🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 592
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 630
Добре и сега какво - Мартин нарочно заговори майката на Косара, първо:

- за да подразни Даниела, тя да му вдигне скандал и той свободен да тръгне за София;

- и второ, да повлияе на майката на Косара, тя да каже добри неща за него и в София, вече на чист терен, Косара и Мартин да са заедно;

Голям план, голяма стратегия, ето това вече е сценарий за турски сериал. Направо звучи нелепо.

# 631
Мартин, ако Косара му беше дала шанс, щеше да тича след нея с изплезен език. Още от началото си я хареса точно нея.
Миналата седмица ѝ обясняваше как избрала грешния лагер. Тази седмица дърпа майка ѝ, за да се набие там на очи.
И аз да съм на Даниела бих ми било обидно. Много е очевидно, че я харесва. Не мисля, че е стратегия, а по-скоро, че не може да се запре и действа импулсивно като човек, който има много силно привличане.

# 632
  • в сърцето на един мъж...
Гледам на Анна Мария, след Ергенът,  кариерата й хвръкна в небето.Smiley
На 2:28, с скрития линк:

Скрит текст:

И Косара е там. И първата в началото на клипа прилича на Александра.

Моментът с пръстена и розата на Виктор беше досаден, но поне приключи. Жалко, че го гледахме един час с тия негови терзания.
Васил в тази ситуация добре се справи. Да ти сервират в последната минута, че се срещаш с 4 майки не е лесно. Да не говорим, че той реално много много не познава жените. Косарина мама е ужасна - как може такова съвпадение на гласове, мислене, държане...? Сестрата на Ади беше много сладка и много приятна за гледане. Даниелината също. Двете ми харесаха много повече от майките. На Роси майка й ми беше леко странна.

# 633
https://gospodari.com/reportazhi/2022/05/09/da-pomognem-na-niki-reportazh - Ей сега ми попадна. В движение лицето ѝ ми е доста по-симпатично тук, без филърите, които явно наистина има. Не знаех, че се е занимавала с  дарителски кампании.
По-добре да не си отваря устата, особено когато важничи в материя, която не ѝ е позната. Наизустила какво да каже, но с това "скъсани аортИ" прекали. Аортата е една.

# 634
  • Обран бостан ;)
Коментар за снощната серия на "Властелинът на пръстена"

Все едно гледах лигава холивудска спунка.

То каданси, то продуктово, то чудо. Вико гол в спалнята, после с костюм , роза и кутийка на плажа, после седи като изтукан в кръг от цветя.
Защо кръг ? Приличаше на портал към път без изход. Вижте на банера - път и накрая дърво.
В предвид, че връзките са още "неизконсумирани" можеше да го аранжират като Пач Адамс на срещата с гинеколозите, ама кот-такоа. Wink

Единствената изненада за мен беше, че любка отиде боса на церемонията. Ако беше и гола  щеше да е точно по темата - ей ме на, гола и боса, както ме пожела. Ти си на ход.   

За целия сегмент идеално пасва един от култовите диалози на Статлър и Уолдорф от "Мъпет Шоу":
- Щеше да стане хубаво шоу, но трябваше да променят края.
- Как да го променят ?
- Да го сложат в началото. 

Няма такива образи. Като ми остане време трябва да си пусна някой техен микс, може да си припомня и други.

За останалото - мъка.

На Марто му светнаха очите като видя балдъзата. В следващия епизиод ще е по бански - хептен ще му увисне ченето. Trollface

За тяхната среща - позьорство както винаги. Даже балдъзата си го каза - турски сериал.

Срещите на Васил с родата бяха трудни за гледане. Не искам да си представям какво му е било на него, но личното ми мнение е, че се справи.

Като цяло мога да кажа, че най-трудните срещи бяха с майките на Роси и Косара, а най-много съжалих майката на Ферай. Впрочем като казах Ферай - вчера, заради прическата ли, заради грима ли ми заприлича на Никол Станкулова. Току станала синоптичка - колко му е.

Друго не ми хвана вниманието.

# 635
Имам предчувствие (съдейки по синхрона), че Роси ще си тръгне сама и така донякъде ще се реабилитира макар и късничко. Може би и Ферай.

# 636
Ферай не иска да се превърне в майка си, въпреки че е очевидно, че много я обича. Сестрата на Даниела е по-хубава от нея, не знам защо Даниела се е обезобразила така.
Тя затова ли беше най-гримирана при срещата със сестра си? Че и ходи допълнително да се хм..."освежава". Май страда от синдрома на по-грозната сестра.

# 637
  • Out of the Mix
Какво се оказва - от една страна им се седи на топло и екзотично, коктейлчета, ала-бала дават ги по ТВ.
От друга страна, знаят, че са втора, трета дупка на кавала, но седят. А, де. Smile

# 638
Как сватба, бе хора?! Те се познават от два месеца... За какво унижение говорим?!
Мисля, че Виктор избра правилното момиче, слушайки го как говори за нея. Тя също е влюбена.
Надявам се да са си останали гаджета Innocent.
На мен лично са ми много сладки.

Демек – Нямам пари за сватба.
Пръстен за теб нямам, но искаш ли да станем гаджета? 😂😂😂
Ужасно унижение! Никога не бих приела.

# 639
  • София
Роси да се откаже 😳? Абсурд - тя си е в нейния филм. Аз я разбирам, защото бях / и понякога още съм/ като нея. Но при мен сценариите са най-лошият вариант 😉😂

# 640
Хареса ми вчерашната серия.
Не мисля че имаше ход с повикването на майката на Косара. Мартин искаше да поздрави майката на момиче, което хареса, Данито с право се разсърди, поведението му беше неуважително към нея. Ще видим тази вечер как ще се развие ситуацията.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 12:09 от tuty

# 641
Те са в пробен период Smile

А Мартин и Данчето не са ли официална двойка? Наум забрави ли ги? :д

# 642
Аз пък мисля, че Любомира има страхотно тяло.
Като топ модел е /тялото/.

Е, стига бе, сега Ферай си има супер тяло. Слаба е, но има извивки, не е като да няма бедро и краче, дупе. Не е Любка. Жалко, че е сложила дини...

# 643
Снощи си легнах по средата, че женЦката ми енергия свърши внезапно...
Днес ви изчетох.
Мечтая си Васко да изгони Косарка...ма съм реалист.... но не пречи да си го представям...
Продължавам да НЕ намирам визуална прилика мегжду Питката без очи и майка
и с широките очи.
Изказът се моделира от средата.

# 644
Мартин, като видя сестрата на Даниела, може би си даде сметка за истинската й визия, за скромния й произход, за маниерниченето и преструвките й, за усилията, които полага, за да оплете в мрежите си някой баламурник, който да я издържа.

А каква й е истинската визия? Сестра й е хубава, нормална жена - има си самочувствие, работи си, пътува - нищо притеснително няма. Видно е, че корекции не са били необходими - няма какво да се притеснява Мартин от визията преди тях. А това, че нужда не е имало, а ги е направила - в главата на Мартин е само плюс- като гледам точно това го привлича. Явно го смята за тунинг някакъв. Smile Освен това роднините на Емануала  - да не би да изглеждат всичките като нея точно?

Тази стъпка с разговора е чевен флаг и няма никакво значение дали я е направил съзнателно/несъзнателно и какво точно е целил? Не е случайна. Дори ако просто иска да е център на внимание и се вре навсякъде - просто е тъпо -веднага поставя под съмнение той там за какво е  - да си търси жена или да се показва по телевизията. А симпатиите му не са тайна към Косара.

Общи условия

Активация на акаунт