🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 065
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 740
  • София
Защо не харесвате Евгени? ( Аз съм гледала само откъси,  но ми е симпатичен 😉)

# 4 741
  • here and now
Започнах Надкаст с Даниела и не издържах много... Не мога да си обясня как може някой да ѝ се възхищава.. Влиза от противоречие в противоречие..
Любовта не била търговия, че и тя да давала нещо... Ми то и благотворителност не е бе моме...... Силните мъже правели по-малко секс.. Тук щях да падна... и приключих с нея...
МарЧин ще го пропусна, прочетох ви.
Искам да коментирам, че тя нарече хепимен по малко име, а МарЧин отрича да е той любовникът..
Значи, ако стъпим на теорията, която се сподели тук, че тя е влезнала за да го разведе е нормално МарЧин да не желае да ѝ "помогне" и така нещата се връзват..

# 4 742
  • София
Защо не харесвате Евгени? ( Аз съм гледала само откъси,  но ми е симпатичен 😉)

Защото сме изгледали целия сезон. То и това само стигаше, а някои му проследихме и излагациите след това. Simple Smile

# 4 743
А само ако Н.Н. не се е намесил когато Мартин е искал да остави Даниела без роза след отказа на целувка... Доста е виновен пред него, мда. И не само. Избягвах да го коментирам, защото толкова отвратително впечатление ми направи, че щеше да е грозно за четене. Да речем, че ми остави усещане за мухъл. Изобщо всичките му намеси ми се струват не само непрофесионални, но и някак нечовешки. Пусти рейтинг.

# 4 744
На мен Евгени ми беше безразличен , след излгацията с “омлета “ ми падна в очите . Грам не харесвам Ивка , но постъпката му беше долна и смешна

# 4 745
Здравейте, по въпроса с колието намерих две снимки, съжалявам, ако вече са коментирани. Действително на едната е с друго колие със сърце, но другото, което визират в предаването изглежда, като да е подарък от мъж или поне поста е с такава насоченост.

# 4 746
Сега последно Мартин с Йоана ли е? Не мога да гледам наскаста, но мернах такова мнение тук и се ококолих

# 4 747
Гледах и недогледах надкаста с Даниела, защото се изпълних с досада. Тя смята, че всички жени изначално гонят нейните цели, но тези, които не са успели да си хванат богат мъж, нямат качествата за това. В нейните извратени представи явно всички се стремят към това, но малцина, сред които и тя, са успели да го постигнат. Ясна е като бял ден. Сама разказваше за предишна връзка, като първото, което изтъква, беше "Той беше момче от заможно семейство". И на Мартин го разказа по същия начин. Това е предначертало по-нататъшния й типаж. Не е искала да си занижава "стандартите", а да надгради. Започнала е корекции и уж да се образова (с чик лит явно) с точно тази умисъл. Инвестирала е в себе си, както го наричат подобните й. Не видях обаче отлични флиртаджийски качества, които да й идват естествено, както беше при Капитонова или туркинята-приятелка на Валерия от сезон 2 (забравих й името). Един досаден кикот, претенции, фалш, които не разбирам как мъж като Мартин не ги прозря.
Надкастът с Мартин беше по-интересен, той се държа много по-естествено без задръжки. Не харесвам чалгари и дискотечен тип мъже, еле пък на 40 години с деца. Явно средата много му е замъглила преценката.

# 4 748
Изслушах подкастите, преди тях бях изцяло на страната на Мартин, но сега се замислям. Според мен продуцентът Нико е в основата на сценария и за пустите му пари е изрежисрал всички. А истината може би е между Мартин и Даниела, но единственият печеливш е Нико.

# 4 749
Какво разправят Женята и великата психоложка?
НиЯ трябва да натрупаме опитност и ниЯ трябва да се зазимим, за да нямаме дислекЦия. Grinning И да не забравяме да пиеМЕ аяуаска.

# 4 750
Даниела си работи, така че теориите за жената, която не работи пропада. Тя написа тоя памфлет, опитва се да го продава, опитала е бизнеса с дрехите, рекламира боклуци в инстаграм, дава консултации и се бута за медийно внимание, точно, за да го монетизира, така че теорията й сама по себе си издиша. Тя винаги е работила и дори да й се ще да не работи, не се получава за момента. Начинът й на живот за мен изобщо не е толкова разточителен, така че и да има в момента спонсор за мен не е постоянен и тя се опитва да изкарва пари и то доста сериозно, просто е по алчна и не й се работи от 9 до 5.

# 4 751
Не бих искала да имам син, зет... или снаха като тези двамата. Вижте, дъщеря не би ме притеснявала Simple Smile

# 4 752
  • София
В днешния епизод на "Кой да знае" - Александра Гърдева в отбора на Милица, и Евгени в отбора на Пъдев.

# 4 753
  • here and now
Мисля, че е крайно време държавата да се намеси по някакъв начин в тези "консултации", които се дават от всеки с малко акъл и много наглост. Значи погнаха хората, които си продават старите колелета по платформите да им търсят данъци, а разни самозванки кешират необлагаемо...
МарЧине, сподели идеята на татко си, нъл е в политиката, още една точка за теб. Няма да претендирам за авторство Mr. Green

# 4 754
Най-хубавото на Надкаста с Мартин е, че това е края.
Като цяло е съставен от малко истини, малко полуистини, малко противоречия и някакви тълкувания, представени, като утвърждения.
Основните похвати са, да се принизяват едни, за да изпъкнат други, фамилиарничене с екипа, 'щото да видим, колко са гъсти.
Възванието накрая, разбира се е, за да се подхлъзне женската публика. Щ'ма обидиш, Мартине! Smiley

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 00:00 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт