Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 115 348
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 210
  • В полите на Пирин планина
Честита внучка, Ранела 💓
Жива и здрава, и много щастлива.

# 211
  • Русе
Честита внучка, Ранела!
Да е много здрава и щастлива! И вие да сте здрави да и се радвате!
mtz, прегръдки и от мен! Гледах репортажа сутринта и ми стана мъчно.

# 212
Ранела, честита радост! Да расте здрава, безгрижна и щастлива малката радост!
Леопард имам и аз, много се изкушавах за цяла рокля, ама не посмях.
Дез, много добре изглеждаш!
Адаш, отива ти леопарда! Ама този Ричард е страхотен, как те е залял със сладки изкушения само.

# 213
Хей Ранела, здрава и усмихната да е госпожицата!
Мтз - не повярвах, четох 3 пъти. Сродни души са ни животинките спътници в живота. Звездичка е сега! И за другото кученце ми е мъчно, така да загубиш другар!!!
Дез, какви са тези ягоди? Да помагаме ако трябва Simple Smile

# 214
Кремът на YSL дойде, преди малко се намазах с него, харесва ми на пръв прочит.

# 215
  • Бургас
Ранела, честита радост!Чувството е страхотно.
Аз бях цялата в стресници все едно аз раждах.

Мими, наистина голямо изкушение!

Последна редакция: чт, 05 юни 2025, 21:25 от begeli

# 216
Карън никакво бяло знаме не съм развяла! 🤣 Утре сме на купон заради празника ни. Повече няма да ям, че няма да ми стане роклята! 🤣🤣🤣
Малката ме отърва ог едната кутия!
Взе по известната марка, но аз обичам повече другите! От сладкарницата на Виктор Юго, има и с жасминов крем. Ядеш и ревеш...няма такова съвършенство!

# 217
Le Nôtre (André Le Nôtre) е ландшафтния архитект на Louis XIV, сътворил градините на Versailles и други дворци по негово време.
Нямаш милост да показваш такива оригинални френски вкусотии на жени в менопауза, на които им текат лигите по всякакви френски работи Joy

# 218
Le Nôtre (André Le Nôtre) е ландшафтния архитект на Louis XIV, сътворил градините на Versailles и други дворци по негово време.
Нямаш милост да показваш такива оригинални френски вкусотии на жени в менопауза, на които им текат лигите по всякакви френски работи Joy
🤣🤣🤣

# 219
  • София
Честита принцеса, Ранела! Късмет да има в живота!

# 220
Френските макарони са ❤️
Нямаш сърце да сложиш тия снимки Мими 😃

Но снимките на Надя ги помня добре, та си допивам кротко чая и лягам.

# 221
  • Sofia
Аз сдъвках квадратче шоколад 95% какао и ми мина всякакъв мерак за десерти.

# 222
Няма шокалад вкъщи.... за сладко захарницата или да си отворя бурканче дюлево сладко и язък за близо два часа спорт и ходене 🙃

# 223
Добре дошла на малкото момиченце, най-голямото щастие в живота, да расте здрава и засмяна!
И аз в момента надувам балони и нареждам украси за утрешния ми първороден Simple Smile
Клеми, как пък една "животинска" снимка не ти видях, на която да кажа - "Е, тук нещо не ми стои добре..." Прекрасно онагледяване колко добре може да стои анималистичния принт във всичките му форми.
Френски макарони грам не ме изкушават, но български такива с масло, захар и сирене, ммммм Blush Но! Днес бях на профилактика на щитовидната жлеза, категорично си имам Хашимото, колкото и да се надявах, че е само хипофункция - не, има си изменения и в самата структура на жлезата. Та ще се гладува явно Simple Smile

# 224
  • София
Ранела,честита радост!Да е жива и здрава малката госпожица,да има щастлив живот!
mtz,съжалявам за сполетялото ви нещастие!Дано усилията ви дадат резултат!

Последна редакция: пт, 06 юни 2025, 09:39 от Ali97

Общи условия

Активация на акаунт