Мирослава Ганчева – Мирка е треньор по личностно развитие и семеен консултант. Насреща е, за да ви помогне да изградите по-пълноценни и удовлетворяващи връзки в семейството си.

"Вярвам, че семейството е нашата първа и най-важна "житейска школа", а вътрешният ни глас – най-мъдрият съветник", казва Мирослава, която е в семейни отношения от 28 години и е майка на две пораснали деца.

Има дългогодишен опит като начален учител, а последните 10+ години е посветила на личностното развитие, семейната динамика и вътрешната трансформация. Работи индивидуално и групово с жени, които търсят яснота, стабилност и удовлетворение в живота си. Провежда тренинги, води уебинари и е автор на статии.

"Вдъхновявам, но не налагам – вярвам в силата на изборите и в автентичността на всяка жена", казва за своята работа Мирослава. "Мисията ми е да помагам на жените да изградят хармонични отношения със себе си и с близките си, като се вслушат в интуицията си и заживеят живота си с увереност и смисъл".

Задавайте своите въпроси към Мирослава, ако в момента:

Love Letter Търсите начини да подобрите комуникацията в семейството;
Love Letter Изграждате увереност и искате да се освободите от ролята на "перфектната" жена;
Love Letter Имате усещането, че сте изгубили себе си в грижите за другите;
Love Letter Изпитвате вътрешен конфликт между личното и професионалното;
Love Letter Искате да чувате по-ясно вътрешния си глас и да му се доверявате;
Love Letter Готови сте за нова посока – с лекота, а не с вина и страх;

"Темата, която ме вдъхновява и върху която мога да говоря с часове:
"Как да създадем здрави и устойчиви семейства, като слушаме вътрешния си глас?"
Вярвам, че всяка жена може да изгради живота на мечтите си. Аз съм тук, за да помогна в този процес – с нежност, мъдрост и щипка хумор
😊."

mirkalifecoach@gmail.com
www.mirkalifecoach.com

Темата е част от социалната инициатива на BG-Mamma "Специалистите говорят".
Ако се нуждаете от #консултация в друга сфера, вижте всички #специалисти, които са се включили в кампанията ТУК.

#СпециалиститеГоворят #семейство #връзки

Правила на консултативните теми във форума

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 10:37 от Пeтя