Въпрос за хемороиди

• 1 039
  • 24
  •   1
Отговори
# 15

Пила съм го, май съм пила всички или повечето

# 16
Биобаланс съм ползвала и бях много доволна.

# 17
На мен този Прокомбо такъв запек ми докара, че повече не искам да чувам за пробиотици.

# 18
Te затова са сто вида, защото на всеки различно действат. На мен пък Прокомбо ми докарва обратното, ако го пия всеки ден, и затова опитно съм установила, че през ден ми е ОК.

# 19
Задръстила съм се. Сега ще взема от гръцкото сладко и ако не подейства ще звъня на гастрото да ходя в болницата.

# 20
За хемороиди на хирург-проктолог съм ходила преди 2 години. Едва намерих такъв хирург, който прави преглед освен с туширане и с уред аноскоп, огледът е до 10 см навътре.
  А сигурно ли е, че са хемороиди? Да не е полип или дивертикули, но само с колоноскопия се вижда. Но при тях има и болка в червата.

# 21
Задръстила съм се. Сега ще взема от гръцкото сладко и ако не подейства ще звъня на гастрото да ходя в болницата.
Срещу запек това:

# 22
Здравейте, от април месец се боря с хемороиди, в края на май месец ходих на хирург, защото каквото и да правя не минават болките. След като посетих болничното заведение, доктора ми изписа свещички, за лечение на вътрешен твомбозирал хемороид, външните ги мазах с различни мазила, болката, която имах беше щипеща до неоставяща спокойствие след дефекация, при повторния преглед се оказа че имам и фисура, продължи с лечението свещичките, а отскоро и бани със смрадлика(тетра), но около единия външен, който е спокоен в момента, ми се появи един по малък (поне така си мисля, че е такова) който има гнойно връхче което изтича на моменти, сутрин няма но е подутичък, и като го пипам стои все има нещо подвижно вътре. Моля, някой за консултация, имал ли е такъв епизод в живота и оправил ли се е без намеса на хирургическа интервенция?
Благодаря ви предварително, бъдете здрави!

# 23
  • Цюрих
На мен пробиотиците ми докарват запек. Спри ги за седмица и пий кокосово масло преди лягане 2 ч.л. Смазва при изхождане. През ден яж зехтин на салата, сини сливи, поне 2 кивита и червено цвекло. Това са омекотяващи храни. Може да имаш фисура? Аз 1г мислех, че имам хемороиди, а се оказах с фисура. Мажа Проктен, Хеморел, цикатридина свещички, които при мен са ефективни.

# 24
Всички пробиотици докарват запек. Затова ги изписват с АБ, да не се подрискаш.

Общи условия

Активация на акаунт