Защо хората се разделят толкова лесно в днешни дни?

• 38 634
  • 1 329
  •   1
Отговори
# 825
Онзи ден го видях до  един парк,идваше с покупки,аз   с очила  какво ли виждам,видях го на другия тротоар вече като минаваше,той или се  правеше че говори по телефона или наистина говореше,махна ми,аз може и малко да съм му показала пръст че ми кипна, после ми писал не мога ли да държа нормално. в началото имах притеснения че начина му на живот и хората които познава не предполагат точно аз да му се харесам ама явно всички сме гъски,дано се е посмял добре че някой наивен и идващ от един ад може да се набута с чувства баш към него , ако  е играч явно трябва да го опиша,знам ли и аз,не съм била с други хора и това е много, много рисково,ето какво стана.емоционалните ми проблеми си ги признавам, ходих на психолог, вероятно ще ида пак.Но и не виждам как при подобни ситуации хората  наоколо запецват също и се почват другите заучени съвети,приятелите ми с деца и мъже не бяха адекватни със съветите.

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 16:06 от Instyle

# 826
Показала си му среден пръст на улицата в отговор на неговото махване за поздрав?
И тебе не те слуша главата.

# 827
Вече не смея да твърдя че ме слуша, да. Не знам как и той успя  да извие нещата така,явно си има репертоар и само аз съм откачената в случая ама станало.Нека  бягат,нека ги е страх,понякога и такива като мен има,не си крия проблемите.

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 16:19 от Instyle

# 828
  • Далечният изток
На колко години си?

# 829
  • София
Ами то той е скъсал с теб, само чака и ти да го разбереш.

# 830
  • София
Аз въобще тук не виждам проблем. Вие сте разделени и точка. Кой откъде е.

# 831
Знам че всичко личи да съм на 15,но когато бях на 15 такива неща не ми се случиха и сега на дърти години ето,32 и става още по -зле емоционално.Нито приемам,нито предавам тези дни.Но нека се отбележи и все пак вероятен негов страх от обвързване та да не откача още. Не мога да губя и това е.

# 832
  • Далечният изток
Може да има страх от обвързване точно с теб.
Приеми, че връзката ви е приключила и продължавай напред.
Тъпо е да съжаляваш, че си се разделила точно с човек, с когото не ти е било хубаво.

# 833
Пак е побутнато от родител и там да не съм аз конкретно ама карай,нека аз съм лудата като им харесва.Да,ужасна съм,искам ги също само за себе си,ревнувам от майките им и такива ми показаха защо хората си имат проблеми.

# 834
  • Далечният изток
Ама ти трябва да черпиш, че си се отървала, бе, какво си се закахърила за някакъв дето на дърти години слуша майка си?!

# 835
  • София
Слушай, нито има страх от обвързване, нито действа така заради твоите страхове от предишната ти връзка, нито започва нещо да му става като му заговориш за чувства.
Приятелките ти ти правят много МНОГО лоша услуга като му измислят всякакви оправдания, вместо да ти кажат истината - че не те харесва и не иска да е с теб вече, само че като повечето мъже не му се разправя с драми и не смее да ти го каже в прав текст.
Вземи го гледай този филм He's Just Not That Into You, има и книга, преведена е на български -Той не си пада по теб -  и спри да си измисляш някакъв фантазен свят, в който вие сте двойка и той много те харесва, ама някакви драматични неща го спират.
Един мъж иска ли една жена, буквално няма нещо на света, което да може да го спре да е с нея.

# 836
Страх от обвързване Grinning.  Я напиши на 1 лист, ти защо искаш баш с него да се обвързваш.

# 837
Ами а де,да видят тия дето едно време ми цъкаха че само за глупости мисля  че ме е минал играча на квартала, чак око съм хванала

# 838
Минали сте се взаимно, живей си живота и се фокусирай върху нещо по-смислено.

# 839
  • По света и у нас
Прави въртели = чао! Не може да се разчита на него = чао! Редовно не си държи на думата = чао!

Здравейте госпожо = чао!

Общи условия

Активация на акаунт