Звездни Компромати- Юни'25

• 276 470
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 335
Детето изглежда на 40, а Ким я помислих за Майкъл Джексън.

Аз ги помислих за Вера Уанг и непозната леля

# 1 336
  • Враца
А не беше ли дъщерята на Бионсе едно слабичко високо момиченце, което танцуваше на концертите й (като част от танцьорите на сцената)?

# 1 337
Беше. Сега и малката я бутат във всеки концерт. Бляк.

Тринайсе годишна е
Скрит текст:

# 1 338
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Един мнооого готин Тео Джеймс за горещата петъчна вечер Blue Heart.
Скрит текст:

# 1 339
Sarah Rafferty
Скрит текст:

# 1 340
  • 🌊
Благой пак не ми се струва толкова зле колкото последното стори на НиЛо, където Никол беше наг*зена по прашни на шезлонг и мама ѝ сложила примамлива музичка. Гнус

# 1 341
Tyra Banks
Скрит текст:

# 1 342
Не знаех, че имаме българска Кари Брадшоу
https://careerdailynews.com/article/2025/06/balgarskata-kari-bra … novyavashta-kniga

Елина Иванова, може да сте я срещали из телевизиите преди време говореше за вейпове(мисля че е собственик на такава компания)

Изглежда, че си прекарва много забавно Joy
Скрит текст:

В тази клиника ли работи доктора? 
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 22:49 от alethea

# 1 343
  • Враца
Не сме коментирали този ексцентричен милиардер-Павел Дуров, собственик на Телеграм.
Обявил е, че като дарител на семенна течност е станал баща на 100 деца. Възнамерява да дари богатство си на всички деца, както на 6те, на които е станал баща по стандартния начин, така и на другите.
https://www.ploshtadslaveikov.com/osnovatelyat-na-telegram-zayav … na-nad-100-detsa/

# 1 344
Е, Марчето бива ли снимка без чанта? Аз съм в шок😆

Шарлопката ми харесва, обаче скоро я слушах в някакъв подкаст, направо ми се струва изкукала. И тя много духовна станала, енергии, менергии, знаци получавала, може скоро да спретне някой семинар😆

# 1 345
Наистина много гнусно как дъщерята на Николета по дупе и прашки. Не е ли също така странно да ходи така в компанията на пастрока си...

# 1 346
Miley Cyrus
Скрит текст:

# 1 347
  • Sofia
Обувките ѝ май са подобни 😀

# 1 348
Марчето е без чанта,защото няма какво да носи... портмоне ли ще сложи Grinning
Николета няма да коментирам,там е много зле положението

# 1 349
На мен ми харесва Шарлопова. Изглежда щастлива. Наскоро моя приятелка ми разказваше, че Стефан Шарлопов е починал в леглото на любовницата си и тя страшно много се е уплашила.

Общи условия

Активация на акаунт