🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 963
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 220
24 часа питат г'н Хепи той ли е любовника? И чичко веднага вади доказателства- снимка с точен час и самолетен билет.  Така се прави Мартине!
Скрит текст:
Добре ги натвори Марти Парти. Хората да трябва да вадят доказателства, че са невинни. С тоя никой сериозен бизнесмен няма да иска да работи.

Не Мартин пусна мухата за Хепи, той беше вътре когато жълтурките се разписаха. Даже той в Надкаст каза, че не визира човекът за когото пишат жълтите вестници и сайтове.

Мартин и мартинките смятаха, че хепимен е любовника (или един от четиримата). В тредс Ана Мария написа в деня на участието на Даниела в надкаст нещо от рода на "аз не говоря на малко име за хора, които не познавам". От коментарите ставаше ясно, че Даниела е споменала името Орлин в интервюто. Не знам по какъв повод, това съм го изпуснала.

Писали сме заедно, и аз чух това име, но не помня в какъв контекст го спомена. После видях и на АМ размислите, но Даниела не каза, че не го познава, а че имат бизнес отношения. Всъщност май точно във връзка с огледа беше нещо.

# 5 221
Даниела спомена името на хепимен в Надкаст, говори за Орлин

# 5 222
24 часа питат г'н Хепи той ли е любовника? И чичко веднага вади доказателства- снимка с точен час и самолетен билет.  Така се прави Мартине!
Скрит текст:
Добре ги натвори Марти Парти. Хората да трябва да вадят доказателства, че са невинни. С тоя никой сериозен бизнесмен няма да иска да работи.

Не Мартин пусна мухата за Хепи, той беше вътре когато жълтурките се разписаха. Даже той в Надкаст каза, че не визира човекът за когото пишат жълтите вестници и сайтове.
Но преди това намекваше за него с едни Хепи изказвания. Също обясняваше, че дошъл/бил в София.
Затова като обвиняваш някого, вадиш доказателства.

# 5 223
Неделчо каза:
В царството на слепите едноокият е цар.
в подкаста с Роси, когато обсъждаха "пеперудите" и Юда. С това той успя да резюмира целия сезон 4.
Да, и мен ме изкефи. Разбира ги той нещата, но има семейство да издържа, оправдавам го. Опитал е с изкуство човекът, но масовото е най. Туджаров обаче прекалява, но ми се струва че той си е такъв човек.

# 5 224
  • Street of Dreams
Скрит текст:
24 часа питат г'н Хепи той ли е любовника? И чичко веднага вади доказателства- снимка с точен час и самолетен билет.  Така се прави Мартине!
Скрит текст:

Мартин и мартинките смятаха, че хепимен е любовника (или един от четиримата). В тредс Ана Мария написа в деня на участието на Даниела в надкаст нещо от рода на "аз не говоря на малко име за хора, които не познавам". От коментарите ставаше ясно, че Даниела е споменала името Орлин в интервюто. Не знам по какъв повод, това съм го изпуснала.
Даниела обаче никога не е казвала, че не го познава. Напротив, нарече го по малко име (докато отричаше връзка с него) точно за да подчертае, че се познават. Хепимен ли да го нарече?

# 5 225
Интересна закономерност забелязвам тук- тези които са срещу Даниела и подкрепят Мартин, са и срещу Росица. Информация за размисъл.
Такива изводи просто не разбирам как си направи! Боб ли хвърли?!

# 5 226
Интересна закономерност забелязвам тук- тези които са срещу Даниела и подкрепят Мартин, са и срещу Росица. Информация за размисъл.
Не всички. Едната съфорумка харесва Мартин и харесва Роси.

# 5 227
Казва "мен ме коментираха, че с Орлин съм вечеряла без да има никакви снимки, просто едни думи преписани от жълтите медии".

# 5 228
  • Street of Dreams
На мен Роси ми е много противоречива (а и не толкова интересна) и си трая. Обаче съм се съгласявала напълно както с много мили и емпатични коментари за нея, така и със супер критични и остри.

# 5 229
Диана според мен не отрича, че някога е била любовница или че е била с бизнесмени. Даже намекна за това в НадкасТ. Това, което отрича е, че е мамила Мартин и му е изневерявала. Има разлика.

А за букета си имам две теории - Даниела сама си ги купува, за да си прави реклама колко е харесвана в СМ и така индиректно си рекламира книгата, пък и кара Марто да ревнува или са били пратени от бивш.

# 5 230
Да, противоречива може би е добро определение.

+ Хубава, чаровна, дългокрака, хубава фигура, мила, възпитана, изобщо излъчване на добър човек, не е лигла

- досадна или може би по-точно скучна, недорасла, емоционално нестабилна, неефективен комуникатор (с двата пола) - някак успя да убие интереса към себе си на Виктор и на Васил, талант е.

# 5 231
Мартин тотално се закопава. Писал на Даниела дано да е Хепи, но любовника бил друг, той го знаел, но му пазел семейството. Дрън, дрън...дрън. Иначе размята обвинения наляво и надясно, пълни главата на такива глупендери като Ана Мария. Майката на Мартин да се намеси, че клевета и уронване на престижа не му мърдат

# 5 232
Казва "мен ме коментираха, че с Орлин съм вечеряла без да има никакви снимки, просто едни думи преписани от жълтите медии".

Мисля, че преди да избухне бомбата на Мартин във финалните надписи, той (или някой от агитката), са я атакували в лична комуникация. Защото за вечеря с хепимен в ПО не се чу, а и в надкаст Мартин каза, че Даниела звъняла да търси сметка на брокерката защо се е разприказвала за огледа на мезонета.

# 5 233
  • Някъде там...
Те едни и същи хапят Роси при всеки повод. Няколко поста преди мен има доказателство, да не кажете, че и аз съм като Мартин.
Скучна Роси не е, много интересен събеседник се оказа. Просто не дадоха достатъчно от нея в предването. Аз, като зрител, чувствам, че това е загуба.
Интересът на Виктор към Роси не го "уби" тя. Уби го Любомира и компания.
Интересът на Васко се появи доста късно. Ако беше по-навреме, имаше шанс и да е друг финалът.

# 5 234
Аз харесвам Мартин, харесвам и Роси на моменти. И Даниела харесвам ако не говори за женска енергия и издръжка. Обаче тя вътре доста опяваше за женските нужди и бля бля, но сега започна друго да говори. Иначе Мартин го харесах като персонаж, защитавах го тук, знаех, че ако го излъже Данка ще я смачка публично, но не очаквах да я нападнат така публично, че в платена. Тя сигурно е, но не съм видяла нито една фолкаджийка да я нападат, а и те повечето са стигнали до сцената на колене. В смисъл това какъв морал има и как си живее живота Даниела не е за съд, все пак не е убила никой. Хората я нападнаха в соц.мрежи с ужасно грозни думи. Докато има балъци да и дават тя защо да не взима? Та Семерджиев с двете убити момичета не събра толкова негативизъм за малката си присъда с две жертви под въздействието на опиати. В смисъл, не я защитавам, но пък не е сериен убиец.

Общи условия

Активация на акаунт