🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 192
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 465
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз пък не знам защо сте толкова остро настроени срещу Мартин.
Всеки един мъж ще се чувства ужасно унижен и станал за смях пред цяла България. Причината е,че той наистина си я харесваше,да не кажа беше влюбен. Ако не бяха намесени чувства,щеше да го държи седмица и после да го забрави. Ами..разочарован е,болно му е, издразнен е, егото му е настъпано.

Аз лично не знам защо толкова време не се усети,тя жената си му го каза в прав текст  - Любовта ми не е безплатна. Дай тук един 50-60К издръжка. В прав текст си каза цената,ама Мартин изглупя и не видя трезво на нещата.

Изгледах подкастите на Виктор  и Любомира.
Люба е права,че Виктор само си е търсил повод да я разкара. Обидена е сега като гледа епизодите.

Виктор мяучи там и мрън мрън.Затвърди ми мнението,че е отишъл само и единствено за известност и евентуално ако стане нещо с Бранимира. Всички останали момичета са били декор. Не смятам,че е имал някакви сериозни чувства към Люба.

Секс наистина не са правили в онази нощ с комари. Само прегръдки.

Днес подкасти са снимали Мартин и Роси.

# 3 466
Ооо и Васко не бил алфа мъж, не бил като него. Едва ли не, с никоя нямало да си пасне, Мартинките били огън и не били за Васил, може би с Ивет щял да си пасне (щото си приличали и визуално(!???)), ама той и нея бил изгонил. Иначе прогнозира, че на Ади и Васил нямало да им се получи, щото тя не го познавала... Щяло да трябва да го опознава наново навън, защото той не бил наистина това, което бил във формата. Докато Марто... О, той е 1:1 истински!
Мърчин защото толкова го е яд и завижда на  Васил? Защо така му злобее?? Той от началото му се дразни. Дори се правеше, че защитавал Миктор от него, че той да не е на 5...
Да ви кажа честно, с тая помия дето при всеки удобен момент, Мърчин му я мята, Васил от неутрален, ми стана симпатичен!

# 3 467
Значи сега е проблем, че се "унижава" една жена,а не беше проблем ,че същата три месеца в прайм тайма ни обяснява как да се продаваш срещу заплащане,пътувания и бижута се нарича женска енергия.
Емпатичен човек съм ,но тази жена сама е избрала да се унижава ,така че никак не мога да й съчувствам
👍👍👍 Напълно подкрепям. Светица я изкараха някои хора, явно за три месеца успя да им промие мозъците. Само същите да се молят да не им влезе в къщата Ружа Игнатова барабар с ходжата, бохема и цялата фамилия, че струва ми се друга песен ще запеят.. А това че Ферай не била в ПО си е джакпот за Даниела, защото глупостите, които щеше да ръси, щяха да спихнат моменталически мъченическия образ, който Даниела се постара да изгради в предаването

# 3 468
Аз пък не знам защо сте толкова остро настроени срещу Мартин.
Всеки един мъж ще се чувства ужасно унижен и станал за смях пред цяла България. Причината е,че той наистина си я харесваше,да не кажа беше влюбен. Ако не бяха намесени чувства,щеше да го държи седмица и после да го забрави. Ами..разочарован е,болно му е, издразнен е, егото му е настъпано.

Пуснах една сълза за милия излъган Мартин, жертва на Даниела, Емануела, Йоана и стотици други жени...

Свободен е, вземай го, ние не щем болно ревниви алкохолици, които така се държат с жени. Само не се изненадвай, ако някой ден и с теб така се държи..

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 11:02 от Ibsena

# 3 469
Значи сега е проблем, че се "унижава" една жена,а не беше проблем ,че същата три месеца в прайм тайма ни обяснява как да се продаваш срещу заплащане,пътувания и бижута се нарича женска енергия.
Емпатичен човек съм ,но тази жена сама е избрала да се унижава ,така че никак не мога да й съчувствам
👍👍👍 Напълно подкрепям. Светица я изкараха някои хора, явно за три месеца успя да им промие мозъците. Само същите да се молят да не им влезе в къщата Ружа Игнатова барабар с ходжата, бохема и цялата фамилия, че струва ми се друга песен ще запеят.. А това че Ферай не била в ПО си е джакпот за Даниела, защото глупостите, които щеше да ръси, щяха да спихнат моменталически мъченическия образ, който Даниела се постара да изгради в предаването
Напълно правите сте и двете, момичета! 👏
Чухте ли безумните тъпотии, които Ферай забръщолеви в надкаст? Просто го спрях. Не можах да изслушам този лъжлив час и половина. С Айгюл явно са решили "с нахалство и лъжа, към прогрес." В надкаста обясняваше, как нищо подобно не правила Айгюл (посоченото от останалите момичета), как тя нищо лошо не правела, как без да я натиска й давала свобода да прави каквото поиска, за разлика от АМ, сякаш някой й е отнел свободата, като е опитал да й налее малко акъл, в и без това сравнително кухата черепна кутия.
Дори оправнда това, че Любомира е обърквана с Боряна 😄😁😁😄😁😄😁😄😁😁😁😁
Стига бе, хора!!! То си е изкуство, така "отръки" да ти идва да смешнееш! 🤣

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 08:50 от КремонаЛиза

# 3 470
Едно обаче аз не разбирам- ако пренебрегнем предположението, че Мартин е нарцисист, болен ревнивец и тн:

Той преди предаването си е направил проучването, намерил е всички кирливи ризи, по време на предаването е имал достъп до телефон, прочел е всички клюки и пак я избира. Като се приберат получава жената 500 рози, може и някой да се навъртял около нея.

