Звездни Компромати- Юни'25

• 276 403
  • 2 387
  •   2
Отговори
# 1 545
Ирина Флорин съм я слушала по интервюта да казва, че си има такъв ген - да младее за годините си. Но очевидно е, че полага и усилия в тази посока. Зад външния вид на Глория стои желязна дисциплина по отношение на хранене и спорт, за което можем само да и се възхитим. Защото само с интервенции не се постига този цялостен ефект. Изглежда, че най-накрая е намерила любовта. Радвам се за нея:) Райна е хубава жена, обаче и аз ще се съглася с горните мнения, че изглежда е трудна за съвместно съжителство.

# 1 546
Аз да се върна на Брад.. чудя се от къв зор Том Круз му се е появил там на премиерата, след като не участва във филма. Само steal the show ми се вижда цялата работа.

# 1 547
  • Glasgow
Ей го Благо с техния любимец, но то май е бил на таткото . Гугълвах какво е каракал😅 преди няколко месеца близо до моя град в Шотландия имаше драма с изпуснати lynx, прилича на такова, рис ми излиза, че е. Не знам хванаха ли ги, пишеше че най вероятно са избягали от незаконен развъдник. Много доброволци се бяха засилили да ги търсят
Скрит текст:

# 1 548
Кралица Letizia
Скрит текст:

# 1 549
Силно прилича на Деми Мур

# 1 550
Кралица Летисия нещо и тя още е отслабнала и се е набръчкала.

И Памела и Яна Маринова са красиви жени, но с малко грим ще светнат. Без грим вкъщи и до магазина ок, ама все пак.. светли са, с хубава кожа и с малко цвят ще живнат.

Благо колко е черен и такъв слаб хич не ми харесва.

А Том Круз наистина на леля е заприличал.
Брад пък се облича много безвкусно!

Охх, айде да не е само хейт, да кажа, че Ирина Флорин въпреки фейс апп-а изглежда чудесноо за годините си.
Глория също (е, тя е и по-млада).

# 1 551
  • Viena
Азис с цаки от Лидела😅😅😅

# 1 552
Charlize Theron
Скрит текст:

# 1 553
Текат снимките на новия сезон на "Под прикритие". Явно ще гледаме Вергов.

Скрит текст:

# 1 554
Амбър Хърд да не би да преподава актьорско майсторство Joy

# 1 555
Тоя Вергов и той навсякъде, като нарочат някой и няма отърване от него.

# 1 556
  • Glasgow
Дано му убият героя бързо, те там не оцеляват дълго😅аз вече забравих последния сезон, на Бойко Кръстанов героя беше под прикритие, нали?

# 1 557
Дано му убият героя бързо, те там не оцеляват дълго😅аз вече забравих последния сезон, на Бойко Кръстанов героя беше под прикритие, нали?
Да.

# 1 558
Ох, страхотен актьор е Бойко Кръстанов, не е от експресивните, но има харизма

# 1 559
Кралица Letizia
Скрит текст:

Много стилна и елегантна, но малкото кг се отразяват на тургура на кожата.

Общи условия

Активация на акаунт