Защо хората се разделят толкова лесно в днешни дни?

• 38 653
  • 1 329
  •   1
Отговори
# 480
Разсъжденията на брокера от ЕлЕй започват грешно и от там се развиват в грешна посока. Жена на 22 години в никакъв случай не е "амортизиращ се актив". Пичът е в огромна грешка. Тази жена сега тепърва започва да се развива и на 35 почти сигурно ще е в разцвета си. Много му се иска /а и май на повечето мъже/ на 35 жените да са грохнали лели, но уви, ще ви разочаровам. На 35 сме много по-готини, осъзнати, със собствен стил,  самочувствие, отколкото на 22. Младостта и красотата не са единствените активи на жените. Дори и да е не е толкова млада и красива на 35, ако има малко мозък в главата със сигурност няма да е просто една стара и грозна жена на 35, а ще е постигнала много във всяко отношение - и на външен вид, и в образование, и в кариера, и в семейство.... Не знам как си го представяте, но на 35 жените въобще не са стари, нито пък красавиците на младини са погрознели. Е, може би на 18-годишните момчета им изглеждат така, но много мъже на 35-40 само може да си мечтаят да го забележат мацки на 35...

Aма тя не иска да се развива, не иска кариера, а иска да е домакиня и да я издържат. И тя предлага красотата си, а той тогава купува красавица за секс. За любов не става дума, значи и това какъв стил била развила, какво самочувствие и прочее не са важни.

Иначе мъжете на 35-40 с милиони не съм забелязала да имат проблеми с младите мацки Simple Smile

Хубавата и образована жена, ако е държанка, има други козове - децата и възпитанието им. Защото всеки мъж в даден момент иска наследници. Но мацката не споменава това.

# 481
Разсъжденията на брокера от ЕлЕй започват грешно и от там се развиват в грешна посока. Жена на 22 години в никакъв случай не е "амортизиращ се актив". Пичът е в огромна грешка. Тази жена сега тепърва започва да се развива и на 35 почти сигурно ще е в разцвета си. Много му се иска /а и май на повечето мъже/ на 35 жените да са грохнали лели, но уви, ще ви разочаровам. На 35 сме много по-готини, осъзнати, със собствен стил,  самочувствие, отколкото на 22. Младостта и красотата не са единствените активи на жените. Дори и да е не е толкова млада и красива на 35, ако има малко мозък в главата със сигурност няма да е просто една стара и грозна жена на 35, а ще е постигнала много във всяко отношение - и на външен вид, и в образование, и в кариера, и в семейство.... Не знам как си го представяте, но на 35 жените въобще не са стари, нито пък красавиците на младини са погрознели. Е, може би на 18-годишните момчета им изглеждат така, но много мъже на 35-40 само може да си мечтаят да го забележат мацки на 35...

Похиберболизирали са го. Иначе да, те даже бръчките след 40 почват да се появяват реално, и до минимум 50 една жена, която спи достатъчно, храни се добре и е активна, изглежда много добре. Не е дадена възрастта на брокера, ако е на 40, когато жената е на 35, той ще е на 53, и ако трябва да затърси 22- годишна..., то тя ще предпочете младият му 40-годишен колега.

# 482
Поправям се, да, всеки мъж може да се грижи за жена, ако е мъж на място и не се пазари, че ето, приключило и било майчинството вече втори месец и защо не била отивала на работа.
И дума не се каза по-горе за СЛЕД майчинството, ма тогава баш всичките ти пари (ако си средностатистически работник) отиват за децата, домакинството и семейството изобщо.
Ще работиш и песни ще пееш, уважаеми.
Точно, да не говорим, че в живота понякога се случва да има и безработица, и като й свърши майчинството какво, всеки ще купува по един чорап на бебето, за да са по равно. Много много тънки сметки, такива стиснатите мъже отблъскат, и са все такива без семейство. В повечето пъти тези, които нямат пари се страхуват някой да не им ги вземе.

