Звездни Компромати- Юни'25

• 276 405
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 530
Нели Топалова и още звезди от старите ленти.

# 1 531
Ако имаше и субтитри Simple Smile за старите ленти.. другата госпожа изобщо не знам коя е

# 1 532
  • Sofia
Инна Симеонова е.
По средата е Николай Колев.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 22:55 от Doli

# 1 533
Инна Симеонова каква красавица беше.

# 1 534
Брад е хубав и на тези години. Радвам се, че продължил нататък и е щастлив с Инес.
За мен не някаква хубавица, но щом си я харесва и го прави щастлив.

# 1 535
За пумата/леопарда/пантера се говори че цял Шумен знае на кой е, само полицията не. Или се правят на ударени. Дано само да не изяде някой това  коте.
И на кого се спряга, че е? Може и на лични...

# 1 536
  • Sofia
На Домусчиеви.

# 1 537
На тези грандомани Домусчиеви трафика на наркотици им се размина явно с корпупция и поемане на вината от екипажа...А това с пумата е връх на мутробароковия манталитет.

# 1 538
  • София
Брад Пит и Том Круз
Скрит текст:
Наоми Кембъл
Скрит текст:
Сури
Скрит текст:
Скарлет Йохансон
Скрит текст:
Парис Хилтън и семейство
Скрит текст:

# 1 539
Въпреки, че е въпрос на вкус, за мен по-добре Яна Маринова, отколкото Маги Сидерова

Частен зоопарк не ме възмущава. Не е ли същото у Вучо Ваньо, само че с два вида животинки? Щом имат средства да се грижат за животните, да го правят. Инцидент животно да избяга и от "законен" зоопарк се случват. Сега просто се шуми по медиите. Утре ще излезе някоя нова дъвка, а пантера та ще продължи да си обикаля.

Мисля си, че и у нас има "стари" пари, само че не са обществено известни. Дискретността в поведението не е ли основен признак на този стил?

Г-жа Шарлопова доста време му е бягала на Шарлопов. Не е било любов от пръв поглед. След това, освен децата и къщата е попила от житейския му опит, бизнес похватите, светогледа. Мисля, че е избрала да вземе най-доброто от съжителстването с него.
Той изглежда по интервютата контролиращ и циничен, но не е единствения мъж с такова положение и такова мислене. Понякога се получава подобен ефект при твърде заети хора, нежелаещи да си правят труда да завоалират действителната ситуация с усукани фрази.
Факт е обаче, че инерцията от дресировката на Шарлопов се загуби и госпожата започна да проявява собствените си заложби. Всички виждаме по снимките резултата. Не отричам правото да се забавлява и наваксва. Но има и не толкова публични начини, както и друг стил на забавление. Отделно според мен я напитиха разни подмазвачи и хрантутници, а на нея или й харесва или не се усеща.

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 08:50 от dariVale

# 1 540
Яна Маринова ми изглежда изморена. А може и от липсата на грим да е. Със светла коса Беше много по-добре. Сидерова е страшна, буквално.

# 1 541

Амбър Хърд

# 1 542
  • София
Чарлийз Терон
Скрит текст:
Том Ханкс и Рита Уилсън
Скрит текст:
Фърги
Скрит текст:
Дрю Баримор
Скрит текст:
Ед Шийрън
Скрит текст:
Приянка Чопра
Скрит текст:
Дженифър Анистън в кампания на Smartwater.....позамазали са ѝ бръчките.
Скрит текст:

# 1 543
Том Хенкс и Рита са страхотни. Тя изглежда много добре.
И Чарлийз си е върнала женствеността, която беше позагубила. Красавица.

# 1 544
Странна съдба за Брад и Дженифър. Тя не успя да си роди деца, а той има шест, но няма връзка с тях. И двамата разведени отново.

Общи условия

Активация на акаунт