🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 487
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 405
Много е смешно колко си вярва Любомира като финалистка при положение, че многократно ставаше ясно, че тя е резервата след Бранимира. И след финала, пак е след Бранимира. Толкова е ясно, че Виктор грам не е я харесва романтично, че е странно какви ги говори Люба.

# 406
Как може да е толкова скучен и монотонен Васил? По-зле дори от Виктор.

# 407
Чакам да чуя анализа на Донята сега в разговора с Косара. Дано не ни го орежат. Чак ще седна да гледам, за да разбера коя говори!

# 408
Всъщност този епизод щеше да е най-интересен ако го направят като куиз: представят ни майките и сестрите НО не ни казват коя на коя е Simple Smile и задачата е да познаем чии са
трябваше всички да мълчат, за да има някаква сложност Joy

# 409
  • Out of the Mix
Ахахаха, я глейте майката на Росица, май палавница ще излезе.

Гледала го, като за нея си. Trollface

# 410
  • София
На Ади сестрата е супер - добре говори, приятна, хубава, висока. Разбирам защо Ади нея е повикала. И да покаже, че има висок ген в родата.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 23:03 от bazel

# 411
Васята толкова се опитва да каже нещо хубаво за Роси, но не му идва отвътре… С Ферарито беше същото.

# 412
Ко каза майката на Росица? Много ми харесва и бих контактувала с него ЛИЧНО? Май е готова да го изпращи?
Laughing Laughing Laughing
Мда, прозвуча тъпичко и двусмислено.

Мислех,че ми се причу😆
Васката обаче не обича неудобни и изненадващи въпроси,иска все да му е комфортно.

# 413
Сестрата на Ади си има семейство, деца. Не се притеснява какво ще си помисли Васко за нея. Затова им се получи. Сестричката е пренавита.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 22:29 от LadyCharming

# 414
  • Stockholm
Майката на Косара си е доста зличка и подмолна женица. А Косара я копира във всяко отношение и е силно зависима от нея. Трудно ще се намери жених Косара с тоаи цербер до нея. Бургаският диалект е крайно, крайно отблъскващ и при двете.

# 415
Ахахаха, я глейте майката на Росица, май палавница ще излезе.

Гледала го, като за нея си. Trollface
И Васил така ги гледа всичките.

# 416
Васката ги подкара на конвейрн- тази,онази😂😂😂...Дали помни вече коя на коя е!? Всички майки на въртележката!

# 417
Най ми хареса сестрата на Адриана. На Васята също.

# 418
Ко каза майката на Росица? Много ми харесва и бих контактувала с него ЛИЧНО? Май е готова да го изпращи?
Laughing Laughing Laughing
Мда, прозвуча тъпичко и двусмислено.

Мислех,че ми се причу😆
Васката обаче не обича неудобни и изненадващи въпроси,иска все да му е комфортно.
Ами наистина е странен въпрос:" Какво те дрази в нея? И аз се учудих 😆

# 419
Заралийски е диалектът на Косара и мам.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 22:25 от LadyCharming

Общи условия

Активация на акаунт