🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 549
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 435
Майката на Росица ме плаши, супер странна и неадекватна. Въобще не е изненадващо, че Росица не е на център.
Знаех си аз, че в майката трабва да се търси причината за проблемите на Росица.  От 5 изречения само странни и двусмислени изказвания. Всички други питат "С какво те впечатли, какво ти хареса"..тази "какво те дразни". А и може да има съревнвание, майка и да се опитва да завзема вниманието на мъжете..а Роси да ги дразни. Горката Роси.

# 436
Вмъквам се само да кажа, че Косара, с този тежък характер и с такава неприятна майка, ще си остане сама. Не знам кой мъж би издържал дълго с двете. Те са, като масовите вицове за жената и тъщата. Ад.

Сестрата на Даниела изглежда и говори, като типична помакиня.

Приятно гледане и до утре Simple Smile

# 437
  • София
Майката на Роси го гледа доста хищно Joy Няма да се учудя после на синхрон да каже, че е имала чувството, че иска да я целуне Joy

Хахаха, не мога да внимавам в предаването, тук е много по-забавно.

# 438
Най-много ми харесаха майката на Росица и сестрата на Даниела. За мен всеките са близки с роднините си. Това че не се прегръщате и плачете, когато се видите, не означава, че не сте близки. Сестрата на Адриана също е приемлива. Майката на Косара е същата като нея, не се трае.

# 439
Майката на Росица е доста странна ….

# 440
Роси била позитивна... Тая майка е типичен приблем за родител делулу.

# 441
Косара, едни очи не са достатъчни, трябва и акъл. Всяко момиче има по нещо хубаво в себе си, но нека видим какво показваме след това.

# 442
Ох, като каза Росината майка, че 20 дни са недостатъчни за опознаване... ами те дори са и по-малко, защото в тези (не 20 ами малко повече, но няма значение) дни - те имат едва няколко срещи, кажи-речи сумарно са прекарали няколко часа заедно с Роси.... та да, малко си е за такова решение, добър ден.

# 443
Майката на Косара към нея - Васил ми изглежда влюбен.

Мартин каза на майката на Косара, че дъщеря й е много готина и Даниела се нацупи?! Защо? 🙄🙄

# 444
Аз не знам дали Мартин се е заблудил за Даниела , но не разбирам масовото обожание към Косара🤣

# 445
Роси била позитивна... Тая майка е типичен приблем за родител делулу.
Вечерям и се задавих като го чух това, честно. 😳 Звездите ѝ говорят.

# 446
Мартин и майка и на Косара май хареса.

# 447
Очаквах п сценарий Мартин и Дайми да се разлюбят, нали за това ни ги държат. Но по-тъпа причина не можаха ли да измислят...

# 448
Еха Марто си точи лиги по Косара, не знам докъде ще го докара Joy Ама и тъщата впечатлена беше Joy чу точно това което искаше.

# 449
  • Stockholm
Данка изревнувз зверски според промото Joy

Общи условия

Активация на акаунт