Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 115 356
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 270
ДХЗ, днес е, да Simple Smile Честит рожден ден и на теб! Нека цветното в живота бъде винаги повече от сивото, а то да го кара само да блести още по-ярко Simple Smile Прекрасно ти стои банският!
Благодаря за пожеланията, винаги ми е много емоционално на рождените дни на децата ми - припомням си колко трудно ги заченахме, с колко любов ги чакахме и какви бяха вълненията и перипетиите около ражданията им. И на тях им разказвам, и снимки им показвам от бебешките им годинки - много обичат, обикновено едновременно се въодушевяват и разнежват, и завършваме гушкащи се на спалнята. Наслаждавам се на тези моменти докато все още не ги е ударила с пълна сила хормоналната буря Grinning
С удоволствие ще прочета съвети за хранене при Хашимото с цел отслабване - много нова тема е за мен, а ми трябва някакъв хранителен режим. "Спорт и умерено хранене" просто не действа при мен.

# 271
Честита внучка на Табела! Да е поспалива и засмяна!
Ох, разсмях се с глас! Joy Понякога пак така си се смея като някой напише Галдучо вместо Галчудо, а веднъж даже и Гадулчо някой написа, но не се обаждам, обаче пък се смея от сърце. Hug

# 272
Sorry, phone.

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 16:35 от Agent Provocateur

# 273
  • Бургас
Честита внучка на Табела! Да е поспалива и засмяна!
Ох, разсмях се с глас! Joy Понякога пак така си се смея като някой напише Галдучо вместо Галчудо, а веднъж даже и Гадулчо някой написа, но не се обаждам, обаче пък се смея от сърце. Hug
Satisfied Smile   Последното не съм го мярнала, но и на мен ми се е случвало дълго време да си чета нещо грешно.

Интересно, че с горница на бански жив.принт много се харесвам, но с дреха, особено долна част не. Явно при мен трябва да е много минимално. Много харесвам или поне елемент да има в обувка или чанта, но не съм си купувала никога.

# 274
G&B, много успехи на младежа ти желая! Flowers Four Leaf Clover
ДХЗ, честита да си, успешна, и обичана! Страхотно ти стои банския, пу-пу! Tropical Drink

Животински принт харесвам и нося, но напоследък страня от него. Носих роклята до плажа 2 пъти, а аксесоарите си стоят в гардероба. И на излет до Ронда я носих, бях забравила.

Ще съм в синьо-бялата гама това лято, общо взето. Имам и необличана жълта рокля, да видим дали ще и излезе късмета.
...........

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 14:01 от Dez

# 275
  • Mediterraneo
Деси, да си жива и здрава!
Аз купих нов гардероб. Щерката се завръща и отново ще премоделираме вкъщи. Нови дрехи нямам, ама наличното е разпиляно в три стаи в зависимост от сезона. Да видим сега ще се побера ли на едно място.

# 276
Не видях ДХЗ, но вярвам е неотразима!
Бъди здрава и все така положителна. Поне на мен така ми “изглеждаш” Simple Smile
Диа, аз харесах червения вариант на сандалите. Но са изчерпани. А и обикновено са ми широки такъв модел. За какво ли само сандали - тук още не за босо.
Принт дълга плисирана пола имам. С Черна блузка съм носила.
Бяхме планирали излет до една от пивоварите ни, има юбилей, ще има купон, спец влакче и автобуси има…и пак е мрачно и ще вали.

# 277
G&B, успех на младежа!
Сигурна съм, че отзивите са силно положителни,  дипломната му работа е професионална.

Аз досега съм писала грешно името на Галчудо. Извинявам се 🌷

# 278
  • В заешката дупка
Ето къде сте били! Flowers Hibiscus
 Хубава идея за включване в темата, Sweta.

Аз си спомням първите (и единствени) пола и бюстие, което си уших сама, с малко помощ от мама. Полата беше по-скоро стесняване и скъсяване на голяма пола. 13-14 г да съм била някъде. Спомням си и как баба ни учеше да плетем. Брат ми се справяше по-добре от мен. Simple Smile Баба ни караше и да ходим боси със сандали лятото, а аз много се цупих. Имах приятелка, винаги с бели чорапки и сандалки, и много ми харесваше как изглежда. Носих често и огромни кордели на главата - обикновено мама ми правеше две, а аз исках само една и не толкова огромна. Имах приятелка с чудна къдрава коса, която постоянно си опитваше да я изправя с разни трикове. Аз исках нейната ситно къдрава коса, тя моята - чуплива. Недоволна май все съм бил. Simple Smile

# 279
О ЧеКа, как мразех сандали на босо!!!

# 280
Хах, чорапи! Така да го мразя този атрибут. Стане ли около 20 градуса, усещам чорапите като че имам примка на врата. И със затворените обувки е така. Спомням си като дете датата 10-ти април, сякаш нещо се случваше точно тогава и от този ден тръгвах боса. Не помня такива студени и дъждовни пролети. Дори обичайно дъждовният май беше с топъл дъжд и джапахме из локвите направо със сандалите. И сега често се случва от нетърпение, от боти, направо на боси крака да мина.

# 281
  • София
То аз почти винаги съм на босо, независимо от сезона. Но като дете си ходех като пълен идиот, с чорапи и сандали. Беше голяма драма, че кракът ми беше прекалено малък за обувки на високи токчета (минимум 35 номер) и едва в 6-7 клас успях да достигна този размер. Бях и прекалено дребна и слаба и нищо не ми стоеше добре, все ходех с разни клинчета. Чак след 32 годишна възраст придобих по-женствени форми.

# 282
Мразя чорапи до смърт. Свалям ги края на май и обувам края на септември, началото на октомври. Няма сила на земята която да ме накара лятото да обуя чорап, кецки, маратонки. Винаги сандали и чехли, колело карам с джапанки! Wink

# 283
  • В заешката дупка
Сега чорапи със сандали/джапанки абсурда да обуя, за разлика от малкия ми син, който носи чорапи с джапанки. Scream Като обаче бях малка много харесвах бели чорапки със сандалки. Innocent

# 284
Чека то даже е тренд, звездите ходят с чорап и джапанки! Joy

Общи условия

Активация на акаунт