Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 20

• 41 825
  • 593
  •   3
Отговори
# 510
Какво и' е специалното на машината за хотдог, та толкова бързо се е изчерпала в доста от магазините? С точки ли е, на промо ли е или пък е с много изгодна цена?

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 20:33 от dolce miele

# 511
Какво и' е специалното на машината за хотфог, та толкова бързо се е изчерпала в доста от магазините? С точки ли е, на промо ли е или пък е с много изгодна цена?

Добра цена, а свършва бързо, просто защото не са заредили количества; в единия магазин в който ходих били заредили 1бройка, в друг-6, а в някои - 0....Редовната им практика, да има "промоция" в брошура, която изобщо я няма в магазина.

# 512
Ако си в София - вчера я видях в Била на бул Г М Димитров.
Вчера бях в същата Билла (към 18.30), даже участвах в някаква измислена томбола Grinning

# 513
  • гр.София
Всяка сряда в 18 ч теглят печелившите в Била.
Аз пък от седмица преследвам намаленото там кафе Нова Бразилия 200 гр пакет. В 17 вечер - няма, на обяд няма. В различни Били.Еми, отказах се.

# 514
  • Буркина Фасо
при нас всички разфасовки на кафето при промоция са налични поне в първите 2-3 дни.

# 515
Мъчиха го на 2.99лв. промо, на 2.79лв после, а предните седмици в Кауфл. и Била на 2.49лв. От другата седмица в Т-маркет ще го мъчат на 2.29лв. Satisfied Явно отливът от Милка и новата им цена беше колосален, та се налагат подобни промоции. Според мен могат и още да свалят.

# 516
В Т маркет са им доста застояли. Гледайте крайния срок.

Иначе Милка ги вдигнаха цените, че като минем на еврото да са си на тамън като преди, но в евро. (то като с всички цени в милата ни действителност) Само заплатите няма да са нагоре, даже надолу с новите осигуровки. Честито на печелившите.....

# 517
Милка в кварталния Анет редовно е на промоция 1,50-1,60, другите с двойна цена да си го ядат 😅

# 518
  • София
Милка в кварталния Анет редовно е на промоция 1,50-1,60, другите с двойна цена да си го ядат 😅
Много пъти съм чувал, но никога виждал.
За продукти с изтичащ срок ли става дума?
В Германия, огромен и традиционно евтин пазар, е 2 евро.

# 519

Не, не са с изтичащ срок, при нас винаги има интересни продукти, но обикновено свършват бързо, има голям стокооборот Simple Smile Даже помня преди година-две имаше кутии бонбони Линдор с шамфъстък (преди да стане модерен) на 4лв 😃 но докато се върна от работа бяха ги разграбили 😃

# 520

Не, не са с изтичащ срок, при нас винаги има интересни продукти, но обикновено свършват бързо, има голям стокооборот Simple Smile Даже помня преди година-две имаше кутии бонбони Линдор с шамфъстък (преди да стане модерен) на 4лв 😃 но докато се върна от работа бяха ги разграбили 😃
Каква им е редовната цена?

# 521
В Промаркет Милка орео е на 1,79 лв. Понякога има и други видове, но най-често е този.

# 522
Скрит текст:

Скрит текст:
Каква им е редовната цена?
Сам си отговарям. Явно от цялата верига само в един е на толкова ниска цена, но все пак е факт. Чак не мога да повярвам. Имало ползва от https://kolkostruva.bg/ създаден от държавата.

В другите магазини от веригата е на по-висока цена, но все пак ниска спрямо веригите.

# 523
Така съм им набрала на Била!

От години си купувам от Метро пушена сьомга на парченца, това са обрезките, когато оформят рибата в опаковките и я ползвам, когато ще подлагам на топлинна обработка, ще кълцам, ще пасирам сьомгата.Тези дни съм се настроила за една рецепта за ролца с оризови кори, само сьомгата ми липсваше, когато изведнъж съзирам в Билата.
Отварям снощи пакета, леле, леле!
Това нещо не се ядеше, парченцата бяха киснати в нещо и нямаха нито сол, нито бяха пушени, пълна гадост! Да не говоря, че бяха само някакви жили, които не се и дъвчеха. Сега ще ги наснимам и ще ги пратя на Била, на централата на Била и на датската фирма производител, да ги питам, те нас за прасета ли ни имат?!?

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 16:13 от evhen

# 524
В Т маркет са им доста застояли. Гледайте крайния срок.
Мда, редовен номер. Това е най-честата причина за намалените етикети по принцип.
вдигнаха цените, че като минем на еврото да са си на тамън като преди, но в евро.
Цените си се вдигат и без да сме в еврото, нека не правим внушения, че се вдигат, заради еврото. Всички вие пазарувате постоянно  и виждате как в последните 4 години цените си растат непрекъснато, баш като сме си с левчето.
В Промаркет Милка орео е на 1,79 лв. Понякога има и други видове, но най-често е този.
Промаркет често не слагат големи надценки (особено при плодовете и зеленчуците)

За сметка на това идете в магазин VMV в Дианабад Grinning

Грамаж 87 грама, 90 грама... за 4 лв.

Общи условия

Активация на акаунт