Търся електронна книга - 52

• 94 777
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Тили тук от темата ги свалих, нямам достъп до комп в момента, ако не ти ги прати някой до утре, аз ще ти ги пратя 🌺
тъкмо щях да питам и аз за първите две, не се справих с търсачката.
Саманта Йънг

# 721
Ето го нашият любезен кавалер, отзова се както винаги🌺
Безделник, ако ни намериш и трета част вече ще си Безценен, не Безделник😅😂

# 722
offtopic
Всъщност, то и сега съм безценен, в смисъл, никой не дава и пет пари за мен ... Flushed

# 723
offtopic
Всъщност, то и сега съм безценен, в смисъл, никой не дава и пет пари за мен ... Flushed
Не е вярно! И за да не е само на думи, ако някой път имаш път към The Mall (молът на Цариградско шосе в София), бирата е от мен

# 724
offtopic
А, тук със сигурност си имаш почитателска база, аз рядко пиша в темата но си я следя профилактично. Аз чета повече на английски, а предимно питат за книги на български, но се случва да мога и аз да услужа както и на мен са пращали.

В тази връзка, аз май бях питала и преди, но ако на някого му попадне "Суперчерва" на Уилям Дейвис на български, много би ме зарадвал. Имам я на английски ако накой я иска, но я търся на български за моя близка.
Здравейте, нямам много опит със сайтовете за електронни книги и ще съм благодарна за насоки. Къде намирате по-голям избор с книги на френски и испански?
Не чета на тези езици но ако искаш потърси в z-library какво имат, там е доста богата библиотека. Повечето са на английски но има и на други езици със сигурност.

# 725
Къде намирате по-голям избор с книги на френски и испански?
Най-популярните: Anna’s Archive, като и споделящите с него Library Genesis+, WeLib или OceanofPDF, където противно на името му, няма само pdf.
На почти всеки от тях има възможност за избор на език и формат.
Ако се върнете малко назад в темата, колеги бяха споделили и множество други...
Скоро ме предупредиха, че Z-Library project преминават към платен достъп. Вероятно ще ги последват и други

PS Благодаря за милите думи по повод моя offtopic! Ще продължа да се опитвам да помагам, до когато и колкото мога ...

# 726
Ауу, в сърцето ме удари с тая новина Sad Любимото място ми е за книги от години, ще трябва да се захвана и постепенно да си изтегля целия списък с любими по 10 всеки ден, ако успея.
Те няколко пъти ги погваха федералните, сменяха по 100 пъти домейни и какви ли не маневри, но си има а все и опция за безплатен акаунт а не само за платен.

# 727
offtopic

И аз давам пет пари за теб Безделник!:wink:

# 728
offtopic

И аз давам пет пари за теб Безделник!:wink:
Ако си ценен безделник може би ще трябва да те сложим в музей. Simple Smile

# 729
Включвам се с питане за:
“Моите приятели” - Фредрик Бакман
книги от авторката Луси Фоли
“В светлината на утрото” - Анес Мартен-Люган

# 730
Благодаря на Безценник, без него темата нямаше да е същата. Hug

Само при мен ли линкът не се отваря?

# 731
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря на Безценник, без него темата нямаше да е същата. Hug

Аз го отварям. Ако не успееш, пусни ми мейл, ще ти ги пратя

# 732
“В светлината на утрото” - Анес Мартен-Люган
Анес Мартен-Люган
Съжалявам, бях сигурен, че я споделях?! През май я "барнах" малко за МВ ..., а сега виждам, че сте питали вече няколко пъти?!
Опитайте отново. Около 11 часа Гуглю имаше проблеми, не работеха всички услуги, вероятно и DNS му са били засегнати, защото много сайтове не се отваряха.

# 733
Здравейте, някой може ли да помогне с тази книга в ел.вариант? Не успях да я намеря.

# 734
Здравейте, някой може ли да помогне с тази книга в ел.вариант?
Jon Grim ~ Ultimate Graffiti Guide Book - Part 1 Fundamentals

Общи условия

Активация на акаунт