Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 3

• 35 496
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Форумния хит! 😃😃😃 Честито!
От намаленията нищо не взех. Очаквах Сефора да направят, че да подновя едно Фенти, но Simple Smile

# 316
Juicy tubes наистина са с изкушаващи цветове, но мацнах едно в един магазин и ми се стори много лепкаво, реално това ме отказа. И аз не си взех нищо от намаленията, защото съм затрупана. Мога да похваля на Ole Henriksen това с пептидите, не лепне и наистина устните стават много мекички от него, минусът е, че не е достатъчно пигментирано.

# 317
  • София
Ох, аз стискам засега, но до 00 ч има твърде много време Simple Smile А съм много податлива, хаха

# 318
  • В морето
Благодаря, аз точно това питах като модел/бранд по-скоро - кои са по-лесни за ползване от начинаещи, ясно, че като цветове за всеки е различно.
Избрах Givenchy, в PrettyShop намаленията им са добри, поръчах, сега да видим какво ще дойде. Както и още няколко неща. Разбирам сега колко лесно се залита, айде уж едно да купиш и накрая поръчка за 6 неща Simple Smile Simple Smile

# 319
  • София
Благодаря, аз точно това питах като модел/бранд по-скоро - кои са по-лесни за ползване от начинаещи, ясно, че като цветове за всеки е различно.
Избрах Givenchy, в PrettyShop намаленията им са добри, поръчах, сега да видим какво ще дойде. Както и още няколко неща. Разбирам сега колко лесно се залита, айде уж едно да купиш и накрая поръчка за 6 неща Simple Smile Simple Smile
Кой цвят си избра? На мен любимият ми е 09, но е доста тъмен.
Аз обмислям един Dior Addict Pink Bow да си отстрелям, но като знам колко бързо го "изяждам", а и не пазя старото, за да купя само рефил Sad
Оммм!

# 320
  • В морето
Избрах N02 Brun Createur.

# 321
  • София
Ух, да не те плаша, но според мен ще е доста светло. Имай предвид, че са дървени моливите на Givenchy и не са от най-дълготрайните. Аз го купувам основно заради цвета. Иначе EL и Chanel, следвани от Collistar и Pupa са най-дълготрайни. Те не са дървени и остренето им е малко по-гадно, защото са меки (съответно и по-често се налага да се подострят). Но няма пълно щастие, както се казва Simple Smile

# 322
  • В морето
Точно затова предполагам, че без един молив може, но с един не! Wink

# 323
Ето го новото Диор Rouge, цвят 80, довеча ще го пробвам, че сега съм с друго!
Шоколадка да му мисли.... Wink

# 324
  • София

Ух, Мими, стискам палци! Ама е много готино, като светофар е Kiss
Мацай веднага, аз не мога да стискам толкова и веднага се червя Grinning

# 325

Ух, Мими, стискам палци! Ама е много готино, като светофар е Kiss
Мацай веднага, аз не мога да стискам толкова и веднага се червя Grinning
Добре е, харесва ми...отива ми, сатин е, не мат!

# 326
  • София
Ох, Мименце, олекна ми на душата Simple Smile Само усмивки с него ти пожелавам! То и такова му е името май - Red smile Heart

# 327
Ох, Мименце, олекна ми на душата Simple Smile Само усмивки с него ти пожелавам! То и такова му е името май - Red smile Heart
М, дааа, благодаря. Беше ми писнало от това 999.

# 328
  • В морето
Оказа се, че точно този номер от молива на Givenchy бил изчерпан... Е няма молив сега, оставам си без... засега...

# 329
  • София
Оказа се, че точно този номер от молива на Givenchy бил изчерпан... Е няма молив сега, оставам си без... засега...
Ее, много кофти така Sad Виж в makeup, там също има Givenchy. Сещам се и за моливите на Nyx, хубави са и не са лош вариант като за начинаещ. + че са доста бюджетни Simple Smile Nude truffle е много популярен цвят, ако търсиш по-светъл телесен нюанс.

Общи условия

Активация на акаунт