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 12:27 от Tanya Valcheva

# 483
  • Далечният изток
ЧС, мацката е само на 22. Ще порасне и ще помъдрее Wink

# 484
Чорапите Grinning

Ма какво се смея, той човека си каза, свърши ли майчинството, марш на работа и всичко се дели.

Какви паразити имаме по темите, не е истина.

# 485

Измамно е това, вярвай ми.

Разбирам какво искаш да кажеш иначе, и защо, като жена разсъждаваш така, мислиш си така, с такава нагласа си.
Не като жена, а като човек. С кого би правил бизнес - със заможен човек, с ресурси, с работа, със социален статус или с кварталния тревоман, който няма им работи за хиляда лева, но има уникална бизнес идея за теб? На кого би поверил да ти полива цветята - на първия или на втория?

# 486
  • София
Абе като се дели всичко, това не се ли казва споделено родителство? Една седмица у нас, една седмица у вас. За една приятелка питам. 🤣

# 487
Много се посмях последните страници с тази тема.😆😆🥳
Само да попитам - а може ли от време на време да си позволявам разточителството да съм глезена или?

# 488
Много се посмях последните страници с тази тема.😆😆🥳
Само да попитам - а може ли от време на време да си позволявам разточителството да съм глезена или?
Ма от къдЯ на къдЯ, бе!? От дек на дек?

# 489
  • София
Моята лична логика е - след като аз правя всичко вкъщи, ако изляза с мъж, трябва да ме глези. Защото, ако си делим сметките, направо да го взимам у нас и него да си го глезя. Къде две, там и три, нали така? Шугър мами.

# 490
  • Обран бостан ;)
Мен стиснати мъже много ме плашат. А напоследък има доста такива.

Викаш, докато беше млада баха по-ларж. JoyJoyJoyJoyJoy

Заболя ме корема от смях четейки последните 5-6 страници.

Ама и си вярвате - евала! Trollface

# 491
  • Далечният изток
Смей се. Явно опитът ти с жените е за майтап...

# 492
  • Out of the Mix
Скрит текст:

Измамно е това, вярвай ми.

Разбирам какво искаш да кажеш иначе, и защо, като жена разсъждаваш така, мислиш си така, с такава нагласа си.
Не като жена, а като човек. С кого би правил бизнес - със заможен човек, с ресурси, с работа, със социален статус или с кварталния тревоман, който няма им работи за хиляда лева, но има уникална бизнес идея за теб? На кого би поверил да ти полива цветята - на първия или на втория?

Кратко ще ти отговоря - преди въобще да разбера има ли, няма ли пари, статус и т.н., изобщо да реша да правим, каквото и да било, първо ме интересува какъв е, като човек.

Винаги бих предпочел нормален, с принципи и отговорен човек с нетолкова големи възможности, но адекватен пред лекето и надменния паралия.

Другото, което е, нямам утрепки в обкръжението, за да трябва да избирам между двете крайности.

Живота си съм го завъртял отдавна, сега просто го живея, ако ме разбираш какво искам да ти кажа. Wink

А всичките други интерпретации на съфорумки няма никакъв смисъл да ги коментирам, дори им се учудвам, опитвайки се да звучат все едно вчера сме си пили кафето или пиенето, и имат дори най - малка представа кое какво, но ги оставям да си живеят във измисления свят и фантазиите. Simple Smile

# 493
Това какъв човек е го разбираме мноого по-късно, ако изобщо. По дрехите посрещат...

# 494
  • Out of the Mix
Манди, определено си по-интелигентна от това.

Дрехите и колата нищо не значат, също мен не ме впечатлява и къде живее, пред панелките е пълно с G класи и всякакви чисто нови електрички, M-ки и какво ли не. По същия начин хора живеят в най - елитните около София райони, и карат скромни коли.

Как да ти обясня - не ме вълнуват тези неща, гледам други, според които преценявам ще правя ли с този човек нещо, или не, въобще да го допускам ли до себе си.

А вече сетивата ми са толкова отворени, че отваря уста и ми става ясен.
С жените е същата работа - веднага разбирам бихме ли меляли, или не.

Общи условия

Активация на акаунт