,боровинки и всичко,което може да помогне,но нямаше резултат.Не си правя комбинации,спазвам си предписанията имам и посявки пускани,просто исках да разбера дали Суметролима ще помогне за остър цистит

Суметролим не е антибиотик, но е подходящ за цистит.
Въпреки това правилното лечение включва първо стерилна урина и определяне на точното лечение.
Ако наистина личния лекар си прави експерименти с вашето лечение е добре, както ви е написала  Как' Сийка, вече да вземете направление и да идете на специалист уролог, нефролог.
Боровинките и билките са за след острия стадий, когато инфекцията е преминала.

# 5
Вагиналната инфекция ми я лекува гинеколог,просто не знам дали има резултат,защото ми дойде цикъла и няма как да ми вземат секрет.А вие като не можете да помогнете и да отговорите на конкретния ми въпрос ,който е съвсем различен и е за другия проблем който имам,не знам защо пишете.И как отсъдихте какъв е личния ми лекар или,че аз не спазвам препоръките не знам. От 2 месеца търся помощ тук , защото от всичките лекарства ми се срина организма и непрекъснато се боря с инфекции и накрая получавам само назидания...

# 6
Фактът, че два месеца си влачиш някакви болежки, та чак до сринат имунитет, означава точно това – или лечението не е правилно, или ти не го спазваш стриктно.
Не знам на какво разчиташ – някой тук да размаха вълшебната пръчица и да направи това, което заедно с лекарите ти не успявате ли?

# 7
Фактът, че два месеца си влачиш някакви болежки, та чак до сринат имунитет, означава точно това – или лечението не е правилно, или ти не го спазваш стриктно.
Не знам на какво разчиташ – някой тук да размаха вълшебната пръчица и да направи това, което заедно с лекарите ти не успявате ли?
Нищо не очаквам,задавам конкретни въпроси ,които изникват в хода на лечението. До тук попитах дали Суметролима ще ми помогне за цистит и дали трябва с него да пия противогъбично,след като не е точно антибиотик? Не видях някой да ми отговори конкретно.

# 8
Наистина ли? Нима този отговор не беше достатъчно конкретен?

Суметролим не е антибиотик, но е подходящ за цистит.
...
Боровинките и билките са за след острия стадий, когато инфекцията е преминала.

# 9
Подходящ е суметролима за цистит. Той не е точно антибиотик и може би противогъбично лекарство не е необходимо. След като приключите лечението и минат поне 10 дни без да пишете бисептол или някакъв антибиотик, си пуснете стерилна урина, за да видите дали не е останала някаква бактерия в урината. Успоредно може да приемате червена боровинка и много вода.

# 10
  • София
Нищо не очаквам,задавам конкретни въпроси ,които изникват в хода на лечението. До тук попитах дали Суметролима ще ми помогне за цистит и дали трябва с него да пия противогъбично,след като не е точно антибиотик? Не видях някой да ми отговори конкретно.

Общи условия

Активация на акаунт