🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 376
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 765
Любка орязала ли е ноктаците ?

Много гнусни нокти, изглеждаше нечистоплътно чак с толкова дълги, то дет се вика не моУе си избършИ дупИтУ с тях както трябва ха ха ха

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 19:09 от Stine Jensen 729211

# 766
Ноктаците са същите, но за съжаление не ги използва за оръжие. Викторчо се държа много надменно и по никакъв начин не показа, че тя е негова избраница.

# 767
Много гнусни нокти, изгллеждаше нечистоплъто чак с толкова дълги, то дет се вика не моУе си избършИ дупИтУ с тях както трябва ха ха ха
Сещам се за онази Зенгинер от втори сезон. Спокойно може да те изкорми с един пръст.
Скрит текст:

# 768
Много гнусни нокти, изгллеждаше нечистоплъто чак с толкова дълги, то дет се вика не моУе си избършИ дупИтУ с тях както трябва ха ха ха
Сещам се за онази Зенгинер от втори сезон. Спокойно може да те изкорми с един пръст.
Скрит текст:
Мони ги докарва повече на лопати, Люба е по корменето. Бррр. Вярно ли не е оправила тези гадости по ръцете си още? Каквато е дребна, още повече се набиват на очи тези ноктаци...

# 769
  • в сърцето на един мъж...
Един плюс за Косара - наистина беше прегърнала Ферай, когато само тя беше сама. Васил е пън. Имам чувството, че ако не е отрепетирал нещо в главата си 100 пъти, е супер неуверен и му лъсва нерафинираната страна, да не кажа голташките му маниери.

Ако пък я беше прегърнал щеше да има :

"Защо само нея ? Всички трябваше да прегърне. Никакъв мъж не е ...."

На жени да угаждаш е кауза пердута Sunglasses

Абе изтъпанили го пред две майки и две сестри, другата трябва да я види на скайп или нещо друго и той трябва да я прегърне задължително, че да я успокои. Ми другите ако се разстроят? Или ако той е разстроен, не трябва ли и него някой да прегърне? Аз мисля, че в случая той няма полезен ход.
На мен лично сестрата на Даниела ми харесва. Нормална, приятна, свежа жена, която има по-нормални ценности от сестра си.

# 770
От продукцията ако бяха готини пичове, щеше да ми е най - яко на Косарчето бащата да бяха поканили. От раз щяхме да познаем кого търси мамината златна и да й го подшушнем.

# 771
От продукцията ако бяха готини пичове, щеше да ми е най - яко на Косарчето бащата да бяха поканили. От раз щяхме да познаем кого търси мамината златна и да й го подшушнем.

Нероден момък някакъв. Положението е: Един е татИ и мама го взе.

# 772
Мони ги докарва повече на лопати, Люба е по корменето. Бррр. Вярно ли не е оправила тези гадости по ръцете си още? Каквато е дребна, още повече се набиват на очи тези ноктаци...
В нейна защита ще кажа, че все пак 6 седмици не са имали маникюристка и предполагам принципно не ги държи толкова дълги. Но защо не поиска да ѝ купят една пиличка и поне да ги пооформи и скъси малко… Не мога да си обясня.

# 773

Нероден момък някакъв. Положението е: Един е татИ и мама го взе.

Ти недей ся така да отчайваш съкровището.

# 774
И Васил така би ми казал🙂 “Ти недей много зна!”

# 775
Сестрата на Даца докарва малко на по-младата Гуинет Полтроу, особено в усмивката.

# 776
  • София
Клаудия във видеото с Туджаров- Виктор може и да не си пада по красиви жени... защото избрал Любомира... Боже, тези момичета с какво самочувствие са повечето...чак им завиждам.
Аз съм на мнението на Клаудия, само дето е пропуснала факта, че и тя беше финалистка Grinning Камъни в собствената градина си хвърля, но пък наблюденията не са далеч от истината.

# 777
Клаудия в Преди обед ,много хубава беше с друг цвят на косата и червило.Доста неща разказа.

# 778
Виктор имаше най-жалкият финал евър. Никой не коментира, никой не забелязва, че си тръгва...

# 779
  • somewhere over the rainbow
Не мога да ви разбера… Правила си е операции - фалшива била, мумия била, окепазила се била… Не си е направила операции - грозновата била, с тънки устни била, с крив нос била… Ми, освен всички, които сме от Моника Белучи надолу да си теглим по един нож, не знам какво остава. 😂
Не така само черно-бяло, де. Има и сиво - направила си корекции и изглежда прекрасно. Като Николета Лозанова да речем.

Ами и Росица е обикновена и не е хубавица, кое трябва и за нея да уточняваме още 50 пъти? Ивет има особена хубост, която не е на масовите красавици. Характерността и стила, който си е избрала, са леко особени и не биха се харесали на всеки. Нали всички знаете, че има жени, които като ги погледне човек и възкликва: каква красавица, без да ги разглежда в детайли! Ами никоя не е такава от тези трите, които коментираме.
+1. Както има и хора, които, като ги видиш за първи път, най-първата ти естествена човешка мисъл е колко са грозни. С опознаването обикновено мнението се променя - към добро или лошо. За мен такива бяха Даниела, Ферай, Синтия. Даниела ми е още по-грозна сега, Ферай си е същата, Синтия ми стана симпатична.

Общи условия

Активация на акаунт