🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 524
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 465
  • here and now
Майката ще бъде щастлива да се сроди с министъра Joy
И министъра ще е доволен, Косарка няма да изкара нищо лошо от вкъщи и прИд камИритИ. Имиджът им ще бъде спасен.

Мартин обаче знае как да я работи Даца "Ако искаш да не ти давам пръстен казвай". Обзалагам се, че няма да как да го откаже...

# 466
Данка е наясно, че както Бранка си е тръпка на Виктор, така и Марто си падна по Косара от самото начало. Ясно е, че той обърна,,принцесата,, мамина срещу Васил, а сега  обсажда маминка, та дано да пробие през нея. Кофти ситуация за  ,,писателката,,

# 467
Аз съм руса и не схванах Диди защо се напрегна!? 🤔

# 468
Косара още е млада и си търси принц на нейните години. Когато достигне годините на Данка, ще разшири възрастовата граница.

# 469
Поне този епизод беше интересен. Майката на Косара потвърди това, което си знаехме така или иначе - бебчето е гледано като писано яйце и е най-доброто, миличко, красиво и умно гардже на света. Веднага реши, че Васил е в грешка, като той ѝ каза, че тя му се сърди. Ужас. Росината майка също е тотал щета. Вижда се защо щерката е толкова чалната. Сестрите на Ади и Даниела бяха добре. Майката на Фирето не искам да я коментирам - жал ми е за жената. Личи си, че е дала мило и драго, а щерка ѝ се излага.

# 470
Че Даниела не иска пръстен. Нещо такова каза Мартин.

# 471
Мартин какво смърмори пред Данка,.та тя се намуси?

А каква беше бомбастичната изненада, която оповестиха в анонса за днешния епизод? Rolling Eyes
Беше нещо от сорта: Даниела пита - майката ли те дръпна, Марто като мишка отговоря - не, аз нея.
По-спомен от семейната фотография таткото на Косара е тип Татко Танко, абсурд да го привика тая мама тоз скакалец. Ще се понамуси, ама това за "Ако не искаш пръстен" сигурно е шега там, от техните, просто е монтирано така да е интересно. Не мисля, че Данка няма да си вземе пръстена преди да разтури цирка.

# 472
Умната жена ще попита с какво те дразнил в нея, за да види какъв ще бъде отговорът. Това, което те е привлякло в нея, е най-глупавияти очакван  въпрос, който можеш да зададеш, всеки ще се подготви с него. Също толкова тъп въпрос е какво харесваш в нея .За мен Мартин го играе като интригант, иска да се прецака с Васил. Нещо изобщо не го харесва..

# 473
Правилно, Васил си каза какво харесва в Росица, но майката иска да разбере с какво го дразни? - демек само 'позитивно' ли е видял, заслепен ли е нещо, или вижда и негативното? Признак за това, колко е влюбен ергена (тест като на  Мартин). Хубаво, че майката не му снесе на готово информация каква е Росица. И се отдръпна. Държа се с него  като към някой, който подценява детето и, дали е така или не... не знаем. Може да е очаквала да чуе други качества като основни. Ясно, че Росица няма опит в свалките, но това пък не я прави по-малко стойностен човек, а не само човек, с който Васко говори с лекота.

Изобщо роднините ми харесаха тази вечер, за разлика от скучната първа част с Виктор и гаджето му и двете котки.

# 474
  • София
От целия сезон най-успешната връзка ще се окаже между Васята и новия му прякор 😆

# 475
За мен много смислен епизод. И Васил ми хареса в комуникацията с майки и сестри. Откровен без да прекалява, възпитан и доста точен в течение на разговорите относно впечатленията си от момичетата. Мисля, че и от другата страна му бе отвърнато със същото. Определено Васил спечели симпатиите ми най - много от тримата ергени днес. Майката на Косара беше леко смразяваща по отношение каква трябва да е следващата връзка на дъщеря и. Но пък е хубава жена с харизма. Сестрата на Ади просто прекрасна - много ми хареса. Майката на Роси без да го изказва с думи намекна, че дъщеря и е прекалено чувствителна, явно момичето често се е чувствало неразбрано и излишно. Според мен Ферай се срамува от семейството си, тези хора наистина нямат общо с всички тези позьорщини и малоумие на детето си. Сестрата на Даниела е скромна, с прилично чувство за хумор. Съвсем друга бира от Данка и за съжаление под сянката на “голямата писателка“... А самата Данка е на път от ревности да не я измести по - агнешко като Косара да изгуби напълно шанс за каквито и да било отношения с Мартин навън. Вижда се, че Мартин под шегите и закачките започва лека полека да се осеферва.... А дано.

# 476
Долничък е Васил, то и с момичетата си личи... Айде на тая гастърбайтерка туркиня на "ти", а с тази нищо, че мяка - намазана филия е, трябва да се подмажем.
Не знам точно за какъв се мисли, но много се изложи. Жената 100 хиляди пъти се обърна към него на “вие”, при все че той е вчерашен wannabe, а той тъпо и упорито се показа въздух под налягане. Само имидж и навътре кухо.

# 477
Ох, мъка...
Майката на Ферай изглежда отрудена женица от варненските села, нискообразована, вероятно болногледачка в Германия - масово това работят, а щерката се коригира, кипри, мотае и готви за държанка.
Майката на Косара е "тъпа на манивела" претенциозна полуселянка, изглежда поддържана, но нищо особено, просто е слаба и няма финансови проблеми.Къде я видяхте тая неземна хубост...Средностатистическа жена от т.нар.средна класа, интелектуално семпла като дъщеря си, но за сметка на това с претенции.
Систъра е сладък и добронамерен. Нормално за сестра да е подкрепяща, иначе позитивно и приятно момиче. Малко по-възрастна изглежда, отколкото трябва за 36 годишна, но това е само защото клюкарстваме, иначе си е ок.
Майката на Роси не е лоша, по-обрано се държи, не му се кара, не е в излишен възторг, просто вижда, че Роси не му е тръпка и пита защо, плюс това е скептична към реалити любови. Съставя граматично правилни сложни изречения.
Изобщо хора, пътища, автомобили няма засега. Joy

# 478
Малиии, сега момичетата,които си тръгнаха преди фаворитките какъв ли банкет дават,че са се отървали от този резил? Да оставим тях, роднините им също сигурно не спират да черпят! Simple Smile

# 479
Интелигентната майка изобщо нямаше да излага дъщеря си. Не е нормално да иска да чуе какви кусури има щерка ѝ. По-скоро ще се надява да не ги е забелязал.

Общи условия

Активация на акаунт