Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 20

• 41 883
  • 593
  •   2
Отговори
# 495
На Олимпус напитката от шам фъстък е много хубава, но не съм взимала от сто години. Тази с орех даже не съм виждала.

# 496
"Намалението" по етикет е невероятно.😂 И аз не съм виждала такава напитка и едва ли бих купила, но какво представлява? Трудно ми е да си представя вкуса...🤔

Много е вкусно. Един от моите фаворити.
Другата любима напитка такава е граховото мляко на ДМ.

# 497
Колко % е вода в тези напитки?

# 498
Ааа, значи е нещо тип ядково мляко, така ли?😀 Аз нещо съвсем друго си представях...по-скоро не можех да си представя, но не се бях сетила, че може да е тип ядково мляко.
soul81, предполагам, че е доста голям процентът не вода. Определено ще погледна отблизо състава в някой магазин.

# 499
  • Буркина Фасо

# 500

Сега съм в Лион, виждам, че сладка̀та и конфитюрите Бон Маман са на доста по-ниски цени от същите в нашите магазини Wink

# 501
Бонго, много благодаря! Както и предполагах, напитката си е жива подигравка..за 7 лева. 😁 Но със сигурност “натуралният овкусител” си го бива. 🤓

# 502

Сега съм в Лион, виждам, че сладка̀та и конфитюрите Бон Маман са на доста по-ниски цени от същите в нашите магазини Wink

Аз не съм виждала такива, но тук има достатъчно на по-ниски цени.

# 503
Не е само цената, а какво има в буркана. Въпросното сладко го има в Била, Фантастико, за Кауфланд не съм сигурна. Но така ще е, българинът е бохем, той пари за храна не жали. 😎

# 504
Нали е френско, нормално да е по-евтино там. И италианските марки зехтин и паста са по-евтини в Италия. Въпросът е защо наши продукти са по-евтини в UK или в Босна, където скоро ми попадна снимка на български бисквити с близо 50 стотинки по-евтини....

# 505
Оххх, издирвам машинката за хот дог в Била, но в наше село - нема, а националния телефон за "клиенти", не е в услуга на клиента, 'щото инфо къде има - нямали..

# 506
  • София
Ако си в София - вчера я видях в Била на бул Г М Димитров.

# 507
Във Вашия Лидл има ли кисело мляко "Нерине"? Трябваше да има промоция на него тази седмица...

# 508
Да, има.

# 509
Във Вашия Лидл има ли кисело мляко "Нерине"? Трябваше да има промоция на него тази седмица...

Има, да, даже е с оранжев етикет преоценено на 1.19.

Общи условия

Активация на акаунт