Пубертетът при момчетата - тема 18

• 31 618
  • 699
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Май някой не коментира сериозно и пуска пързалки. Въобще не вярвам на тия фантазии за 500 лв. месечен бюджет за дрехи на тинейджър.
Ако ли пък е сериозно, толкова по-зле за това дете, никак не е възпитателно на тази възраст да имаш дрешника на Кари Брадшоу.
Има деца и с по-големи бюджети, но независимо колко пари има човек това не е възпитателно. Човек трябва да се научи на разумна достатъчност, иначе ще страда, ще страдат и хората около него. Най-малкото пазаруването е изключително времеемко и, за да се затрупаш с дрехи означава, че почти нямаш други интереси.

# 496
  • София
Едни маратонки от 250-300 лв., суитчър и яке/панталон и сумата заминава. Да не забравяме онлайн пазаруването, там е за минути.

# 497
  • София
Едни маратонки от 250-300 лв., суитчър и яке/панталон и сумата заминава. Да не забравяме онлайн пазаруването, там е за минути.
Това не е САЩ или някоя нормална страна. Тук трябва да висиш у вас и да си чакаш поръчката или да ходиш до куриер да си я взимаш. Разправия си е.
Иначе и всеки може и десетки хиляди да изхарчи за час, ако е за въпрос, една чанта Бъркин и са заминали парите за цяло семейство за годината.
Тук се говори за цели гардероби с якета и какво ли не. Това си е занимавка да се избира, дори да се поръчва, приема и прочее. И жените, които постоянно пазаруват, наистина почти нямат други интереси.

# 498
Всеки месец не се купуват дрехи за 500лв., както и да може да се поръчва.

# 499
  • пустинята Гоби
За мен не е сериознен поста. Детето няма откъде да има доходи, щом харчи, значи родителят му ги дава. После същият този родител се оплаква. Не е луд този, който яде баницата. Пък, ако прочетете и предишните постове на потребителя, съвсем ще се отчаяте, този е направо безобиден.

# 500
Е, разправия било...никаква разправия не е онлайн пазаруването.

# 501
  • София
Е, разправия било...никаква разправия не е онлайн пазаруването.
Мразя да пазарувам и за мен в България онлайн пазаруването е в пъти по-затормозяващо от пазаруването от физически магазин. Не е като Амазон да ти хвърлят пакета пред вратата, а се занимаваш с куриери, те са пълни идиоти в обищия случай, или се виси пред куриерската фирма. Около нас пред тия офиси постоянно има опашки.
Но мое мнение, разбира се.

# 502
Нито вися,  нито на опашки чакам.

# 503
  • София
Амазон ако ми го хвърли, кой ще го вземе, като у нас няма хора от 12 до 19 ч.
На 300-400 м от нас има бензиностанция с всякакви автомати за вземане - Еконт, Сеймдей, Спиди, Бокснау. Ако е много тежко, и с кола мога да отида. И връщането става пак оттам

# 504
Май някой не коментира сериозно и пуска пързалки. Въобще не вярвам на тия фантазии за 500 лв. месечен бюджет за дрехи на тинейджър.
Ако ли пък е сериозно, толкова по-зле за това дете, никак не е възпитателно на тази възраст да имаш дрешника на Кари Брадшоу.
баща му го глези доста позволява му всичко и аз покрай него вече му давам всичко и на мен са ми доста 500лв на месец за дрехи ама.. сега поне си е поръчал по евтини обувки за 150лв нещо такова ми каза

# 505
  • София
Амазон ако ми го хвърли, кой ще го вземе, като у нас няма хора от 12 до 19 ч.
На 300-400 м от нас има бензиностанция с всякакви автомати за вземане - Еконт, Сеймдей, Спиди, Бокснау. Ако е много тежко, и с кола мога да отида. И връщането става пак оттам
Амазон в Щатите хвърля по дворовете, тук не живеем масово в къщи с ливада отпред, няма на кого да хвърли в апартамент. Нямам оплаквания и аз, има си офиси, автомати, не е задължително да се стои на адреса и да се чака куриера. Ако пък е толкова важно, давам служебен адрес, доставят ми на място.
Чак такава възхита от куриерските и пощенски услуги в САЩ не изпитвам.

# 506
Аз живея в къща и моля куриерите да ми мятат пакетите в двора.Та и тук става.😅

# 507
При нас Амазон колетите ги оставят във входа, в частта зад заключената врата. Ако ме няма у дома, просто звънят на някой да им отвори вратата, оставят пакетите (защото не поръчвам само аз) и си заминават.

# 508
  • София
баща му го глези доста позволява му всичко и аз покрай него вече му давам всичко и на мен са ми доста 500лв на месец за дрехи ама.. сега поне си е поръчал по евтини обувки за 150лв нещо такова ми каза
Като изкара книжка и започне да си харесва коли, не ви мисля. Виждала съм подобни случаи, но щом така сте преценили...

Знам, че много хора си пазаруват онлайн, за мен у нас куриерите не са наистина куриери и всяко разкарване до куриер или кутия на куриер ми отнема повече време от отиването до магазин.
Поръчвала съм и у нас доставки от Амазон Франция, например, книги за пубера и разликата е огромна. Едно, че книга от Франция пристига по-бързо от всяка поръчка от България, и второ, не ползват основните ни два куриера, а DHL и наистина изобщо не се налага да се занимавам с нищо.

Но това е извън темата и съжалявам, че я разводних с тази вметка.

# 509
Боже, Гошето от еконта вече ми е като част от семейството....JoyStuck Out Tongue Winking Eye
Куриер злато....

А и с моя претенциозен към облекло млодеж, само онлайн ми е опция и заради възможността да върна. Ей го..сега две нови худита висят в стаята му и чакам да каже ще ги носи ли, или да връщам.

Общи условия

Активация на акаунт