Защо хората се разделят толкова лесно в днешни дни?

• 38 664
  • 1 329
  •   1
Отговори
# 795
Slay. Ох, това е толкова старо, какви са тия закъснели тенденции в Бг, въпреки интернета.
Колко по-звучни са някои класики народната младеж.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 23:05 от Linda*kiss

# 796
По-спокойно, не се ползват в Бг даже Хептен сме изостанали.

# 797
Минавам за темерут,в момента един тръгна да ме тества по всякакви начини, променя си мнението през два часа,иска да излизаме, след малко тръска глава и почва да бълва глупости,как да се отпусне човек за връзка,като не казват още в началото така и така.

# 798
  • Далечният изток
Ами научи се да четеш между редовете... То държанието му всичко си казва, какво още чакаш?!

# 799
  • София
Минавам за темерут,в момента един тръгна да ме тества по всякакви начини, променя си мнението през два часа,иска да излизаме, след малко тръска глава и почва да бълва глупости,как да се отпусне човек за връзка,като не казват още в началото така и така.
Това е лесно. Блок.
Почне ли ми така на чат, за около половин час ме заболява главата и рязко губя интерес въобще.

# 800
Нарочните тестове са ми противни, независимо кой от двамата ги прави. Преди години бяха много нашумели. Аз бях вече обвързана, но много ме беше яд на какво бяха подлагани някои млади жени и мъже. Добре че тази "мода" отмина, и при връстниците на децата ми вече не се прилагат тия простотии.

# 801
Прави въртели = чао! Не може да се разчита на него = чао! Редовно не си държи на думата = чао!

# 802
Приятелка предположи че неговото поведение е огледало на моето и моите страхове, а тях ги има, защото преди бях изоставена от the one.Тук обаче,освен ако не е нещо тест и добре премислено и играно,тук е особен вид тормоз,обръщане на ситуации че как аз може да искам нещо,да чувстваш вина ти.Имам и такъв родител тук,явно ги привличам,те просто не виждат поведението си,с тях и нормален спор не може да се води,те да не паднат по гръб,явно са нарциси по някакъв начин,а аз просто глупава че им се хващам, но те успяват емоционално да натиснат копчето.Просто  няма зачитане само защото ти може да си в лош период и се изтъкват неща, които от моя страна въобще не са така,преиначаване на реалност защото ти си споделил че искаш и чакаш нещо.Вероятно и  моето не е нормално,да казвам какво очаквам,но не съм била до сега просто ей така да излизам с даден,напротив,изтъпях да давам  всичко от себе си и сега ако този иска  само забава ме обърква.А не е като да не бях напълно сама много време по днешните стандарти преди този да се появи.Или е боклук, или играе нещо защото знае че ще ми вдигне нервите и ще се развикам.

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 12:13 от Instyle

# 803
  • Бургас
А колко е това "много време" по днешните стандарти да си сам?

# 804
Вероятно и  моето не е нормално,да казвам какво очаквам,но не съм била до сега просто ей така да излизам с даден,напротив,изтъпях да давам  всичко от себе си и сега ако този иска  само забава ме обърква.

Не съм сигурна, че те разбрах правилно, но се чудя какво означава да дадеш всичко от себе си още в началото на една връзка? Какво толкова даваш? Защо го правиш?
Естествено, че мъжът иска само забава. Който и да е мъж. Пък ако потръгнат нещата, може и нещо повече да поиска. Стига жената отсреща да не го уплаши рано-рано.
И пак да се върна на твоите очаквания, които споменаваш. Да разбирам ли, че още в началото, докато мъжът се чуди как ли ще си в леглото и дали се общува леко и забавно с теб, ти му изсипваш всичките си житейски планове накуп, включително и какъв модел ще е булчинската ти рокля и как ще се казват децата ви? Ами... Така още в началото се самосаботираш и обричаш връзката ви. И да се задържи мъжът край теб, то ще е само да се възползва сексуално, докато може, пък после кой откъдето.
Една жена никога не трябва да „дава всичко от себе си“ в началото на една връзка, каквото и да разбира под това. В нея трябва да има малко загадка, малко интрига, нещо, с което да буди и поддържа интереса на мъжа срещу нея. Да е като роза – дори мъжът всеки ден да къса по едно листенце, да има още много, които да останат на стъблото.
А не още в началото – ама аз си търся мъж, за да се оженим, да си родим деца, пък той трябва да... (каквито там очаквания имаш към бъдещия си съпруг – духовни и материални). Тоест от твоя страна нулев интерес към този мъж като човек, с когото можеш да бъдеш заедно заради самия него, а само като някой, когото се опитваш да вкараш в калъпа на очакванията си. И когато той откаже да се напъха в него или просто не му е по мярка, ти губиш интерес или влизаш в ролята на многострадалница, защото мъжете били такива и онакива.
А дали проблемът не е лично в теб? В нереалните ти очаквания? Или пък защото ти не се побираш в техните калъпи?
Дали защото мъжете не виждат в теб розата, а капана, който дори не си си направила труда да замаскираш. Но се сърдиш, че не искат да влязат в него.

# 805
  • София
Аз мисля, че е добре една жена да каже какъв вид връзка иска още в началото. И след няколко месеца да тегли чертата и да види дали връзката й покрива очакванията й, а не да събира трохи и да виси и да се чуди "има ли връзка".

# 806
То хубаво да си каже, ама на практика сяда да играе покер с открити карти. Много ясно, че отсреща ще се възползват от това и в началото ще ѝ пригласят, за да я подлъжат и да постигнат своето, което в 99,99% от случаите е просто секс.
И после рев: „Ама той ме излъга, че иска сериозна връзка, семейство и деца“. Ами... Излъгал е, защото ти си му дала тези козове в ръката.

# 807
Ама кой отива с тия декларации, не прочетох да е такъв случая.

Аз винаги играя с открити карти, помислих си го още при предното мнение, дето жената е добре да е загадка. Нито ще търпя мъж-загадка, нито разкривам неща за себе си бавно и загадъчно.
То и да говорим 24ч. и да сме напълно открити със всичко, жените пак си оставаме загадки, щом сме на мястото си и правим каквото обичаме. То аз не знам утре какво ще ми се прииска, мъжа хептен.

# 808
Когато говорим за двама свободни души, ако мъжът происка нещо сериозно, много бързо ще си проличи, не е нужно жената да се обяснява какво иска или не. Харесат ли една жена за нещо сериозно, много бързо си действат мъжете.  Вече, ако говорим за връзки, при които единият или двамата са обвързани и искат нещо странично, тогава да, с открити карти е най-добре.

# 809
Опираме пак до максимата - "За да получи любов, жената е склонна да симулира секс; а за да получи секс, мъжът е склонен да симулира любов".
Наистина ли не разбирате какво иска да каже Кака Сийка? Разбира се, че отношенията трябва да са открити и честни, но не и на твърде ранен етап да се извади дългия списък с многото подточки. Забавлявайте се, опознайте се, и  нещата си проличават с времето и без много-много приказки. С действия се доказват хората, не с декларации. А така - аз имам 15 точки изисквания - ооо, супер, мацка, аз отговарям и на 15-те, давай да се сексим Smiley
Това, че един мъж казва "Аз съм семейно ориентиран, винаги съм искал 3 деца, куче и селска къща" изобщо не значи, че го мисли Smiley

А това с "раздаването" на жената от ден първи изобщо не го виждам като нещо положително. Аз от такива "отдадени" и "раздаващи се" бягам - и като гаджета, и като приятелки - не ми допада, много драма има там обикновено.

Общи условия

Активация на акаунт