Търся електронна книга - 52

• 95 011
  • 736
  •   1
Отговори
# 540

А ако ползваш само мобилната версия на BG Mama, назидателния тон е гарантиран. Личен опит.

# 541
не разбрах защо

# 542
Търсачката е силно орязана спрямо пълната версия на форума, почти никаква работа не върши.

# 543
Не съм много съгласна, първо защото аз също ползвам само мобилната версия и досега не съм имала проблем и второ защото има вариант да включиш режим Настлен сайт (поправете ме ако бъркам) ако все пак мобилната не ти върши работа. Проблемът с недоволството според мен наистина идва от там, че вместо да прочетеш предишни постове или да потърсиш малко, на някои хора им е по- лесно просто да си плеснат запитването и после да се сърдят

# 544
  • софия

А ако ползваш само мобилната версия на BG Mama, назидателния тон е гарантиран. Личен опит.
Ползва се като извинение да не бъде направено минимално усилие да се потърси поне в текущата тема.

# 545
Аз също предпочитам настолната версия и то не само заради тая търсачка, но от телефон отказвам да се мъча с нея, то е ужас някакъв.
Иначе наистина често се пита и без да се гледа изобщо или без да се провери поне на очевидните места. Аз сравнително рядко търся и питам тук, но следя темата профилактично и съм пращала пък аз неща ако ги имам, та си имам наблюдения.

# 546
Редовно пращам на лични, човекът се е старал да види, че има  изтекъл линк, моли и  получава. Разбира се , моли  е относително , не пада на колене ако ви е страх от това. Щом мога - давам.
Недоволството е, че има постоянен линк  страници напред, но  от незнание  или бързане има пак постове с търсене. Времето е ценно, но  е така за всички.. И всичко  последно е  спам,  който не умее да си каже директно, и мен са учили хора, и  другите - също. Не се раждаш със знание как да питаш за книги.

# 547
  • Варна
Огромни благодарности на Безделник!

# 548
Търся книгана на Илария Тути "Спящата нимфа".

# 549
Някой дали има “Отминали времена” ма Кейт Мортън? В Читанка е спряна, в Рулит в няма и във ФБ не успях.

# 550
Някой дали има “Отминали времена” ма Кейт Мортън? В Читанка е спряна, в Рулит в няма и във ФБ не успях.
В Читанка горе в таба слагаш точка и дописваш формата, който искаш и се изтегля и за спряни книги. Ако не се справиш дай мейл ще я изпратя

# 551
Получих книгата, благодаря на съфорумката❤
Обаче нещо странно се получи - значи търсих и по име на книгата и по име на автора в Рулит, не ми излезе, а сега дъщеря ми я е намерила там и ми прати и тя линк, що така се получава и аз не виждам всички книги?

# 552
Получих книгата, благодаря на съфорумката❤
Обаче нещо странно се получи - значи търсих и по име на книгата и по име на автора в Рулит, не ми излезе, а сега дъщеря ми я е намерила там и ми прати и тя линк, що така се получава и аз не виждам всички книги?
Аз също съм забелязала такъв казус при търсенето на книги в Рулит, нямам представа на какво се дължи. Понякога вместо в търсачката отивам директно на търсене чрез Автори и там по първа буква на име и фамилия пробвам-първо на кирилица и после на латиница и някой път имам късмет

# 553
  • София
…що така се получава и аз не виждам всички книги?
И при мен се получава, не зная причината.

# 554
Здравейте, търся книги на Дейвид Алън. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт