Измамно е това, вярвай ми.
Разбирам какво искаш да кажеш иначе, и защо, като жена разсъждаваш така, мислиш си така, с такава нагласа си.
За мен по-важното в едни отношения е двама души най-напред да разберат могат ли да мелят един с друг, да се опознаят наистина, да си подредят нещата, финансово с времето ще се нагодят.
Изключително противно и изкривено ми е винаги да се гледа само кой какво, и да се стъпва на тази база за евентуално някакви отношения и да се гледаме съмнително.
Попадал съм два пъти на гаджета, които в един момент ми сервират "издържай ме", което на мен ми къса нишката, защото са образовани, работещи отдавна, уредени, и да си "просят", за да разполагат с време на гърба на друг, пък бил той и потенциалния им мъж, не е моето, а нямам нужда от зависима държанка поради много причини. Баланс - и двамата допринасят с всичко.
Бих издържал и покривал всичко от разходи през бит единствено в период на майчинство, недай Боже болест някаква, но тогава с жената ще сме минали през много години на съвместен живот и ще е друго.
С Есме принципно съм съгласен за "чергите", но отново е относително, и зависи, защото има един минимум, нещо средно, което човек ако го има и си живее щастливо и балансирано, няма какво да го бутне, без значение на какви потенциално попада. Не, като да не съм общувал с всякакви.

Такива опростенчески вметки за меркантилните жени само допълнително насочват вниманието към странно високия брой меркантилни мъже в подобни теми.