Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 3

• 35 507
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
И аз ненавиждам двойни продукти. Вече не нося матови червила, само зимата по поводи. Обичам сочност, блестящи устни и лекота.

# 346
  • В морето
densi - да, и аз точно така и може би затова не съм пробвала досега други варианти. Така че всъщност незнам дали харесвам двойни продукти или други комбинации, или даже молив, защото никога не съм пробвала...

# 347
Ооо, молив и аз не нося често, но сега е много модерен, а аз винаги следя тенденциите и задължително пробвам. Измислих си топ комбинация с новите продукти, които ми подариха и купих.
Нося Велвет Теди  от новите гел моливи на Мас. Отгоре новия стик Чери Диор, него го препоръчвам. И отгоре   Атмосфер Lipglass на Мак. Той е с частици. Получават се много сочни устни и красив цвят.

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 17:47 от densi

# 348
Не си попаднала на добри според мен. Тези на Chanel и Revlon не се усещат грам тежко на устните, а все едно си само с глос. Това на Кико е тежко наистина..

Тези на Chanel от къде си ги купуваш ?

# 349
  • София
Не си попаднала на добри според мен. Тези на Chanel и Revlon не се усещат грам тежко на устните, а все едно си само с глос. Това на Кико е тежко наистина..

Тези на Chanel от къде си ги купуваш ?
От сайта на Chanel и от eBay, но имам и донесени от чужбина.
Реклама тук не виждам.. Споделяме опит и препоръчваме неща, които са ни харесали Simple Smile

# 350
То реално всички правим реклама тук - на любим и нелюбим продукт.

# 351
  • София
Не мисля, че от Chanel са опряли до моята реклама Joy Харесвам марката като цяло, но далеч не всичко. Просто имат наистина хубави неща, които или ги няма тук, или не са толкова популярни. Та не виждам нищо лошо, че ги препоръчвам Simple Smile

# 352
Не мисля, че от Chanel са опряли до моята реклама Joy Харесвам марката като цяло, но далеч не всичко. Просто имат наистина хубави неща, които или ги няма тук, или не са толкова популярни. Та не виждам нищо лошо, че ги препоръчвам Simple Smile

От сайта на Chanel никога не съм поръчвала и не зная там как стоят нещата с доставката. Та ако нямаш опит, моля да споделиш 😊
Че има два продукта - тези червила, за които ти говориш и един хахлаътър, но по скоро е като балсам за кожата, които не мога да намеря в бг..

# 353
  • София

От сайта на Chanel никога не съм поръчвала и не зная там как стоят нещата с доставката. Та ако нямаш опит, моля да споделиш 😊
Че има два продукта - тези червила, за които ти говориш и един хахлаътър, но по скоро е като балсам за кожата, които не мога да намеря в бг..
Отдавна не съм поръчвала, но мисля, че доставката беше безплатна над 100 €. Но с червилата е трудно без да се видят на живо, защото цветовете от картинките в сайта изобщо не са добър ориентир Sad

# 354
  • В морето
Да, над 100 евро доставката от сайта на Chanel е безплатна, нищо различно няма като поръчка, предварително плащане с карта и това е, като повечето сайтове от този вид.

# 355
  • София
Ще побутна малко темата, някой пробвал ли е тези червила - https://douglas.bg/stila-stay-all-day-liquid-lipstick-conf-73395

# 356
  • София
Ще побутна малко темата, някой пробвал ли е тези червила - https://douglas.bg/stila-stay-all-day-liquid-lipstick-conf-73395
Да, ужасни са за мен! Страшно сухи, оставят черта от вътрешната страна на устните, а цветовете на снимките в сайта нямат нищо общо с реалността.
Намалени са доста, но според мен не си струват. По-добре някое от дрогериите. Golden rose и Flormar са по-хубави Simple Smile

# 357
Някоя от вас по-назад беше похвалила едни лип глосове с черно-синкав оттенък, но не ги намирам. Ще ми се да пробвам такъв, но като отида в някой от магазините, твърдят, че никога не са имали такъв продукт.

# 358
# 359
Да, точно такива визирах. Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт