🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 582
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 450
Майката на Росица беше поставила бариера и нямаше търпение да си тръгне от този разговор. Докато Васил беше обърнат към нея, на нея краката и бяха в другата посока и не махна преградата с ръка между тях.

Ох, Марто си постила за бъдещето пред мадам Джиляна и това е причината за скандал с Данка? Ми... Laughing Да беше довела бохема, всички с него щяха да искат да си поговорят. Но, да! Странен избор Марто да иска да говори с матроната, с чиято дъщеря няма нищо. Тя пък... "дъщеря ви е страхотна, красива, невероятна... бла-бла-бла" - Да! Joy Ей, нЕма на света такова съкровищИ като мамина и татина Косара, кой я вземе, със златен повой е повиван!

# 451
Очаквах п сценарий Мартин и Дайми да се разлюбят, нали за това ни ги държат. Но по-тъпа причина не можаха ли да измислят...
Няма да се разлюбят според мен, ще си излязат като двойка. В София обаче е друга работа.

# 452
Ама от майката на Косара ли ревнува или от самата Косара. Едва ли й е убягнало, че Мартин цял сезон точи лиги там, уж на майтап.

# 453
Бай Марто вече едва прикрива, че има най-големи симпатии към Клюкара.
Баш са си. Да се взимат, няма к'во да се мазни на майка ѝ.
Както всички знаем няма да е за дълго и тяхната страст.

# 454
Ко, ко стана? Гръм в Рая?

# 455
  • here and now
Ми айди на финала Марчин и Кусара да съ вземът...

# 456
  • София
Майката ще бъде щастлива да се сроди с министъра Joy

# 457
Майката ще бъде щастлива да се сроди с министъра Joy
Ааа там шси паснат, минимум министерски син е годен за златната мамина.

# 458
Наистина тука им признавам, че плот туиста се получи. Grinning Последното, което очаквах е Мартин да иде да си говори с Донята.

# 459
  • София
Мартин какво смърмори пред Данка,.та тя се намуси?

А каква беше бомбастичната изненада, която оповестиха в анонса за днешния епизод? Rolling Eyes

# 460
  • Out of the Mix
Аз не знам дали Мартин се е заблудил за Даниела , но не разбирам масовото обожание към Косара🤣
Съгласен.
Най-в самото начало на предаването имах някакви симпатии, вече - не.
Дори сега, като я дадоха отблизо, беше мега подпухнала и напълняла нещо ми се стори, не ме кефи, и с обърната джука.

Адриана е най-симпатична.

А Ферай изкара тяло в началото, да не кривя душа, баджакът е на антилопа, ма е на 23. Wink
А, че няма какво да си каже с нея мъж, е факт, и за връзка и нещо сериозно не става все още, а дали като стане зряла жена (че сега е още момиче) след 5-8 г. ще се осъзнае, Божа работа, но явно с тази среда по-скоро не.

Това между Даца и Марто е абсолютна парлама.
Хаха, знаете ли кога така ще му се дърпа и цупи в реала, а той ще търпи, а в същото време обятия са отворили с широко отворени очи, усти и крака куп други на опашката.
Нивгаш!

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 22:45 от Revoker

# 461
Даа, Данка изревнува яко, защото чу, че Мартин възхвалява Косара пред майка й! Как така посмя!? Ма нали беше много уверена, ко стана с всичката й енергия?! 😆😆

# 462
ие не разбрахте ли до сега ,че промото не е това което е.

# 463
Мартин какво смърмори пред Данка,.та тя се намуси?

А каква беше бомбастичната изненада, която оповестиха в анонса за днешния епизод? Rolling Eyes
Беше нещо от сорта: Даниела пита - майката ли те дръпна, Марто като мишка отговоря - не, аз нея.

# 464
Майката на Росица ме плаши, супер странна и неадекватна. Въобще не е изненадващо, че Росица не е на център.
Знаех си аз, че в майката трабва да се търси причината за проблемите на Росица.  От 5 изречения само странни и двусмислени изказвания. Всички други питат "С какво те впечатли, какво ти хареса"..тази "какво те дразни". А и може да има съревнвание, майка и да се опитва да завзема вниманието на мъжете..а Роси да ги дразни. Горката Роси.
То много често в родителите може да се намери тази причина, не е само при Роси така.

Общи условия

Активация на акаунт