Честит рожден ден и на теб! Нека цветното в живота бъде винаги повече от сивото, а то да го кара само да блести още по-ярко
Прекрасно ти стои банският!Благодаря за пожеланията, винаги ми е много емоционално на рождените дни на децата ми - припомням си колко трудно ги заченахме, с колко любов ги чакахме и какви бяха вълненията и перипетиите около ражданията им. И на тях им разказвам, и снимки им показвам от бебешките им годинки - много обичат, обикновено едновременно се въодушевяват и разнежват, и завършваме гушкащи се на спалнята. Наслаждавам се на тези моменти докато все още не ги е ударила с пълна сила хормоналната буря

С удоволствие ще прочета съвети за хранене при Хашимото с цел отслабване - много нова тема е за мен, а ми трябва някакъв хранителен режим. "Спорт и умерено хранене" просто не действа при мен.
Понякога пак така си се смея като някой напише Галдучо вместо Галчудо, а веднъж даже и Гадулчо някой написа, но не се обаждам, обаче пък се смея от сърце.
Последното не съм го мярнала, но и на мен ми се е случвало дълго време да си чета нещо грешно.

Като обаче бях малка много харесвах бели чорапки със сандалки.