🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 434
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 660
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Тя не ревнува ОТ майката, ревнува от ясната заявка, която той дава, викайки майката на личен разговор. Защо го прави? Каква е причината да отиде един мъж, който няма абсолютно никакво касателство да говори с тотално непозната жена, за да й каже, че имала прекрасна дъщеря. Тя, майката щото не знае, 26 години живее в съмнения струва ли си тая дъщеря или не,  та чака Мартин да й потвърди. Дет се вика "да я валидира" .

Я, си представете майките на тримата ергени да бяха там и Даца вместо да си приказва с проекто-свекървата, да отиде да се опознава с майката на Виктор, да й обясни какъв чуден син има, например....разбира се, че е неуместно, меко казано.

На Васил искаш да кажеш. Вико изгоре. Wink

# 661
  • София
Майката на Ферай я изпуснах, но тази на Косара ме докара до джиприсанчи! Рядко противни същества. С такива претенции отдавна трябваше да са оправили изказа, Косара най-вече.
Как майката да оправи изказа на дъщеря си, като тя няма такъв. Като две капки вода са от гледна точка на излъчване, глас и поведение. И даже виждам, че са горди с това, милите.

# 662
Сега си давам сметка, че дори не разбрах, че Витю напусна шОО- то.
Толкова невзрачен и незабележим!

# 663
Сега си давам сметка, че дори не разбрах, че Витю напусна шОО- то.
Толкова невзрачен и незабележим!
Клаудия е най-готино излезналата финалистка. “Вико избра майка си!” 😂😂😂

# 664
Две сестри

Като се сложат една до друга, си приличат всъщност доста.

Сестрата е симпатична, хубава не е, а за уау изобщо не може да се говори. Ако тръгне и тя да се тунингира, с този тип лице и пропорции единствено ще се загрози като Данка обаче.

# 665
Аз се предадох и в гледането и в четенето тук. Този невиждан и боНбастичен “фурор” ми идва в повече.
Успях да измъча промото , в което Айгюлът бяга от костенурките все едно видѐ ЧСИто. Не моА̀ повече, театърът вече ме кара да се обривам. Преждевременно подавам оставка. 🧎♀➡

# 666
Откога "Ергенът" стана предаване за търсене на гаждета?

# 667
Labubu8, не губи надежда. Може пък майката на Мартин да  дойде и да го навре в ъгъла. Речта ѝ ще завърши с Метнал си се на баща си!

# 668
Сега Клаудия в Преди обяд, разправа,  че е разочарована от Виктор, че не и е казал истината,че я привлича само сексуално.
Искала да си тръгне, но решила да остане да види какво ще и каже.
Противоречи си, вътре на всички им беше ясно, даже и с Мартин го коментираха  пред момичета сега не знаела😃😃😃

# 669
Клаудия много хубаво и лекичко му сипа на Виктор в преди обед и ми затвърди мнението,че е плужек, който гради образ.

# 670
Много искрена беше Клаудия по БТВ, допадна ми.

# 671
  • София
Много искрена беше Клаудия по БТВ, допадна ми.
Днес ли е било?

# 672
  • Обран бостан ;)
Откога "Ергенът" стана предаване за търсене на гаждета?

Това е страничен ефект.

Никой не се заблюждава, аз поне не се заблуждавам, че някой ще заведе една камара хора на скъп курорт за да си намерят половинки.

Ясно е , че това е предаване, което търси рейтинг, съответно приходи от реклами.
Това, което не ми допада е, че смятат зрителите за полуидиоти, които приемат за истина всичко, което им показват. Може и да има такива, но не са мнозинство, което се отразява на рейтинга.

Ако поднасят нещата по-реално ще спечелят, но поне за сега това не им се удава.

# 673
Бубето яко е изтрещяла. Сто поста качи, че е “победила”, но нито дума за Виктор.
Скрит текст:

# 674
Много красива и искрена беше  Клаудия в Преди обед. Като не се виждат татусите е невероятна, даже мисля, че е най-красивата този сезон. За 23годишна е класи като изказ от Косара и другите фаворитки.

Общи условия

Активация на акаунт