🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 338
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 285
Колко невъзпитано и неуважително да говори на майката на Ферай на ТИ! Ужас! Васил е пълен простак! Дано Ферай си намери свестен мъж.

# 286
Ехехе, Мартин даде на заден. Няма да заживеят заедно с Даниела, а ще я посещава. На нея никак не й стана приятно. Ама тя какво очакваше всъщност? Предполагам той да й предложи брак веднага, да, ама не.

# 287
Аз много искам La Dona  да го скастри яко тоя по старозагорски.

# 288
Защо го карат Васил да ги говори тези неща на тази женица?! Тя изобщо няма представа дъщеря ѝ в какво се е напъхала и едва ли ще разбере цялото това нещо в истинския му смисъл. Трябваше да се вижда с майките на последните две, не четири!
Изобщо тук майка и дъщеря са от два свята... Как е станало това, не разбирам.

# 289
Майката на Ферай: Откъде си?
Ерген3:От Пловдив. Живея в София.

Жената се шашна: Как мислиш да продължиш живота си с Ферай?
Васко се  изприщи и взе да говори по-принцип.

# 290
Е как, той предложи тя да изхвърли кучето си.

# 291
Лошо впИчатление ми направи как майката на Ферай говори на Васил на “вие”, а той ѝ отговаря на “ти”… Пън.

# 292
  • here and now
Добре де, родителите на тези жени, в повечето случаи, изглеждат нормални, работещи хорица, симпатични. Какво, по дяволите, се е объркало с децата им?
Явно не харесват живота си и искат "по-добро" за децата си.. Не знам, не знам.. Тъжно е...

# 293
Майката на Ферай ми изглежда стъписана от всичко, което чува за дъщеря си. Мисля, си че това турско класическо семейство си има проблеми с изборите на дъщеричката си за просперитет в живота... Това са работяги, на които им е чужда тази низка “философия“ издигаща в култ материалното като основна ценност. Определено се вижда в поведението и очите на майката горчивина, не от Ергена, а от детето и...
Даниела пък се държи леко надменно, подценявайки сестра си... Сестра и ми харесва - останала е естествена и доста приятно - скромна за контактуване... Явно обаче самата Даниела се смята за нещо повече от нея.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 21:39 от Tilda.M.

# 294
Сестрата на Даниела е повече от обикновена. В носия и забрадка си я представям.

# 295
Айде стига,  Васил малко се опита да в успокои, какво е това говорене на “Вие”, плюс това, мисля, че е повече езиков проблем, отколкото уважителна форма

# 296
Васил защо говори подобни измислици на майката на Ферай, като това е отрудена женица, която може наивно да вярва, че той харесва дъщеря й и вероятно ще я избере? Много е зле това дрЪво!

# 297
Според мен пък, Васил се държа супер мило с майката на Ферай, постара се много, поддържаше разговора, абе беше готин! Аз много харесах как се държа!

# 298
  • София

Между другото и аз!

Ето на, как си я представяхте тая женица да се качи на самолета за Шри Ланка и да води изискан разговор с уау, Третия ерген?

# 299
Eто как се получават Даймиелите. Нищо му няма на момичето.

Общи условия

Активация на акаунт