🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 485
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 300
Сестрата странни вежди има … май са правени от различни хора, симетрия йок Simple Smile

# 301
Челен сблъсък с Бг действителността - майката бачка в Германия ,пести пари и не си е идвала от 4 години ,а щерката се развява по реалити и чака някой да киха и плаща за нея...Оооо,тъжно е,хора!

# 302
Мартин: "Абе ти виждала ли си нейния масажист?" Sweat Smile
Въобще, Мартин си изигра играта и беж да го няма, така ми се виждат нещата при него.

# 303
Не смятам, че туркиня ще разчита българин да вземе дъщеря ѝ, по-скоро се надява на обратното.

# 304
На Даниела сестра и изглежда далеч по-симпатична- естествена, без корекции.

# 305
Айде стига,  Васил малко се опита да в успокои, какво е това говорене на “Вие”, плюс това, мисля, че е повече езиков проблем, отколкото уважителна форма
Няма значение по каква причина го прави. Когато някой по-възрастен се обръща с учтива форма, редно е да се отвърне със същото. Особено ако става въпрос за хора от различна култура, в която отношенията между поколенията са по-стриктни.

# 306
Майката на Косара да махне тая катранено черна коса, състарява я цвета.
Малкия брат? И друг брат ли има?

# 307
  • here and now
Не смятам, че туркиня ще разчита българин да вземе дъщеря ѝ, по-скоро се надява на обратното.
За тях е важно мнението на хората и афро ги устройва, стига да има достатъчно пари.

# 308
  • София
Сестрата на Даниела е хубава, нормална жена. Има хем диалект, хем английски акцент. Симпатяга.

Колкото до майката на Ферай, според мен изобщо не ѝ е било обяснено на какъв етап са, едва ли не тя беше с впечатлението, че Васил я е избрал.

# 309
  • София

Eто как се получават Даймиелите. Нищо му няма на момичето.

Че кой е казал лошо нещо? Доста симпатично, средностатистическо момиче. Повече ми харесва от кака си, дано не залитне към корекции.

# 310
Мама Джиляна какви ли джиприсанчи пие?

# 311
Е той брат ѝ на Косара май е по-малък от нея. Помня го от снимка някаква семейна се търкаляше тука.

# 312
Значи на майката на Косара на Вие!!! Абсолютен лицемер! Да си тръгва сам…

# 313
Ще повърна от женската енергия и деколтето на Данка. Според нея Мартина и АМ се обличали пошло, а тя самата е с най-пошлите, евтинджос рокли, които изглеждат поне два номера по-тесни и къси, сякаш са се свили от пране или не им е стигнал плат да ги ушият както трябва.

# 314
Не ми допада майката на Косара - нито външно, нито като поведение.
Васко виждал откъде идвал добрият пример Laughing

Общи условия

Активация на акаунт