🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 575
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 290
Да няма изригвания днес, че защитавате чипеларската убавица????

# 1 291
Не ми давай пръстен,давай парите ,тях ги искам-Даниела

# 1 292
  • София /Абсурдистан
Даниела трябва да прецени дали е готова да си затваря очите в името на парите  - това е дилемата.
Тя ще си ги затваря, но Марчин е много костелив орех и трябва да се мисли дали можеш да се справиш с такъв човек.
Данка говори верни неща в момента.

# 1 293
Цялата стратегия на Мартин да се измъкне работи великолепно. Възхитена съм направо!  В момента разиграва “Опасни връзки“ но както се казва в темата от Тему. Хахахахаха

# 1 294
Брутален манипулатор, брутален!

# 1 295
Нема изригвания, Даниела е права в момента .

# 1 296
Даниела го закопа, евала. Дано не му се даде

# 1 297
Мартин в един разговор и рязко пропадна, можеше просто да си изиграе до край играта и да излезе положителния герой.

# 1 298
Мартин остава да каже Ти печелиш, като в онази романтична комедия.

# 1 299
Даниела си мислеше, че е надиграла Мартин и го е оплела. Оказа се обаче, че той надигра нея и е много опасен манипулатор и тя го разбра. В известен смисъл са си точно един за друг, но в случая съм на нейна страна.

# 1 300
Даниела даде назад, защото не е мислила изобщо за подобно продължение на отношенията й с Мартин. И все пак, колкото и да се зове Даниела, дълбоко в душата си е Айгюл, възпитавана е като Айгюл.
На Мартин на рамото ликът на Емануела ли се мъдри, полузакрит?
Васил, въпреки, че контактува със студенокръвната майка на Косара, която се меси в живота на дъщеря си, продължава да гледа Косара с отнесен поглед...Не е нормално.

# 1 301
Харесвана или не,Даниела е абсолютно права.И да приеме или не пръстен,още като излязат мама нотариуската и тати министъра такава сватба ще им дадат,че свят ще му се завие на МарЧин. И двамата го знаят,а Даниела не и се играе просто цирк за по ТВ за разлика от него.

# 1 302
Аз съм от най-върлите й противнички на Даниела, но на черното бяло не мога да кажа. В случая е абсолютно права и просто по женски и по човешки й съчувствам, защото той много добре разбира къде е проблемът, но не му изнася да признае и я мотае и залъгва нападайки я за глупости.
Тя, обаче не му се даде, за което има моето браво!

# 1 303
  • София
Данкее, мила, спасявяй се. Не си вкарвай такава змия в пазвата като Мартин. Не си заслужава да си хабиш времето с такъв инфантилен токсик. Мартин е ходеща червена лампа. Ще си поиграе, ще се насити и ще те зареже. Преходен тип, нищо стабилно в него.

# 1 304
И аз ще кажа, че Даниела е права в момента. Достатъчно се е правила на луда, докато гледа как човекът с пръстена точи лиги по Косара.

Общи условия

Активация на акаунт