⚓ На пазар във Варна - тема 80 ⚓

• 12 003
  • 267
  •   1
Отговори
# 240
Нов съм във Варна, в квартал Младост. Търся хубава телешка кайма - има ли добри месарници в района? Ако не, препоръчайте къде в града има качествено и чисто месо.

# 241
Здравейте ! Търся доставчик, който в определен ден и час може да достави до адрес във Варна подарък + торта за рожденник. Предлага ли се изобщо такава услуга ?

# 242
Нов съм във Варна, в квартал Младост. Търся хубава телешка кайма - има ли добри месарници в района? Ако не, препоръчайте къде в града има качествено и чисто месо.
"Баш и Месони"- Кварал Възраждане 1, /район Младост/Адрес ул.Петър Алипиев 3 / или ул. Идеал Петров 32. На ъгъла на двете улици е месарницата, това ако зададете локация и отидете с кола. Препоръчвам! Има всякакво месо и телешкото им е супер!

# 243
Здравейте ! Търся доставчик, който в определен ден и час може да достави до адрес във Варна подарък + торта за рожденник. Предлага ли се изобщо такава услуга ?
От където съм поръчвала тортата/ или букета съм ползвала това като опция.
Иначе външно ... не знам

# 244
Здравейте, търся яка за куче за след операция. Доктора ни даде една, но е много твърда, видях онлайн, но няма да дойдат скоро, а на мен ми трябва възможно най-скоро. Много благодаря

# 245
Вратите от Марина СМ са много добри . Имаме два апартамента направени от тях . Без забележка

# 246
Никой ли скоро не си е поръчвал щори? Препоръки за вертикални най-обикновени търся

# 247
Никой ли скоро не си е поръчвал щори? Препоръки за вертикални най-обикновени търся

Най-обикновенни вертикални купих от Юск, често ги пускат на 10 лв бройката

# 248
Ние поръчвахме щори, но бяха римски. От едно магазинче на Чаталджа.
Бързо и добре работят.

# 249
Скаридка,  ако те устройва Виница като локация, бих могла да препоръчам Sweet Home. Офисът е на централната улица преди светофара. Имат страничка във фейсбук и много доволни клиенти.

# 250
Здравейте, търся яка за куче за след операция. Доктора ни даде една, но е много твърда, видях онлайн, но няма да дойдат скоро, а на мен ми трябва възможно най-скоро. Много благодаря

Големите вет.клиники работят уйкенда-ОВК, многопрофилната. Вижте там

# 251

ЗОО магазин д-р Стефанов до Декатлон е добре зареден, може да проверите там.

# 252
За щорите, последно свекърва ми поръча роло щори за остъклен коридор в къща. Доволна е.
Една барака е на бул. Сливница, идвайки от Владиславово вляво на пътя е, преди Лидл. Мисля че център за гуми имаше в близост.

Във Възраждане на спирка Тис Север, обръщач на някои тролеи, от там взехме алуминиеви щори. Скъпо ни излязоха, предвид че искахме тъмен цвят, но също сме доволни. Имаха богат избор.
Какви да сложите в спалнята не мога да препоръчам. Аз предпочитам завеси. Мъжът ми искаше ден и нощ щори, или от ония вертикалните. На мен те са ми някак офисни. Не за спалня. Но всеки има различен вкус.

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 15:40 от Merelenda

# 253
Момичета благодаря за съветите за яка за кучета, за съжаление никъде не предлагат по-различно от пластмасовата яка, която е много твърда и изключително неудобна за кученцата. Единствено в китайските сайтове, но се надявах да мога да я взема бързо, явно не се търси толкова

# 254
  • Варна
Някой скоро да си е подновявал абонамента за локално палкиране към Синята зона? От вчера се опитвам да си вляза в профила да пусна заявление и не ми позволява. Опитах всичко и не става. Изписва ми "грешно име или парола", а не е така. Пробвах със "забравена парола" - не.

Общи условия

Активация на акаунт