Защо този мъж не се бори за нея, а след 3 дена я зарязва като ощипана госпожица?? Само защото някой ѝ е писал и преди предаването е имало други мъже?? Че нали в нациолен ефир са се врекли, по-голяма валидация от това здраве му кажи.

Това ли е алфа мъжкар верисия 2025-та година- фръцва се и почва да хули жената, а не се бори за нея. Като много добре знае, че това е ухажвана жена и е нормално да има обожатели. Как си представя въобще той връзка с жена от негов тип, че те всички получават по 100 съобщения на ден от коцкари. На Йоана ѝ е спрял инстаграма, но тази стратегия само при 20 годишна може да работи.

Едно време войни са водели за жени, а сега просто ги обиждат. А алфа мъжкари били.

На Мартин фикцията му е да бъде алфа и да доминира, но   за да си такъв, трябват мъжкарски качества и друг тип енергия/аман от думата, но мисля, че тук е на мястото си/.
Клюкарство, интрига, подстрекаване и  други подмолни хубавини много говорят за типажа.

Снощи гледам клип от китайски приют за кучета, точно за алфа мъжкар. Голямо оградено пространство, много животни, а гледач не видях, извън невидимия, който снима разни моменти.
Естествено мъжките  се джавкаха, лаеха, нахвърляха понякога едно на друго и тогава се открояваше едно бяло, голямо куче, което само при шума се появяваше и тушираше конфликта. Даже не ръмжеше, бавно и толкова категорично се включваше, че останалите се разпръсваха, а виновникът за свадата или лягаше снишен до земята, или по гръб, покорно въртейки опашка. Кучето алфа дори не беше най-едрото там, но мъжкар и половина.  Само пристигаше тежко-тежко, без да ги лае, разбутваше с тяло и стъпваше с лапа върху легналия, вече усмирен смутител на реда.

Природата е измислила съвършено реда и йерархията, а човекът, притежавайки език и его, само внася напрежение  в баланса.

# 3 471
Явно всеки лъже и маже и истината е някъде там….добре ги на@ка НН, макар че той си ги е избирал такива екземпляри, а пък се учудва, че не му се е получило.😂

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 07:49 от Labubu8

# 3 472
.. и всички бяха/ме възмутени как така като тя изглежда като М. Джаксън.....
Ето това е най-лошото от целия цирк. Изведнъж Даниела от М. Джексън, Джокера и пр. стана светица! Неусетно нейното се пробута за нормално! Че даже и изключително!

# 3 473
Много ми е жал за Марто. Влезе момчето да търси истинската любов, с надежда в сърцето. Казал си е, че като не я е намерил по баровете, няма как да не я намери в Ергенът. Е, тъй кат стане... Confused

# 3 474
На човека тънко му излезе, само с няколко хиляди рупии за циганийки се набута. К’во рИве сега😂  Почина, ‘апна̀, пийна, е&н@,
Не му беше чак толкова лошо, да се прави на ощипана мома.
Трябва да черпи вместо това.

Скрит текст:

Много ми е жал за Марто. Влезе момчето да търси истинската любов, с надежда в сърцето. Казал си е, че като не я е намерил по баровете, няма как да не я намери в Ергенът. Е, тъй кат стане... Confused

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 08:28 от Labubu8

# 3 475
Реално, доводите на Мартин бяха, че тя е заспала, докато си пишат в 11 часа вечерта (което е напълно възможно), след това заминала за Истанбул, без да му каже (преди това били скарани обаче - и аз така бих направила, а Даниела каквато е своенравна, не ме учудва, че го е направила).
Виж, за розите е малко съмнително. Но Бачорска примерно е заможна, може да си позволи, освен това са инфлуенсъри, имат връзки с цветарници, магазини, може и голяма отстъпка да са й направили - що пък да не са й изпратили рози с други приятелки след излизането й - рози по темата на предаването. Даниела каза, че му е показала съобщение, в което приятелките й обяснават за розите, а той каза “И аз мога да ти изкарам съобщение от Анджелина Джоли”.
Оттам насетне, след като скъсали, Даниела може да си е намерила и сто любовника, женени или не, нейна си работа. Обаче тоя продължава да я следи. Тя пита ли го той какво прави на 8ми май (или там кога беше) с Косара във Велико Търново (примерно)? Че той не се спря, всеки ден е по баровете с Косара, Анна-Мария и тн.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 08:20 от kalina_pehlivanova

# 3 476
  • Бургас
Това беше пълнеж, основният довод му беше, че са му звъняли приятели на спонсора и са му казали, че Даца е била “обвързана” в парично-сексуални отношения и всичко, което му каза в Шри Ланка, се оказа лъжа, а той й беше повярвал, че е искрена и се беше повлюбил
Мартин хич не е цвете, но съм на негова страна, Даца като е толкова принципна, що не му каза- имам спонсор, така се издържам, ако ти ми даваш повече пари- зарязвам го и съм само с теб, вече той да си решава ще плати ли цената

# 3 477
Интересно ми е да чуя повече подробности при гостуването му в “Надкаст”. Защото така излезе малко все едно са скъсали, понеже тя е заспала, докато си пишат….

# 3 478
А Мартин да не си е помислил, че Даца фотосинтезира и с вълшебна пръчка си прави корекциите като му казва, че не работи и ако той реши, че няма спонсор? Айде, моля ви се, много хубаво и на място си каза, че е балък, ако приемем, че има нещо вярно в това, че се бил влюбил, а не всичко е един голям театър (което аз вярвам, че е).

# 3 479
Даца сама в предаването си каза, че е била обвързана в парично-сексуални отношения - че е излизала с човек/хора, които са я издържали. Също си каза, че очаква същото в бъдеще докато тя пръска женска енергия и прави мъжа успешен. Какво има да се чуди Мартин, че то верно било така?

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 08:36 от Firebird26

Общи условия

Активация на акаунт