⚓ На пазар във Варна - тема 80 ⚓

• 32 982
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Снощи имахме резервация там. Сега ще питам приятелката ми на кой телефон е запазила.

На този който си е в интернет каза че е звъняла 0888845184

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 19:32 от May_sea

# 436
Аз търся матрак 200/180. Къде мога да видя на добра цена и различни видове?
В магазин Нани -срещу Метро, Интерматрак в ТЦ Явор, има различни модели и може да си изберете.

# 437
  • Варна
Снощи имахме резервация там. Сега ще питам приятелката ми на кой телефон е запазила.

На този който си е в интернет каза че е звъняла 0888845184
Същия. Два дни никой не вдига.

# 438
Момичета , виждали ли сте някъде  , във физически магазин кремовете за ръце на PNP , с аромат бисквитка?

# 439
За Каптажа, това е телефона. Много са натоварени, стана трудно да запазиш маса за там... Няма места за празника на Варна от седмица...

# 440
Момичета , виждали ли сте някъде  , във физически магазин кремовете за ръце на PNP , с аромат бисквитка?
Аз последно си купувах от 1 салон където понякога ходя. Солар студио Канела на ул. Моис Леви 28, това е район ЛК Тракия като се пресече по диагонал на новата църква и малко навътре в уличките. Имаше този и няколко други видове на марката, за ръце и крака.
Виждала съм май и в някой магазин или аптека, но не помня, ако се сетя ще допълня.

# 441
Момичета , виждали ли сте някъде  , във физически магазин кремовете за ръце на PNP , с аромат бисквитка?
Аз последно си купувах от 1 салон където понякога ходя. Солар студио Канела на ул. Моис Леви 28, това е район ЛК Тракия като се пресече по диагонал на новата църква и малко навътре в уличките. Имаше този и няколко други видове на марката, за ръце и крака.
Виждала съм май и в някой магазин или аптека, но не помня, ако се сетя ще допълня.

Купувала съм преди години от парфюмерия “Мари”-гаражите на колхозния. Не съм сигурна дали още ги зареждат.

# 442
Идеи за сладкарски цех със фирмен магазин, от който да купим вафли меденки десертчета трябват ми количества за детски празник в дом за изоставени дечица?

# 443
  • Варна
Милена до Гранд Мол, за сладкарски цех.

# 444
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Идеи за сладкарски цех със фирмен магазин, от който да купим вафли меденки десертчета трябват ми количества за детски празник в дом за изоставени дечица?
Фирмен магазин на Суит плюс в Трошево. Там има разни дреболии. В Милена не съм виждала такъв асортимент.

# 445
За мен лично нещата на Милена са прехвалени,  не разбирам тези опашки.
Еклерите  не ми се струват нещо особено и истерията покрай тях ми е непонятна,  вечно са свършили и табелата, че няма еклери, се слага.
Но аз съм свикнала на домашни, може и затова да е.

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 17:53 от nteri

# 446
PNP видях в салон Анджети до Мартини на Чаталджа.

# 447
PNP купувам от магазина за препарати Refresh, който е до МЦ Марешки. Отляво на входа.

# 448
Преди време изгодно купуваме големи количества сладки неща от Парадокс и Аглая. Предполагам трябва да са пакетирани по единично

# 449
Аз от кауфланд бях взела протектор, но честно казано ми се струва, че спарваше това нещо. Може и да съм си внушила, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт