🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 103
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 800

Двамата с Васил бяха много красиви вчера. Като в азиатски сериал. Просто красиви, удоволствие да ги гледа човек, особено ако не ги слуша.

Факт! И категорично доказателство, че сценаристите са гОла вОда.
То е ясно, че на "реалитито" са му реални само надписите в началото и края. Всички участници са в нЕкакви измислени роли, които явно се преиграват до получаване на желан резултат.
Само не разбирам едно - как Ади не се уморява да каканиже фантасмагории при всеки дубъл???
За Косара си оставам на мнението - едни хубави фарове не правят колата качествена. Екзотичните й очи са единственото положително у нея.
Ролята на Роси да бъде "резервна гума" явно е договорена от доста време. Никой не може да ме убеди, че е чак толкова наивно-тъповата, че да очаква да е истински избор. Особено при участието на другите актриси. Голяма част от тях - професионалистки.

# 1 801
Значи, Мартел се държа отвратително с Ферай и Силвия и безцеремонно си изгони АМ и Марта, но това не се зачита?!
Косара има право да върне розата на Васил, но не с доводите, които даде! Откога взе да бере грижа за Роси? Ако беше се хванала за баса, щях да я призная за честна, а не лицемерна!
Двамата с Мартин са със съзнанието, че светът се върти около бляскавата им личност и няма нужда да проявяват слабости като елегантност, отстъпване, диалог и разбиране.

# 1 802
  • София
Васил яко хлътна по Косара или по-точно се филмира ( по това си приличат с Роси 😂). То не беше търсене да се обяснява - и след писмото, и с майка й… Не знам, толкова ли се влюби или искаше трофея, но това му изигра лоша шега - не можа да се огледа и опознае по-добре другите. Добре, че се сети за Ади, та имаше някакви отношения, не толкова токсични. Сега, каквото и да направи, ще е от немай къде 😉

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 15:42 от almadji

# 1 803
Че Косара е невъзпитана и не и е силата интелекта - в това спор няма
Но някак си, на Мартин ще му пасне (според мен), властна е, каквато вероятно е майка му - и се съобразява първо и главно със себе си.
Добре ще им се получи, ако се съберат/ по мое мнение

# 1 804
Косара вече е била в клип, нали е перфектна Grinning

# 1 805
Единят ерген казва истината, втория лъже в национален ефир. 😂😂
Мартин вчера как се изтъкна, добре че бил той, да покаже какво е ерген. Точно пък той дето от началото си избра и стана скучен. Другите поне правиха нещо, макар и нескопосано.

# 1 806
Ето, ще дам предположение - едновременно красива и интелигентна жена, която разбира от бизнес и няма против партитата, да го държи в напрежение и да му подхранва интереса, общо-взето да е до него на равна нога във всички основни аспекти.

Е Мартина е точно такава, ама той я заряза заради друго.

А? Мартина, която освен хихи, друго не каза през цялото време, държа го в напрежение, като си държеше гърдите на показ и от време на време ги навираше в него? От какъв бизнес разбира така и не стана ясно. Няма нищо против партитата, е това вече си е в десетката.

# 1 807
  • София /Абсурдистан
Аз имам колеги от Стара Загора и никой от тях не говори така като Косето. Е, има някаква особеност в произношението, но с Косе Босе не става и дума за сравнение.

# 1 808
  • Обран бостан ;)
teta75, отказа му среща тогава, да.

Мерсаж мерсаж..ами като отказа..за кой нуй остана в тва дългометражно шоО...

Чакаше мама да дойде, да и каже става ли ергенОт или не Wink

# 1 809
  • в сърцето на един мъж...
Ето, ще дам предположение - едновременно красива и интелигентна жена, която разбира от бизнес и няма против партитата, да го държи в напрежение и да му подхранва интереса, общо-взето да е до него на равна нога във всички основни аспекти.

Е Мартина е точно такава, ама той я заряза заради друго.

А? Мартина, която освен хихи, друго не каза през цялото време, държа го в напрежение, като си държеше гърдите на показ и от време на време ги навираше в него? От какъв бизнес разбира така и не стана ясно. Няма нищо против партитата, е това вече си е в десетката.

Е Мартина сама се отглежда, не мама и тати. Поне има някакъв бизнес и доста по-добра дикция има, да не говорим, че има и по-адекватно отношение към всички. Не случайно всички момичета я харесваха и говореха само хубави неща за нея.

# 1 810
  • Somewhere beyond the moon and stars
teta75, отказа му среща тогава, да.

Мерсаж мерсаж..ами като отказа..за кой нуй остана в тва дългометражно шоО...

Аз за много от участниците не мога съвсем да си отговоря на този въпрос Grinning За екранно време и безплатна почивка, явно.

Ох, редактирам се - и за романтични срещи с глутниците бездомни кучета за компания. Joy Joy Joy
Умирам с всичките песове в кадър на интимни моменти. Grinning

# 1 811
За Мартина съдя по начина, по който посрещна Йоана, сестрите и изтърваната реплика към Виктор с мутренския тон. За мен сладката усмивка беше маска.

# 1 812
Косара е една такава намахана и това май плаши мъжете Satisfied

# 1 813
  • в сърцето на един мъж...
За Мартина съдя по начина, по който посрещна Йоана, сестрите и изтърваната реплика към Виктор с мутренския тон. За мен сладката усмивка беше маска.

То всичките бяха с маски, видяхме ги в скандала с Роси.

А, намахана Косара, просто те гледа с един поглед с пренебрежение и сякаш ти казва, аз съм по-висока класа от теб, заслужавам повече. Ама е пълен въздух под налягане.

# 1 814
Косара няма нищо общо с майка си по външност, изобщо няма да ме изненада да не й е биологична майка. Когато се говори с различен акцент, е съвсем нормално да не се разпознава гласа на човек. Направи ми впечатление при срещата им как Косарчето се затича към нея, а тя даде назад 2-3 крачки първосигнално. Майка й се държи студно, а уж са супер близки. Възможно е много да им се иска да са майка и дъщеря и поради това да имат не много здравословна връзка, чак да плаче за майка си в Шри Ланка и да се вайка, че не знаела какво да е прави е малко.. странно?

И как Диляна веднага прецени Васил? Не се била усмихнала? А на предния дето я е зарязал, веднага след като е направил някой лев, усмихвала ли му се е?

На мен ми изглеждаше, че Васил иска да я откаже, дори бях сигурна, че няма да й даде роза преди рекламите. А по време на разговора тя трябваше да каже "отказвам ти роза", защото думите на Васята не клоняха много към желанието му тя да остава. Яд я беше, че покани Росица след писмата. Нали последния път като й даде роза, Косара щеше да го пита какво харесвал в нея.. Толкова много я беше яд, че не е центъра на вниманието и че реално Роси остава. Много искаше сега той да говори с нея и да й каже, че е била опция за писмото и един вид да й признаел, че искал само мамина Косара и да окапе Васко за финала, ама не й се получи.

Попадна ми стори на Анна-Мария, че тя и Косара спели по 3 часа да си правят "оперативки", т.е. да мислят как да плетат интригите и какви да са им следващите "ходове" :Д а например Ади си била спала по 8 часа... Това е сезон, пълен с токсик bullies, начело с Мартин. Тя и Анна-Мария не спря да сипе по Васил, вземайки пример от идолът им Елвиса.

Общи условия

Активация на акаунт