🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 410
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 275
Зазлобява Адрианка...

# 1 276
Стана ми жал за Даниела. Нарани я отношението му, но той вместо да я прегърне и целуне и тя да види, че той съжалява и е сглупил, той стана нападателен, а това е последното, от което има нужда разочарованата жена.
Да. Много е нападателен, макар в неговата глава да е защита и също да е обиден..

# 1 277
Даниела прозря несериозното отношение на Мартин и й стана ясно, че ако има годеж, ще е пълен фарс.
Той затова се занимава с 20-годишни, тях по-лесно ги върти.

# 1 278
Харесва ми Даниела в момента - Мартине, винаги ще има неща, които трябва да изглаждаме, но не ми харесва начина, по който водиш комуникацията. Винаги преминаваш в нападки, аз винаги съм виновна. Казвам ти как се чувствам, ти винаги го обръщаш срещу мен.
Ми евала.

Даниела - Косара не спря да плюе мен и нашата връзка, вие сте си приятели и нонстоп си лафите, ти каниш майка й на разговор.
Заби го отвсякъде.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 22:51 от Tess d`Urberville

# 1 279
За тая евтина драма ли оставиха Рупецови.  Дайте малко повече екшън и драма поне Confounded
Те се джафкат, като баби пред блока 🥱

# 1 280
Еми права е. Това с майката на Косара беше подозритлно.

# 1 281
Не бих изтърпяла такъв мъж.Даниела да взема пръстена,поне да изкара някой лев от него и после...булката-беглец.

# 1 282
Даниела е много по-зряла от Мартин .

# 1 283
  • София /Абсурдистан
Това чудо Марто да не ти е в къщата. Ще изневерява и наранява и най-добрата и хубава жена. Има много хлъзгав характер.

# 1 284
Евала на Дани! Мартин е пример за газлайтър. Нейните аргументи са железни, има бърза мисъл, точен речник и направо го закопа.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 22:11 от Spiritlight

# 1 285
Газлайтинг като по учебник гледаме в момента. Марчин се бие в гърдите, че е мъж, а всъщност е една шушумига, която цяяял живот ще робува на нагона си. Скучен и предвидим.

# 1 286
Да ви кажа, за мен Данчето си е права, цял сезон Косара я плю, сега Мартин се скъса да я кани, ухажва, валидира. Цял сезон не харесвам Данела, но сега мога само да и кажа браво, че не се даде на тоя тежък манипулатор.

# 1 287
Нали пръстенът е един?Защо говорят за златен ,сребърен и т.н.?Мартин се взе за Властелинът на пръстените ли?

# 1 288
Даниела трябва да прецени дали е готова да си затваря очите в името на парите  - това е дилемата.

# 1 289
Е те жените по принцип са си по зрели, по скоро емоционално интелигентни. Мартин що не взе Козара кат вика мамчето?

Общи условия

Активация на акаунт